Animal Pack продължителност на пиене

15.05.08
14:22

Въпроса ми е има ли значени колко време примам Animal Pak , в смисъл мога ли да си по пия постоянно.
В момента пия по 1 пакетче 30мин след хранене преди тренировката. И така кутията ще ми стигне за около 2-3 месеца, След което може да си купя нова . Така добре ли е ?

15.05.08
15:08

Аз мисля, че е добре :)

15.05.08
20:27

След месец прием е хубаво да направиш месец почивка!

Пии го като приключиш със закуската и никога на гладен стомах. След опаковка прави почивка.

16.05.08
09:45

Демек пия го 2-3 месец-а докато свърши кутията и спирам за 1 месец ?

Мда. Иначе намирам за напълно излишно такива конски дози витамини. Един нормален суплемент с всички  витамини и минерали в количество малко над нормалното (ест. за някои витамини повече) е напълно достатъчен.

16.05.08
12:52

А хубаво ли е да се комбинира с нещо и ако може с какво?

Това са си витамини. Може да ги комбинира с каквото си поиска с иключение на още витамини :)

Пий ги всеки ден, а не само в тренировъчните дни!

26.07.08
13:03

На кутията даже си пише по 2 на ден независимо дали тренираш или не. Много ли ще ми дойде?

20 години
186 см
83 кг

BO

26.07.08
13:06

Май май ще ти дойде множко .Според мен само сутрен по едно ти стига.

Мнението беше редактирано от Borqn на 26.07.08 13:06.

JO

27.07.08
17:55

пиеш през ден по пакетче със закуската и като свърши кутията, правиш пауза месец и после може още една. ТВА Е!

СБ

28.07.08
03:27

казано от jorro на 27.07.08, 17:55:

пиеш през ден по пакетче със закуската и като свърши кутията, правиш пауза месец и после може още една. ТВА Е!

Joro, подкрепям мнението ти, НО имам един въпрос... Преди да се пита кога и по колко да се пие определен продукт (в случая Анимал Пак), май е по актуално и важно да видим и да се замислим за какво го пием и какво да очакваме.

Значи по важен въпрос от този просто няма... Помисли и пиши да видим какшо си намислил и какво очакваш...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1