Харесват ли ви жените - културисти?

Прескочи до:

24.03.08
20:35

казано от Tralfamadorian на 24.03.08, 12:20:

по тема, която има само един естествен отговор
Не, винаги има повече от един отговор, за каквото и да става въпрос. Това, че ти смяташ, че само и единствено смятаният от Теб за естествен съществува говори за твоя начин на мислене.

Далеч не съм само аз, но както и да е...

Дори  почитателите им в крайна сметка не ги разглеждат като човешки същества, а като една камара мускули, която някога  е принадлежала към женския пол.
А ти откъде знаеш как ги разглеждат почитателите им, при положение, че явно не си от тях?

Ами, никъде не прочетох мнение от сорта на “Много привлекателни жени” или “Това са примери за перфектната женска визия” или “Винаги съм мечтал да бъда с такава жена” или “Всички жени трябва да изглеждат така”...

Вместо това се говори излкючително и само за масата и релефа им като отделно, самостойно явление... а не като част от визията на ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО!

Ама колко много били постигнали... е, какво толкова са постигнали !?
Това изобщо няма да го коментирам. Предният коментар за същото изречение е достатъчно изчерпателен.

Ако можеш да ми докажеш, че изкуственото създаване на тежък хормонален дисбаланс е повод за възхищение, то и аз ще започна да им се възхищавам.

Те и транссексуалните постигат много - и те си сменят пола, но по оперативен път.
Това просто можеше да си го спестиш. Едното няма капка общо с другото и няма какво да търсят заедно в свързан текст на една тема. Смяната на пола не е постижение.

Всъщност, има доста общо. Методите са различни, но крайният резултат е един и същ - бягство от собствения пол. Само дето транссексуалните понякога успяват да придобият естетичен вид.

Всъщност, това всичкото си е само мое мнение, с което не ангажирам никого. Ако някой иска да изглежда така или да бъде с такива жени - най-чистосърдечно му желая успех!

24.03.08
21:57

казано от Владимир8507 на 24.03.08, 20:35:

Всъщност, това всичкото си е само мое мнение, с което не ангажирам никого.

Чудесно, ако беше тръгнал от самото начало оттам, щяхме да си спестим тракане по клавишите. Моето мнение не се припокрива с твоето, но смятам за излишно допълнителното спамене. Нито аз ще те убедя, нито ти мен.

Важно е човек да е удовлетворен и щастлив от това, което прави. И никой няма право да го съди.

Мнението беше редактирано от Tralfamadorian на 24.03.08 21:58.

24.03.08
22:15

казано от Tralfamadorian на 24.03.08, 21:57:

казано от Владимир8507 на 24.03.08, 20:35:

Всъщност, това всичкото си е само мое мнение, с което не ангажирам никого.

Чудесно, ако беше тръгнал от самото начало оттам, щяхме да си спестим тракане по клавишите. Моето мнение не се припокрива с твоето, но смятам за излишно допълнителното спамене. Нито аз ще те убедя, нито ти мен.

Важно е човек да е удовлетворен и щастлив от това, което прави. И никой няма право да го съди.

Btw, дано да не си решила да ставаш културистка, защото засега съм фен на гърба ти :-)

Не разбрах само защо се ядосваш.

Ядосвам се, пичове, защото въпросната дама е шампионка на България. Може би го прави за пари. Но определено го прави професионално за спорта, а не за да сваля пичове и за да се класира за мис секси в плейбой.

Ядосвам се, защото като излезе една дебела и пъпчива на олимпийските игри и фърли 150 кила над главата си всички и се радвате и пляскате и никой не казва “отврат”. А вслучая имаме един доста по - хармоничен спорт, тя се представя често в двойки, с танци и други такива и всъщност не изглежда така ,че да я сочим с пръст, но всички я оплюха.

Ядосвам се, щото тя бута и се мъчи да постигне нещо в спорта на международната сцена, да прослави България по един или друг начин.

Ядосвам се, щото тука уж е форум за културизъм и фитнес и вместо да подкрепяме хората, които са се посветили на този спорт в България, гледайте какво правим. А че утре ще си купим добавки и ще се боцкаме, това е нормално и естествено, но хората, които ни показват пътя са грозни и противни.

Ей на това се дразня, а не на правото в ина избор. Аз не ви карам да ходите да я търсите за да спите с нея. Всъщност никой не ви кара!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 25.03.08 08:22.

MO

25.03.08
20:24

Обожавам ги,е разбира се не тези които са баш као мъже , но тези които си поддържат и външния вид много ми допадат. Не знам защо,но мускулестите жени ме привличат..

КА

27.03.08
12:56

Категорично НЕ!!!За мен лично в природата трябва да има равновесие.Няма за развивам теории, но за мен мъжът си е мъж,  жената си е жена!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1