16.06.08
10:28
Седмицата ми започва повече от добре. Днес сутринта ми се обади приятел, който ми съобщи една дълго чакана новина. Най-после си намерих или по скоро ми намериха дълго бленувана работа в Англия. В петък трябва да съм в Лондон, затова, че това е последния ми пост или поне един от последните :) Дълго време ще изляза от I-net пространството, ама ще се опитам да влизам от време на време да ядосам и да се поскарам с някой :)
Надявам се, че съм бил полезен на някои от вас и се надявам да съм помогнал на много хора из форума, било то от участията ми в темите с добавки, хранителните програми и разбира се представителството, за което бях тук.
Незнам дали ще сложат мой заместник да представлява марките из форумите ама скоро ще пуснат официалния сайт на Gaspari, където ще могат да се задават там въпроси за продуктите и едва ли ще наемат някой допълнително да ровичка из форумите, но ако това стане ще му спомена за това място ;)
От мен ви пожелавам приятни и пълноценни тренировки, както и перфектно здраве, за да им се насладите :)
Темата беше редактирана от Даниел - Трибоеца на 16.06.08 10:34.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
16.06.08
10:47
Аз ще ти пожелая само скромното успех с останалото сам ще се справиш - дано ти потръгне.
Всичко най-хубаво ти пожелавам !Дано новата работата надмине очакванията ти ! :coolsmile:
16.06.08
11:01
Всичко най-хубаво ти желая... Много успех в професионален план. Използвай енергията си позитивно и в правилната посока.
Независимо от всичко и разменените реплики между нас и теб, аз от сърце се радвам че нещата се развиват за теб в посоката, която искаш.
Успех от целия екип на “Сила БГ” ООД ;)
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 16.06.08 17:22.
16.06.08
11:35
Евала успех ти пожелавам наи- искрено ...
16.06.08
17:06
Пожелавам ти попътен вятър от сърце, Даниеле ;).
16.06.08
17:18
@silabg.com Ееее не пропусна да си направиш реклама на сайта... Базикам се ;)
Мерси момчета и момичета. Затвориха темите на марките, затова, че работата ми е свършена вече.
Успех на всички.
16.06.08
18:21
Успех! Ха, че и юбилей по случай заминаването - 300 мнения. :)
21.06.08
13:02
за чужбина ти е нужно здраве и много късмет,затове ИСКРЕННО ТИ ГО ПОЖЕЛАВАМ.
Незнам какво очакваш,но винаги в чужда държава е много по трудно,дано да има някои на кого да се опреш в трудните моменти !!!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече