21.06.08
12:59
Та моите плочки не изглеждат равномерни ами по скоро са леко изкривени...не са точно една срещу друга..незнам дали ме разбирате...това зависи ли от начина по които тренирам корем или си е чиста генетика..?
А и май имам 8 пак...от тва може също да зависи...дайте идеи..
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Няма нищо абсолютно правилно в природата.И моите не са равни.Не може от упражнения да ти се изкривят,така че не се притеснявай.
21.06.08
13:45
Чисто и просто като къпан полицай - въпрос на генетика:)...Както на хората им е различна големината и формата на носа, ушите и така нататък. Функцията на тези мускули не се заключава в идеалната им симетрия, а в това да поддържат стойката и баланса при различните видове движения на торса - навеждане, изправяне, завъртане, имат роля и в поддържането на правилното разположение един спрямо друг на органите в коремната кухина. Това, че имаш 8 плочки, е супер - то също е генетично кодирано. При някои хора са 6,....даже при доста. И не на последно място - една хубава преса винаги си е хубава, каквато и да й е симетрията, много от известните билдери също не са с идеално симетрични плочки.
Това може да се компенсира с вкарване на маса в плочките-коремни преси от наклон с тежести и 8-10 повторения дават резултат!
21.06.08
14:19
Визуално, може би малко, но като цяло по linea alba и напречните линии ще си личи асиметрията.
малко оффтопик—-
само аз ли имам 9 плочки :lol:
————-
да не ти пука ве пич симетрията на плочките никои не я гледа а и аз не познавам човек на който да са му симетрични винаги се разминават леко или много ама дори и да са ти като тухлите на къщите пак е яко ;)
21.06.08
14:42
E,браво - 9 плочки - значи 4 реда по 2 и една долна.Целунат от природата:)Я да си преброя моите...момент:)....моите, доколкото мога да ги видя,ха-ха, май са 3 по 2 плюс 1:)
Има предвид 8pack, прикрит от уникален 1pack, наречен “голямо шкембе” :D
...тва шегичка, да не се засегне някой.
казано от Калоян Янкулов на 21.06.08, 15:14:
Има предвид 8pack, прикрит от уникален 1pack, наречен “голямо шкембе” :D
Аз, слушам. Какво за шкембето ми :lol:
По-добре да се тренират мускулите в тази област с цел предотвратяване на травми (много са важни в това отношение), а не с цел да си ги показвате. То при почти никой не са идеално правилни, важното е да са натренирани, за да не стават фалове.
21.06.08
16:01
Най-долната плочка пак е двойна, но по-слабо развита и обикновено изглежда като единична.
И моите плочки не са равни аз имам 7 от едната страна имим 4 а от другата 3.
22.06.08
08:31
Абе забелязват да ти кажа...много мацки са ме питали “абе на теб защо са ти разкривени плочките на корема”...
Е аз им отговарям щот ми е голям и кръвта отива от тях в него :P
Иначе исках да направя като на тоя путио пресата..
http://biskvitka.net/uploads/posts/1202595457_13.jpg
за така симетрия питам дали може да стане с упражнения
22.06.08
09:09
И на тоя не са му симетрични плочките, така че не се притеснявай.
22.06.08
15:10
Аз още имам снимки от времето,когато ми личаха всичките...май са 8 и са доста симетрични. :)
23.06.08
07:29
Изкарай ги пак, де!:)Аз съм на път, но повече с диетата се постигнаха резултати при мен, отколкото с упражнения за корем.
23.06.08
08:44
Хм,тяло на мъж....или плочки... хм... :coolhmm:
Те и сега се виждат. ;) А цялата тази работа с коремната преса ми се вижда малко...за мен плочките изразяват слабост.Особено тези,които се виждат само защото месо по кокалите няма.
казано от DeadManWalking на 23.06.08, 08:44:
Или и двете. Е, който не може и двете..... :)
...за мен плочките изразяват слабост.
Прав си, не си ли с метър и двайсе талия и бирено шкембе, не си никакъв мъж, а слабак :)
Те и сега се виждат. ;) А цялата тази работа с коремната преса ми се вижда малко...за мен плочките изразяват слабост.Особено тези,които се виждат само защото месо по кокалите няма.
Така е...Преса на 100 кг чиста маса ще кажа евала,но на футболистчета 55 кг,дет ми се перчат с преси,с ръце 25 санта ръка...
казано от Финдо на 23.06.08, 10:27:
Така е...Преса на 100 кг чиста маса ще кажа евала,но на футболистчета 55 кг,дет ми се перчат с преси,с ръце 25 санта ръка...
Демек така е, ама не е така (баш).
Малко като оправдание ми се струва “изразяват слабост”. Мога да цитирам не един или двама, който са далеч от 100те кг, с яки плочки и по всякакви показатели ще оставят 100кг момчета с пръст в устата (сила, функционалност, издражливост, че дори и визия).
23.06.08
15:28
Бе като видиш една преса и си личи дали е правена на земята с безкрайни крънчове.
Всичко друго да ти е наред,че тогава вади пресата.Не е оправдание,има и по значими елементи. ;)
казано от jalokin на 23.06.08, 10:35:
казано от Финдо на 23.06.08, 10:27:
Демек така е, ама не е така (баш).
Малко като оправдание ми се струва “изразяват слабост”. Мога да цитирам не един или двама, който са далеч от 100те кг, с яки плочки и по всякакви показатели ще оставят 100кг момчета с пръст в устата (сила, функционалност, издражливост, че дори и визия).
И аз мога да цитирам имена,но нямах това предвид.
Централна плочка , градена с мноооогоооо бира и чипс. Симетрията не е привилегия на човека
Мускулът си е един ,а плочките се образуват от сухожилия които минават през него.Е те са точно гена .Дали са 4,6…а и 9 зависи от тези сухожилия.
23.06.08
18:44
Има и хора с 10. :) Но нека не издребняваме чак дотам.
23.06.08
18:48
Плочки, плочкиииии....ама виж, че нищо друго няма:)Верно си е миниатюра тва:)
23.06.08
18:49
Каазах...нека не издребняваме чак дотам.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече