Здравейте и от мен :)
За съжаление не стана както го мислех :( Имам здравословни проблеми- настинка е провокирала инфекция на пикочните пътища и съм на антибиотик, лекарката ми поръча изрично да си ям всичко. Сега имава лошия момент - аз не мога да ям кои знае какво количество въглегихидрати , организма ми е отвикнал и се чувтсвам ужастно- по тази причина се спрях на НВД. Изчислила съм ги на 1500 калории, само дето не мога да измисля как да си повиша мазнините. За сега днешното ми меню е 100 грама ( май са по-малко -5 супени лъжици) овесени ядки на 2 пъти преди обяд, една ябълка към 10, 30 грама кашу, 2 яйца с едно парченце луканка, около 200 грама пилешко и 100 грама зеле с моркови. Това е до 6 часа. После ще си избера между 3 белтъка и риба тон + някаква салата. И все пак нещо не е наред- мазнините са ми малко а не се сещам освен ядките от какво дртуго може да са- а да хапнах и една лъжица ленено семе. Общо взето от личен опит освен овесените ядки, ориза и картофи евентуално (тях не съм ги пробвала) нищо друго въглехидратно не ми понася. Сега въпросът е да намеря някакво балансирано меню за да си запазя резултатите докато пия хапчетата, ако имате идея ще се радвам да ми помогнете. Вчера не съм тренирала въобще, днес също мисля да не ходя, не се чъвставам достатъчно добре, утре сутрин ще си направя кардиото ако сам наред и после ще видим. Това от мен за сега.