Wanted -Зала във Велико Търново :-)

18.06.08
19:30

Ще бъда в града за няколко дни  и си търся зала ,в която да тренирам :-)
Претенции..... по принцип :ohh: имам:-)Всъщност за няколко дни мога да преживея доста неща.Обаче задължително да е чисто и да има климатик ;-)
Благодаря предварително !
п.п.
ако случайно има такова инфо тук и аз не съм успяла да го открия се извинявам !

ТИгре, щом ще е Велико Търново, пробвай залата на Христомир Христов :)
Не вервам да има там много по - отдадени от него на тоя спорт. Макар че си има корави момчета оттам :)

Мисля, че я викат енерджи и е на адрес В.Търново, ул. Цанко Церковски 8.
Но има момчета оттам, да ме поправят ако греша :)

CL

19.06.08
05:03

Христомир отдавна няма зала сега тренира в тази на Атанас Георгиев (друг виден наш културист от миналото). Това е зала “Преслав” и се намира в Медицинския Факултет. Не е много луксозна, но има всичко необходимо и уредите са на IVAN. Друга зала (луксозна като тази на ТИМ във Варна) има в МОЛ Велико Търново. На стадиона има още две зали и в кв Бузлуджа (търновци му казват Пишмана, защото ставаш пишман докато стигнеш до там, но това е било едно време) има още две, едната е преместената вече Т-REX собственост на г-н Петър Петров вносител също и на полската марка OLIMP, също уреди IVAN. Мога да ти дам и телефони за връзка на някои от тях  ако желаеш.

ПП. Аз също ще съм в Търново за два дни от утре и след това във Варна и може да се засечем в някоя зала. :-)

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 19.06.08 05:19.

казано от Controlled Labs на 19.06.08, 05:03:

Христомир отдавна няма зала сега тренира в тази на Атанас Георгиев (друг виден наш културист от миналото). Това е зала “Преслав” и се намира в Медицинския Факултет. Не е много луксозна, но има всичко необходимо. Друга зала (луксозна като тази на ТИМ във Варна) има в МОЛ Велико Търново. На стадиона има още две зали и в кв Бузлуджа (търновци му казват Пишмана, защото ставаш пишман докато стигнеш до там, но това е било едно време) има още две, едната е преместената вече Т-REX собственост на г-н Петър Петров вносител също и на полската марка OLIMP. Мога да ти дам и телефони за връзка на някои от тях  ако желаеш.

Аууу... Греда... Не знаех. Че много кратко живя тази зала... Беше супер известна преди две години.
А Петър Петров ако не се лъжа се падаше нещо като треньор на Христомир. Поне Христомир го прокламираше така. Странно, че не тренира в неговата зала...

CL

19.06.08
05:16

казано от D3BEP на 19.06.08, 05:14:

Христомир отдавна няма зала сега тренира в тази на Атанас Георгиев (друг виден наш културист от миналото). Това е зала “Преслав” и се намира в Медицинския Факултет. Не е много луксозна, но има всичко необходимо. Друга зала (луксозна като тази на ТИМ във Варна) има в МОЛ Велико Търново. На стадиона има още две зали и в кв Бузлуджа (търновци му казват Пишмана, защото ставаш пишман докато стигнеш до там, но това е било едно време) има още две, едната е преместената вече Т-REX собственост на г-н Петър Петров вносител също и на полската марка OLIMP. Мога да ти дам и телефони за връзка на някои от тях  ако желаеш.

Аууу... Греда... Не знаех. Че много кратко живя тази зала... Беше супер известна преди две години.
А Петър Петров ако не се лъжа се падаше нещо като треньор на Христомир. Поне Христомир го прокламираше така. Странно, че не тренира в неговата зала...

Различни хора, различни интереси. ;-)

19.06.08
07:10

Христомир отдавна няма зала сега тренира в тази на Атанас Георгиев (друг виден наш културист от миналото). Това е зала “Преслав” и се намира в Медицинския Факултет. Не е много луксозна, но има всичко необходимо и уредите са на IVAN. Друга зала (луксозна като тази на ТИМ във Варна) има в МОЛ Велико Търново. На стадиона има още две зали и в кв Бузлуджа (търновци му казват Пишмана, защото ставаш пишман докато стигнеш до там, но това е било едно време) има още две, едната е преместената вече Т-REX собственост на г-н Петър Петров вносител също и на полската марка OLIMP, също уреди IVAN. Мога да ти дам и телефони за връзка на някои от тях  ако желаеш.

ПП. Аз също ще съм в Търново за два дни от утре и след това във Варна и може да се засечем в някоя зала. :-)

Еййй супер !Благодаря ти за изчерпателната информация ! :)Не познавам града ,но ще потърся тази зала “Преслав” къде е ;-)В краен слчуай -в Мол-а! ;-) Телефони  за връзка ,ако прецениш,че ще имам нужда от тях давай ;-)
Аз в Търново ще бъда края на другата седмица;-)Обади се,когато дойдеш във Варна  да се засечем понеже имам да  черпя за инфото ;-)
ДзверО,мерсаж и на теб!;-)

CL

19.06.08
07:15

СК “ПРЕСЛАВ” в сградата на Медицинския Факултет gsm: 0887352306 Атанас Георгиев, вечер около 18-19 може да се засечеш и с Христомир
СК “T-REX” в сградата на Спортното училище gsm: 0887219250 Петър Петров

23.06.08
12:52

Може да пробваш Ла скала, точно срещу хотел Етър в центъра на града. Няма нищо общо с едно време залата, много по-добре е  сега. Уредите са IVAN.

03.07.08
08:48

В крайна сметка нестигнах до зала изобщо,..много тежка беше програмата :lol:  :lol:  :lol:

казано от D3BEP на 18.06.08, 19:49:

ТИгре, щом ще е Велико Търново, пробвай залата на Христомир Христов :)
Не вервам да има там много по - отдадени от него на тоя спорт. Макар че си има корави момчета оттам :)

Мисля, че я викат енерджи и е на адрес В.Търново, ул. Цанко Церковски 8.
Но има момчета оттам, да ме поправят ако греша :)

Controlled Labs написа вече, че тази зала я няма от доста време. Аз само ще добавя, че се казваше T-Rex (съкращение на  тиранозавър Рекс). И не беше на ул. “Цанко Церковски”, а на ул. “Филип Тотю” - до стария мебелен магазин :)

Само да вметна, че “Преслав” е ужасно място за провеждане на тренировки. За съжаление в Търново в момента само в МОЛ-а (”Атама”) изглежда приветливо. (в новата зала на Петър Петров не съм ходил)

Иначе - да, Петров се водеше трен.ор на Христомир. Беше му и тренировъчен партн.ор, но се разделиха. Христомир си откри магазин за добавки близо до центъра.

CL

03.07.08
14:23

казано от Ради Хаджирадев на 03.07.08, 14:02:

Христомир си откри магазин за добавки близо до центъра.

Сега вече е срещу полицията :)

казано от Controlled Labs на 03.07.08, 14:23:

казано от Ради Хаджирадев на 03.07.08, 14:02:

Христомир си откри магазин за добавки близо до центъра.

Сега вече е срещу полицията :)

Не знаех. В България не съм се прибирал от 4 месеца :(

25.08.11
15:09

Искам да попитам,тъй като ще уча във Велико Търново,какви са цените в залата в мола.Става въпрос за цена за единична тренировка и цена за месечна карта.Моля някой,който е от там,да ми помогне :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1