Проблем след коло-маска на краката

21.06.08
09:11

Здравейте, проблема ми е следния - Вчера ми правиха коло-маска на краката, час и половина-два някаде след това се изкъпах. По-късно през деня краката ми се зачервиха и към вечерта станаха на пъпки. Днес краката ми са целите на пъпки(само около колената нямам) и някои дори са гнойни, около 40%. Ходих да питам в аптеката, ако могат да ми предложат нещо да се мажа, но ми казаха че било алергична реакция (което мен доста ме съмнява). Правил съм си много пъти коло-маска и за първи път така се получава. Ще съм благодарен ако някой ми даде съвет какво да правя. Извинявам се ако съм сбъркал форума.

21.06.08
11:40

Отиваш при личния си, взимаш направление за кожен лекар/гледай да е компетентен/ и той щети каже какво да правиш.

За моммента в никакъв случай не си питай краката, не се чеши или нещо такова.

21.06.08
13:47

Само на мен ли ми се набива на очите една дума :lol:

Голяма работа - правописна грешка, да не издребняваме!

21.06.08
14:25

казано от tpd на 21.06.08, 11:40:

Отиваш при личния си, взимаш направление за кожен лекар/гледай да е компетентен/ и той щети каже какво да правиш.

За моммента в никакъв случай не си питай краката, не се чеши или нещо такова.

Всеки реагира различно на колО-маската :D

Мнението беше редактирано от fixer2 на 21.06.08 14:26.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1