С тез сантиметри само за 1 Имам вяра аз ... Грег Валентино са го мерили от гинес и е със 70 ръка , пък дето като отиде на лекар му казват , че може да не изкара още и една година е друг въпрос :)
За ръката повечето зависи от % мазнини , ама пак зависи много от формата на мускула :) Примерно аз ако напълнея се надува и ръката ми наравно с талията, докато братовчед ми да речем като надебелява ръката седи същата и само губи дефиниция, обаче разбира кога качва чисто ...
17.04.08
21:12
казано от Mitaka на 17.04.08, 21:07:
С тез сантиметри само за 1 Имам вяра аз ... Грег Валентино са го мерили от гинес и е със 70 ръка , пък дето като отиде на лекар му казват , че може да не изкара още и една година е друг въпрос :)
Чудя се, как може Грег Валентино и думата НАТУРАЛНО да присъстват в една и съща тема :-)
Ама и ти... по-стара тема не можа да изровиш :P
18.04.08
07:57
Идеята за натуралния фото-конкурс е добра. Можем да си дадем старт и след да кажем 6 месеца да си направим такъв. Но ми се струва, че няма как всеки от нас да докажа, че е натурален. Как ще го направим. И аз гарантирам, че в моемнта даже не вземем и креаин, но кой ще го потвърди. .. Малко се размива идеята... но като цяло ми харесва, като идея и цел. Подкрепям я! Макар поради дългото си прекъсване да не мога да участвам, понеже имам още над какво да работя, за да върна добра форма!
18.04.08
12:35
И другия въпрос който май най - много попречи на предишната организация - как ще докажем, че това сме ние? :)
18.04.08
20:06
Ми с листче написано с името :)
Само неразбрах,какво общо имат културистите със силата (големите мускули със сила)отдавна вече има разлика между двете понятия къв е смисъла да има силови дисциплини на състезание,смешно звучи,като се обезводниш и си бил 12-16 седмици на стриктна диета,остава и да дигаш тежко...
19.04.08
06:51
казано от asdfg на 18.04.08, 20:06:
Ми с листче написано с името :)
Друго имах предвид...
казано от Тео на 18.04.08, 21:57:
Само неразбрах,какво общо имат културистите със силата (големите мускули със сила)отдавна вече има разлика между двете понятия
Да, за съжаление е така.
22.04.08
13:54
Това за Арнолд ,че е имал 49 ръка го знам . Мисля че в интервю със Серджо Олива се засегна въпросът. Серджо каза ,че ако може да бъде признат за някакви постижения ,може би че е бил първият културист ,който в състезателна форма е имал студена ръка над 50см. Арнолд и други културисти докато били в самолет на път, с различни хавлии разтягали и някакви основни упражнения правили, нарочно да се помпели ,да може като слязат от самолета да им бъдат измерени по-големи размерите.Нещо от тоя род твърдеше Серджо.Аз му вярвам НАПЪЛНО. Не че на Арнолд са му малки ръцете ,но на Серджо са му гигантски ,още повече че е бил и по-нисък и генетично е бил изключително надарен.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече