23.03.08
11:10
Здравейте, след месец и нещо прекъсване, поради проблеми с ухото бях спрял да ходя на зала.
В къщи си тренирах само с два дъмбела, нищо по сериозно колкото да се пораздвижвам.
И ся неска/преди малко/ ми беше четвъртата тренировка след като продължих наново.
Като правя гърди най-вече на лежанките много гадна болка усещам между мишницата и гърдата на дясната ръка, направо не се издържа и прекратих тренировката за гърди и продължих с бицепс и трицепс(там не се усеща мн мн болката).
И така да ми дадете някакъв савет? Аз смятам да спра пак за известно време, че така да правя само ръце и тук там някой упражнение за гръб няма мн смисъл?
Какво мислите?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
От описанието ти само врачка може да предположи за какво точно става дума относно травмата ти.
Иначе според мен просто си навлязал прекалено остро в тренировъчния режил. Билото по отношение на много серии или големи тежести или чести тренировки.
Според мен ще ти е полезно за 2 седмици и повече да правиш сериозни тренирвки за гръб гърди и крака без допълнителни тежести. Тоест само набирания, лизеви/кофички и т.н. и бягане средно и късо. Разбира се за момента трябва да ти отшуми травмата, ако не е нещо по сериозно няма да имаш проблем за подновиш скоро време.
По този начин като започнеш с тежестите, тялото ти ще е подготвено и ще има потенциал за разтеж повече отколкото ако навлезеш рязко.
Успех ти желая.
Мнението беше редактирано от tpd на 23.03.08 12:34.
Здравейте отново,
За две седмици бях спрял да тренирам и уж така болката отшумя, но като направих 50лицеви oпори и усетих как пак ме заболя ( сухожилията под мишницата) и спрях, на следващия ден само като се докоснех и ме боляше, като натъртено(еи такава гадна болка). И покраи сухожилията се образъват като малки топчета и след няколко дена отшумяват.
Сега сам решил да отида на някакъв лекар да ме прегледа, че така нз как ще я карам, вие към какъв лекар бихте ме посаветвали да отида, аз си мислих за ортопед но не знам?!
Поздрави.
Мнението беше редактирано от aerox4e на 13.04.08 15:15.
Джипито щи кажи, но естествено че ортопед. Вероятно имаш възпаление на сухожилието, както го описваш! Това е неприятно. Лекува се с инжекции и мисля че минералните бани помагат. Надявам се да се оправиш и пиши ;)
Само доктор, бате. НЕ си прави излюзий, че може да мине от самосебе си - иди си на доктор.
Утре ще отида при личния да взема направления за лекар, че то се видяло, че не е разстежение и че няма да мине от самосебеси, поне да не бавя нещата. Иначе дано да не е нещо сериозно,и след прегледа ще пиша да ви кажа какво е станало.
Разтягаш ли достатъчно?ако имаш възможност отиди при спортен лекар, че нормалните ще ти изпишат антибиотик еии така само да пиеш нещо и ефект няма да има.Лекарите станаха адски некадърни , само спортните си вършат добре работата , явно парите си казват отново тежката дума.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече