Запознанства във Варна!

Прескочи до:

А така сега и роднини ще излезете но ...... айде по сериозно де.

SA

09.01.05
14:22

айде сега всеки да каже на колко години е ;)
аз съм на 16 8)

09.01.05
15:44

[quote author=“master”]Абе Paco аз та знам бе брато , ти си  в климент и веднъж идвахте с НИКО да тренирате ... аз съм от В клас... а може и да те припознавам с някого

http://forum.bodybuilding.com/photo/data/506/66910pavkata.jpg

ето ми пик

а колкото до годините: 15

JI

09.01.05
17:39

Сравнение с вас сам сигурно някав лилипут там  :D
аз сам на 15

09.01.05
18:33

аз съм на 23, но сори , че няма да мога да присъствам на срещата :(
Но нищо, лятото идва, и може да поканим всички бб-тийможци на море, за моя сметка ..... а?  8)

09.01.05
18:49

[quote author=“aeshna”]аз съм на 23, но сори , че няма да мога да присъствам на срещата :(
Но нищо, лятото идва, и може да поканим всички бб-тийможци на море, за моя сметка ..... а?  8)

Пиши ме пръв и ме чакай до 4 часа ще дойда хмхххммххххмммм

JI

09.01.05
19:04

Незнам сас какво се занимаваш  :D сички на море ...
я :Dвно доста доходоносно ... :D

09.01.05
22:49

Jivko не се притесняваи приятелю , като го гледам Paco и аз взех да се чувствам като теб ... :wink:

Paco пич , не искам да те обиждам , ама ти да не си вземал нещо , ако не то ти си невероятен изрод;В Климент ли учиш;Дочух че се занимаваш с боини спортове - какви по точно???

В крайна сметка ще ли да има среща или не толкова сте несериозни, че сериозни се замислих дали си струва да идвам.

12.01.05
14:41

Ами и аз това питам , искам всеки до петък да напише дали е 100% сигурен че ще идва , поне да знаем дали си струва да идвам!!!

Аз съм написал че имам готовност и сега да се обадите пак мога да дойда не е проблем ама .....

12.01.05
15:00

еми аз ще дойда на 90% освен ако не излизам с една на кино :) .

В такъв случай мен не ме очаквайте като сте готови за истинска и сериозна среща на 100% свиркайте.Ама може да излизам на кино, ама може да ме мързи, ама имам час на козмеричката и т.н. не ме устроиват.
Благодаря.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1