Вече сериозно започнах да се притеснявам за "Бъдещето на България"

Прескочи до:

10.03.08
21:10

Хахахаха тия статии и блогове за “селските прически” са страхотни, авторите направо издевателстат с малките пикльовци, извинете ме за езика :)
Така, честно казано аз не се дразня или притеснявам от тая тенденция, напротив тя ми е извор на добро настроение, особено като съм с приятели и видим такива групички веднага започват остроумни подигравки с тях често на висок глас така че те ни чуват, но какво могат да направят хахахахха. Особено забавни са разните селски бекове с типичните им прически и хилаво телосложение, подхилквания и коментари от наша страна като “шампиона е тук!” и т.н. са нещо обичайно :)

10.03.08
22:10

казано от С7АЛК3Р на 09.03.08, 17:20:

Абе тия що все ходят по потници?!?;

Щото ни отиват :)

казано от Владимир8507 на 10.03.08, 15:45:

Само чакам да се постопли още малко и слагам потниците и аз :-)

:lol:

казано от PumpedFreak на 09.03.08, 09:07:

Баси тъпата тема.Това е най-долната и мизерна  “статия” която съм чел-тя и автора и не заслужат никакво внимание.Децата се снимали с очила,в огледало и отгоре и пишели на латиница - това наистина е сриозен проблем,трябва да се направи нещо.Хаха абе то само като прочетеш статията и коментарите под нея ти става ясно кой е комплексар и кой заслужава съжаление.Да,това е най-интересното-съчувствието направо извира от вас...всичко ви е наред,нямате си проблеми,че вече почнахте и да съжалявате другите хаха браво.

Абсолютно съм съгласен. Аз нещо не схващам изобщо смисъла на темата. 
С какво право съдите и се присмивате? Вие сте съвършенни, или какво?

казано от sportist на 09.03.08, 10:12:

Вижте, първо не знам какво ви пречат курвичките? Азбучна истина е, че жените са най-красиви от 15 до 25 годишна възраст!

Аз тази азбучна истина не я знам, защото такива 20 годишни познавам, с които и пари да ви дават, няма да легнете с тях. И такива 30 годишни, на които едва ли ще откажете :)

казано от G33K на 09.03.08, 14:59:

казано от sportist на 09.03.08, 10:12:

Азбучна истина е, че жените са най-красиви от 15 до 25 годишна възраст!

Това е напълно вярно. Защо тогава трябва да прикриват това с извратени прически,противни муцки,очила тип “водолаз” (тези последните особено добре прикриват това) и прочие неща, само защото е модерно?

Щото така им харесва. И кой определя кое е красиво и кое не, ти ли? Модата днес е една, утре друга. Вчера красво е било едно, днес друго. Тук например много хора намират за красиви огромните мускули, докато мнозинството ги намира за отвратителни.
А ако кажеш, че и ти не си подвластен на модата, няма да ти повярвам. Едва ли носиш дрехи с стил петдесетте години на 20 век.

казано от sportist на 09.03.08, 17:00:

Освен това те гледат своте идоли - Фолк певачките, Азис, Бербатов, Валери Божинов, Дейвид и Виктория Бекъм, Бритни Спиърс и т. н. А те са : 1 Богати 2. Известни. Следователно искат да са като тях. И понеже, не може да им имат парите и славата, поне може на прическа да го докарат или на грим или нещо такова.

Напълно вярно. Всеки има право да подражава на когото си иска. Малцина са тези, които имат собствен стил и държат да бъдат себе си. Сигурно и ти си имал идоли (и още имаш) и си подражавал на някого като малък. То и във форума повечето подражават на Рони Колман, Джей кътлър и т.н, да не изброявам, схващате мисълта ми.

Мнението беше редактирано от Петко К на 10.03.08 22:12.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1