Какво мислите за това НВД? Критики???

Прескочи до:

26.05.08
19:11

Уважаема Ива,
и все пак - човек не разбира нещо напълно, ако не може да го обясни на баба си :)

26.05.08
19:12

Етествено, на моята баба всичко съм и обяснила, както и не само на нея и оплаквания в тази насока няма, даже напротив;)

26.05.08
19:13

Силно ме съмнява да имаме общи познати. Занимавам се с пари, психология и математика. Най-много сред общите ни познати да са негово величество или някой от другарчетата му. :)

26.05.08
19:15

Ми....де да знам......да беше попогледнала в кой век е живял, което доказва, че линковете не винаги са информативни:)Понеже каза, че имаш представа от научни статии....

26.05.08
19:26

Аха, това в кой век е живял явно е предпоставка за това колко са валини теориите му. Ясно, значи щом Нютон е живял преди него, хептен пък няма шанс за бедната гравитация.
Пташ ме с какво се занимавам, казвам ти и ти давам пример с човек, основоположник на теории в много науки, сред които са най-вероятно и част от изучаваните от теб.
Спирам да пиша, темата не е продуктивна.

26.05.08
19:29

Спирам да пиша, темата не е продуктивна.

И мен така ми се стори, затова и не си дадох зор да я прочета цялата. Стигнах до “I am certified, so i know best” и ми дойде вповече ;)

26.05.08
19:34

G33K, никога не съм твърдяла подобно нещо и никой със здрав разум няма да го твърди пое до края на живота си:)И не този форум е мястото, в което търся признение или нещо от този сорт.Тук съм само автор и участник във форум.......Баси, а човека питаше дали може да си хопва фъстъци в НВД-то си:)Е няма що:)Айде лека от мен и......ако има нещо, нема нищо......както е казал Вуте (и той бая теории има между другото:))

EL

31.05.08
22:08

Имам едно въпросче в не тренировъчен ден има ли смисъл да пия термогена и л-карнитина?

31.05.08
22:58

Пий си го.

NE

25.09.08
19:41

:)

Мнението беше редактирано от nerobg на 25.09.08 19:44.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1