Протеин, конкурент на ОН(концентра + изолат) на достъпна цена - разбирай 70-75лв за 5 либри.Тогава ще спра да си поръчвам протеин от чужбина.
Ееееееее направо не мога да се стърпя... @ Emzo - скоро... до 3 седмици
Уау.. тва сериозно ли е? 2.300 kg (5lbs = 2.267 kg) за 70-75 лв, конкурентен на ON (ако под ОН правилно съм разбрал Optimum Nutrition)? Ако тва наистина стане реалност ще променя позицията си закупуване на културистични добавки, която на този етап е “не мога да си ги позволя, защото нямам достатъчно финанси за сериозна и продължителна инвестиция”..което впрочем си е и самата истина. Само за справка: протеин на ON 2lbs е около 100 лв. Иначе казано 2пъти по толкова и отгоре ще прави 200+ лв. Ако наистина създадете алтернатива на 200+ лв протеин за 75 лв...мисля, че всички фитнес любители трябва да ви славят името :) Когато стане това, моля, пуснете го като новина на сайта или го обявете по някакъв начин във форума.
Дано да не си останат само приказки. Тръпнем в очакване :)
19.06.08
16:25
Само мога да кажа че ще е на мн добра цена... не искам да конкретизирам каква ще е точно цената на продукта, защото не е обявена официално. Като се обяви официално и тук ще има презентация. Само мога дакажа че качеството ще е мн добро и цента също.
Не ме разбирайте погрешно... не искам темата да се превръща в реклама на silabg.com . Просто не е коректно и целта на темата е друга.
Знам какво Ви интересува и какво до голяма степен искате и мога да Ви уверя, че работим в посока, вашия интерес.
Обещавам мн добра презентация, до тогава просто искам да видя в тази тема, КАКВО ВИ ЛИПСВА...!!!
19.06.08
16:40
Аз пък се чудя какви неща липсват.Хранителни добавки на прах на течност, заместители на яйца също на прах и на течност накъде върви света скоро ще спрем да консумираме нормалната храна.Сякаш преди 35 години Арнолд е имал такива добавки.
19.06.08
16:43
Сила,
Дай малко повече инфо за тия яйчни белтъци на прах - Nutrition facts, приблизителна цена, горе-долу какъв вкус има това чудо и т.н. Без това инфо няма как да ти кажем дали ще си заслужават.
п.п. Иване, до преди 100 години и колите не са съществували и от бургас до софия се е стигало за няколко дена:), ама не виждам да се оплакваш от възможността да отидеш до морето за 4 часа.
Мнението беше редактирано от mamaligabg на 19.06.08 16:44.
19.06.08
17:13
Аз бих купувал ALRI. 8-/
19.06.08
17:27
Относно ALRI, доста е коментирано в този форум по-специално за техния продукт Jungle Warfare - съдържа стероидна съставка, много близка до забранения сега от 24 юни Phera-Plex. Има много добри алтернативи. И на Badd Ass Mass продукта на AnabolicX MassFX се е доказал на американския пазар и е получил много по-добри оценки от подобния на ALRI, затова се спряхме на AnabolicX.
19.06.08
17:37
Да, за скандала със стероидите знам, но не знаех, че BAM и Mass FX се внасят. Благодаря за инфото.
19.06.08
17:48
Става въпрос, че MassFX е прекрасна алтернатива на Bad Ass Mass, освен това съставката 25R-Diol е патентована от AnabolicX и в техния продукт е в по-голяма доза и са добавени други съставки,с които действа синергично. На сайта ни можете да прочетете подробна информация за Massfx, Hyperdrol 2 , и 3-AD и принципа им на действие.
В Италия ,течните белтъци струват 2 евро ,опаковка от 1 литър .Това е цената в магазините. Предполагам че от завода на едро струва много по малко...
Мнението беше редактирано от MiX на 19.06.08 21:20.
20.06.08
07:11
В Италия ,течните белтъци струват 2 евро ,опаковка от 1 литър .Това е цената в магазините. Предполагам че от завода на едро струва много по малко...
А представяш ли си колко ще ти струва да отидеш до Италиански супермаркет, да си ги купиш и да се върнеш обратно до БГ... :)
Значи казвам Ви и го приемете като свет от мен, за течните белтъци забравете до момента, в който Била, Кауфман, Фантастико и Метро не започнат да зареждат подобни продукти, защото само големите вериги ще имат възможността да ги държат в студени помещения и да си позволят лукса да реализират загуби от нереализирана стока, а течните белтъци не са като праз лука и зелето по есен, та всеки да се запасява... от тук идва и другия момент който е пряко свързан с трайността на тези продукти (мн малка... макс 30 дни). По отношение на транспорта на този тип продукт... ами двоеино по скъп е, също и фреит застраховката!
20.06.08
07:57
Да, за съжяление си прав.
Остава единсвено да се надяваме, че някой от големите магазини ще проявят интерес и ще започнат да ги продават. Като гледам вече и от пиле мляко има, така че може скоро време и течните белтъци да се появят.
Дам.. наистина работата с течните белтъци няма как да се реализира. Особено от онлайн магазин. Представете си следната ситуация, поръчвате си да кажем от силабг течен белтък, но не сте си у вас, когато ви го доставят. При което въпросният течен белтък се оставя в склада на фирмата доставчик. От това, което съм виждал до сега, повечето складове са точно това, което представлява един склад - големи прашни пространства с натрупани по секции множество продукти. Представяте ли си какво би станало с въпросния течен белтък.
Та наистина неудобствата са доста.
Мнението беше редактирано от Калоян Я. на 20.06.08 08:00.
20.06.08
08:40
Значи за да оцените това което ще направя като “жертва” от моя страна, Ви споделям днес ми дойде мострата (от 3 кг ... майко мила) от сух яйчен белтък. Значи оставям си настрана супер вкусния си Ana Pro на EST :vampire: и за месец и малко минавам на сухия яйчен белтък, да видим какъв ще е резултата. Значи нa мирис не искам да коментирам, но това се очакваше все пак, повече ме интересува какъв ще е ефекта и дали ще има странични ефекти (разбирайте ме както искате :) )
След около 10 дни ще Ви кажа какви резултати дава... Профила му ще постна довечера...
Wish me luck and mention my name in your prayers :)
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 20.06.08 08:41.
Значи за да оцените това което ще направя като “жертва” от моя страна, Ви споделям днес ми дойде мострата (от 3 кг ... майко мила) от сух яйчен белтък. Значи оставям си настрана супер вкусния си Ana Pro на EST :vampire: и за месец и малко минавам на сухия яйчен белтък, да видим какъв ще е резултата. Значи нa мирис не искам да коментирам, но това се очакваше все пак, повече ме интересува какъв ще е ефекта и дали ще има странични ефекти (разбирайте ме както искате :) )
След около 10 дни ще Ви кажа какви резултати дава... Профила му ще постна довечера...
Wish me luck and mention my name in your prayers :)
Това ще е доста интересен “експеримент”, а освен профила му, ще пуснеш ли и цената?
20.06.08
09:27
25,5 гр протеин на доза 30гр...луда работа... а за цената... като го качим на сайта, ако вобще го направим ( зависи от “експеримента”) ще я качим и нея...
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 20.06.08 09:29.
25,5 гр протеин на доза 30гр...луда работа... а за цената... като го качим на сайта, ако вобще го направим ( зависи от “експеримента”) ще я качим и нея...
Много добро съдържание, дано експеримента е сполучлив.
20.06.08
13:22
Еее не познах :P
С нетърпение очаквам да видя, за какво става на въпрос :)
20.06.08
13:37
А представяш ли си колко ще ти струва да отидеш до Италиански супермаркет, да си ги купиш и да се върнеш обратно до БГ... :)
Значи казвам Ви и го приемете като свет от мен, за течните белтъци забравете до момента, в който Била, Кауфман, Фантастико и Метро не започнат да зареждат подобни продукти, защото само големите вериги ще имат възможността да ги държат в студени помещения и да си позволят лукса да реализират загуби от нереализирана стока, а течните белтъци не са като праз лука и зелето по есен, та всеки да се запасява... от тук идва и другия момент който е пряко свързан с трайността на тези продукти (мн малка... макс 30 дни). По отношение на транспорта на този тип продукт... ами двоеино по скъп е, също и фреит застраховката!
