Ядки

Прескочи до:

10.06.08
09:17

Пиши после като разгледаш какво друго има :) . Между другото до супера големия, малко по-навътре има още един супер дето беше фраш, защото е някаква голяма евтиния. Имаше примерно яйца 10бр L за 1.49 лв(още не съм ги ял), гърди свински пушени по 6лв(отвратителни са, жилави, не могат да се ядат) и един зехтин си взех за 5 кинта литъра(за пръв път си взимам зехтин, досега не съм и опитвал дори, знам само, че трябва да търся студени пресован, а тоя пишеше, че е такъв :). Ако имаш време може да разгледаш какво има, че аз бързах и не мога да дам инфо.

П.П. Бах ти якия раздел, чувствам се като някоя бабка дето обяснява как е направила “удар” на Женския пазар и е изкярила 2 стотинки от киселото мляко :) .

Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 10.06.08 09:20.

Разделът е толкова готин, че нямам думи.......а аз се чувствам като тетка, която е дала сума ти пари за транспорт до....Захарна фабрика например, за да купи 8 пакета сол, от които общо спестява 3,67 стотинки:) Хаххахаа - майтапя се. Наистина разделът е много полезен:) Сега.....надявам се днес да успея да отида. А там, където фротьорстват редовно (демек бутат се и се трият един в друг):) - виждала съм, че е така, но си мислех, че е някаква плодова борса или нещо такова....Сега като се замисля, трябва да купувам ядки и плодове при всички положения, щото гаджето след фитнес не иска да яде нищо друго и ми саботира гозбите:)

Не можах да отида днес:(

От мързел да се поразтърся, пак си взех сурови бадеми и лешници за по 2,40 лв./100 гр. сутринта:(

11.07.08
16:30

Моме мари хубава , времето което си  загубила да пишеш  по “Н” на брой  поста в почти всички раздели, от които доста малко са по същество , щеше  64 пъти да си напазаруваш  и плод и  ядка и зелен чай и извара и пилешки мръвки и т.н.

Я малко по-сериозно  това, че те мързи ......  точно в  сайта за ББ ли намери да го цапнеш. Все пак нали тук поне малко от малко сме се събрали  “хардкор” ентусиастите и  мацките дето бройкат КилоДжаулите. Поздрави:)

Е, това за мързела вече не е актуално, а и никога не е било - беше казано образно. Освен това просто не ми се мисли колко енергия изхабявам на ден в движение и спорт....нещо прогресивно почнах да свалям.За ядките - пристрастила съм се и си намирам източници, откъдето ми падне - както всеки средностатистически и приличен пристрастен!:)Поздрави:)

29.07.08
19:23

Абее пичовее (и .. Ивче)  , в тази борса на Булгарплод (в Дружба , от първия пост) - има ли стадидки :) , гледам фурми има ,което е супер, естествено и ядки ще си накупя какви ли не :)
Освен гореспоменатите , мисля и елда да си взема - досега не съм ял от него , предложете и други зърнени или ядкови храни - полезни :)
Иначе вски ден ям по 1-2 лъжици пшеничен зародиш на Софимел.
Даже мислех ( и все още мисля) дали да не си взема една книжка за кълновете и да си ги отглеждам у нас.

P.s. занимавам се с йога и скоро с плуване ,като си позкрепя рамото  ;)
УСпех

30.08.08
14:36

Варна ул.”Баба Тонка”  - магазинче за ядки
Бадеми-16лв.
Лешници с люспичката-18лв.
и стафидки за около 6лв.

Мнението беше редактирано от tzviata на 30.08.08 14:38.

15.09.08
13:31

Някой знае ли телефона на борсата за хран. добавки ,адитиви ... до Обувния завод , в бившата “Сердика” ?

24.06.09
20:26

Това място съществува ли още?

01.09.09
12:20

Като гледам тука всички мислите за здравето си, но дали сте се замисляли дали суровите ядки купени очукани са най-добрият избор??? Като чета коментарите - май не. Само цената и как изглездат са ви в приказките. Четох някъде че в америка, от кадето са основно бадемите днес, всички ядки се обработват с отровен газ - за да не гранясват, салмонелоза и пр. - и то по закон.  По тази причина съответните грижещи се за себе си хора в америка си купуват от чужбина. Та, ако наистина да ядете нещо качествено - купувайте си на черупка - бадемите издържат така между 1 и 3 години. на едро може и по 5 лева да се купи така килото, а 1/2 от теглото приблизително са ядките.
Тоест може за 10 кинта да имате ядките - естествено ако не ви мързи... Лично на мен ми е много приятно и малко като със слънчогледа на мач - трудно мога да спра. Успех!

12.06.10
10:48

Някой да каже дали това място все още съществува да не се разкарвам напразно?

Мнението беше редактирано от Aquiles на 12.06.10 10:48.

13.06.10
10:09

На женския пазар има доста магазинчета в които ядките са доста евтини например кило орехи има по 9 лева,10 лева и 13 лева макс, бадеми сурови по 15 лева килото има и начупени сурови по 12, ленено семе 3.70-4.00 лева килото, фъстъци 4-5 лева килото,  кашуто 15-16 лева килото сурово,бразилски орех 14 лева килото и много други. :)

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1