Друг е въпроса вече, защо подобен продукт трябва да се внася от чужбина, вместо да се произвежда в България... нима у нас няма птицеферми !?
За да се осъществи това, някой от производителите на яйца трябва да се сети да го направи и после, което е по-трудното, да убеди традиционно недоверчивите към иновация българи, че това е полезен продукт. Защото, това далеч не е само продукт за билдери.
Не ми се мисли обаче, на каква цена биха го предлагали родните търговци, при условие, че едно яйце зимата стигаше и до 30ст :)
20.06.08
13:43
Met-Rх се внася от друга фирма...
24.06.08
06:24
Относно Сухия Яйчен Белтък:
Както Ви обещах, да Ви споделя опита си с Сухия Яйчен Белтък, така и правя:
От 3 дни го взимам преди тренировка и ако трябва да съм откровен, съм изумен до ента степен.
Като изключим вкуса (който дори и комбиниран с NesQuick не е от най-приятните) ме възстановява и ми дава толкова мн сила, че направо не мога да го сравня с нищо друго. Само да спомена, че нищо друго не съм променял от останалите добавки, които взимам. Само протеина замених с сухия яйчен белтък и съм много доволен!!! Това е идеален продукт в периода на чистене защото съдържанието на протеин е максимнално и профила на яйчния протеин както е доказано е най-близък до този на човека. Засища здраво и забравяте за чувството на глад, НО си е “трай бабо за хубост”, ... вкуса му е леко неприатен. В шейкър с решетка се разтваря перфектно, но ако се пробва просто в чаша с вода, няма да стане!
След седмица ще направя равносметка в цифри и ако нещата продължават да бъдат толкова оптимистчни, ще го качим в сайта и всички ще могат да се възползват!!
Профила му е :
В една доза (30гр)
Протеин - 25.5 гр.
Липиди - 0.15 гр.
Въглехидрати - 1.2 гр.
Минерални Вещества: 0.36 гр.
Калорийна стойност: 35 Kcal.
Притежава изключителен аминокиселинен профил
Очаквайте още ъпдайти... Ще има... ;)
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 24.06.08 07:51.
24.06.08
07:04
така като гледам направо сега го качвай на сайта, личи си че ще излезе стока от него :)
24.06.08
07:09
КАКВА ще е цената на килограм на това яйчено белтъче :roll: ?
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 24.06.08 07:10.
24.06.08
07:26
КАКВА ще е цената на килограм на това яйчено белтъче :roll: ?
Не искам да прибързвам... Искам на 100% да съм сигурен в продукта... Към момента направо ме изуми... След седмица ще решим окончателно на къде отиват нещата, но най вероятно ще “го бъде”. Тогава ще обявим и цената!
24.06.08
07:44
Профила му е :
В една доза (30гр)
Протеин - 25.5 гр.
Липиди - 0.15 гр.
Въглехидрати - 1.2 гр.
Калорийна стойност: 350 Kcal.
Притежава изключителен аминокиселинен профил
Трябва да има някакво объркване - 350 Kcal !?
Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 24.06.08 07:44.
24.06.08
07:53
Профила му е :
В една доза (30гр)
Протеин - 25.5 гр.
Липиди - 0.15 гр.
Въглехидрати - 1.2 гр.
Калорийна стойност: 350 Kcal.
Притежава изключителен аминокиселинен профилТрябва да има някакво объркване - 350 Kcal !?
Да има объркване... :) без нулата е ... поправих го по-горе... енергийната стойност е 439 кДЖ
24.06.08
09:17
Sila, днеска не си пил кафето сутринта :) . Излиза около 105 kcal :) . А да те питам - каква националност е белтъка или си остава класифицирана информация за след месец ?
Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 24.06.08 09:18.
24.06.08
09:36
Sila, днеска не си пил кафето сутринта :) . Излиза около 105 kcal :) . А да те питам - каква националност е белтъка или си остава класифицирана информация за след месец ?
Хмммммм... Прав сииииии... Моя грешка... Отивам за кафе :)
24.06.08
11:13
До другата седмица възнамерявам да си купя някакъв протеин, силабг ще дойдат ли пратките до тогава или да поръчвам Американ Уей ?
24.06.08
11:20
Да... тук ще са...
24.06.08
12:44
Да... тук ще са...
Тогава и аз се подготвям за пазаруване.
24.06.08
12:58
Няма да има разочаровани :)
Sila,
ако хипотетично предположим, че има само 10 lbs разфасовки трябва да организирате някакъв protein tasting event, може и без spittoons ;)
Два въпроса към вас тук, че по-лесно:
1. Даниел преди да отплува каза нови цени на Гаспари след 20ти. Вие на тях ли ще продавате и кога ще зареждате?
2. Ще има ли асортимент на вкусове на Xtend-a, че ще трябва да го напасна към подходящ вкус на SizeOn :)
Мнението беше редактирано от vlade на 24.06.08 13:20.
24.06.08
13:24
:)
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 24.06.08 13:26.
24.06.08
13:26
За това за което говориш (10 lbs) ] ще са налични в средата на Юли.
Следваща седмица идват 5 lbs Концентрат+Изолат+Хидролизат с мн високо качество и :) мн добра :) цена!
По отношение на Гаспари... Там не мога да ти кажа каква е историята реално... Когато започнем да зареждаме от тях ще ъпдайтнем и инфото в сайта... Към момента сме на етап stend-by
Относно вторият ти въпрос - ДА ще има различни вкусове
24.06.08
14:39
значи се очертава покупка на протеинова и яйчена пудра такава :) we still waiting….
24.06.08
14:52
Silabg.com каква е идеята на дискусията в темата от последните 6 дни и какво е общото между нея и поставения топик? Уж трябваше да говорим за пазара, а се въртим около промоции. Лошо няма, но това как помага на пазара в БГ? :)
24.06.08
15:07
Silabg.com каква е идеята на дискусията в темата от последните 6 дни и какво е общото между нея и поставения топик? Уж трябваше да говорим за пазара, а се въртим около промоции. Лошо няма, но това как помага на пазара в БГ? :)
Щях да поставя и аз този въпрос по-късно тази вечер, но Владо ме изпревари. Наистина, дайте да сменим темата на “що е то яйчен протеин / течен белтък и има ли почва у нас” или просто да се затвори и създаде такава с продължение за пазара.
24.06.08
15:19
Самата тема се завъртя около това, а не бе насочена в тази посока. Това е от една страна,... от друга, би било най-млакото неучтиво, поне от части, да не се отговори на определени въпроси на потребителите, когато същите задават конкретни въпроси, нали? Предполагам че в това отношение сме на едно мнение, а и няма как иначе да бъде.
По отшение на това, че темата стана с частичен off topic привкус съм напълно съгласен, както съм и съгласен, че би трябвало да се дискутира пазара като цяло и неговите недостатъци в продуктово отношение. Предполагам, че си забелязъл, а и няма как да е иначе, че сам аз поисках да върна разговора в посока свързана с първоначалния въпрос.
Разбирам критиката и базата, на която е изградена, само не мога да разбера, дали е насочена към нас защото отговаряме, или към потребителя, който реално задава въпросите... ето тук вече се чувствам объркан с отговора.
Ако сметнеш за нужно, моля изтрий постовете, които смяташ за подвеждащи...
ПП
Надявам се, че отговорът ми на въпросът ти, не ще бъде разбран, като вид негативизъм от какъвто и да било вид, най-малкото защото не е така, и второ но не на последно място, и двамата (не се познаваме) работим за едно нещо около, което се обединяваме всички тук,... нали?!
Nick K.
/Собственик СилаБГ ООД/
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 24.06.08 15:21.
24.06.08
15:32
Критиката не е персонална, даже и не бих я нарекъл “критика”. Става въпрос само, че зараждането на темата беше в една много важна посока и е хубаво да се върнем към нея. Иначе коментирането на продуктите беше естествено следствие. Проблем няма, просто се грижим за разфокусирането (или против него по-скоро). :)