Той Рони ревеше все викаше: “да имам и аз докторите на Йеитс и аз ще изглеждам така.” Е в крайна сметка ги получи :), и аз съм фен на Йеитс.
Ако ще намесваме други културисти Флекс Уилър ми е любимеца , а Виктор Мартинес ме кефи най-много от сегашния елит.
казано от SeverusSnape на 08.07.08, 19:09:
Подяволите ... Винаги съм знаел , че Дориан е огромен , но от този материал за пръв път осъзнавам точно колко е чудовищен ...
x2 Дориан Rlz
10.07.08
20:44
По темата ще кажа следното.Ако не греша (нека някой ме поправи), през 1992 година Лу Феринго (или както се пише там) който дълги години е сред основните конкуренти на Арнолд за титлата на мистър Олимпия (това може да се види във филма Pumping Iron) излезе отново на състезателната сцена на това велико състезание.Тогава първи стана Дориан, а Лу Феринго се нареди едва 12-ти (дано да не греша в цифрите).Това му класиране само по себе си е показателно.Човек който е бил спред първите три места на това състезание през 1975 година през 1992 година вече е 12-ти.А от тогава са минали има няма 15 години, колкото са минали и от 1975 до 1992.
Рони го пишат 175, 178, 180 см. Специално ходих да видя восъчната фигура дето са му я направили и стоесхе пред Музея на земята и хората. Тя е не по-висока от 172-174см.
Арни го пишат най-ниско 185см, на повечето места 188см.
Реално това са около 10, по-скоро 15 см разлика в ръста. От там и пропорцията е друга. И талията също.
Второ, сега критериите за оценяване (официално обявени) са:
1)релеф
2)контур
3)маса
Релефа сега се прави с Растежен хормон и НЕ ГУБИШ МАСА, А КАЧВАШ докато орелефяваш.
Преди повече от 30 години е било съвсем различно - губили са по 10-20 килограма за да орелефят. Голяма част от тяях - мускул.
Ако Арни би се състезажал сега по всяка вероятност би изглеждал така:
http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery12/412.jpg
http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery12/391.jpg
Но тогава на това са му викали “грозно”, а не “шампионска маса”.
В този ред на мисли, при официално заявен първи критерий за Олимпията - релеф, всички се чудим как първия и втория все са масивни, а не чак толкоз релефни, после идват няколко релефни и чак тогава другите масивни?!? И уж щяха да имат наказателни точки за издутите кореми, пък все още нямат ...
Изкарал съм си на плакати в естествен ръст Лари Скот, Серджо Олива, Арни, Дориан, Рони (180см защото не го харесвам и да не кажат, че съм пристрастен), Ли Хени, Джей и Стив Рийвс. Гледката е доста поучителна.
Хах, много го хвалите Рони.
Арнолд не можел да се мери с Рони? Рони бил много голям? Голям му е корема :D
Ако си говорим за размери, ето това чудовище трябва да взима Олимпията няколко пъти по ред
http://bp2.blogger.com/__aQQm19auJI/R0BE1m9qoQI/AAAAAAAAAtQ/aUQoNgpFti4/s400/steroid-bodybuilder003.jpg
А аз лично мисля, че нито един от двамата не заслужава титлата. Ама Рони е даже по-зле, с тоя корем...
казано от Mayhem на 11.07.08, 02:59:
Арнолд не можел да се мери с Рони? Рони бил много голям? Голям му е корема :DАко си говорим за размери, ето това чудовище трябва да взима Олимпията няколко пъти по ред
http://bp2.blogger.com/__aQQm19auJI/R0BE1m9qoQI/AAAAAAAAAtQ/aUQoNgpFti4/s400/steroid-bodybuilder003.jpgА аз лично мисля, че нито един от двамата не заслужава титлата. Ама Рони е даже по-зле, с тоя корем...
За разлика от този на снимката Рони освен маса има и релеф. А по въпроса за корема я ми кажи някой от сегашните култористи с малка талия, че аз нещо не се сещам.
За Арнолд ще кажа само, че ми прилича като жива карикатура с голямата си горна част и пилешки крачета.
И понеже Арни е с пилешки крачета е станал Европейски шампион по силов трибой в тежка категория - явно крачетата му немогат да клякат.
Те и ръчичките му са “пилешки”, а главата - “пуешка”.
А корема - ужас - грам маса и мускул няма по него. Виж, Густаво е номер едно на маса на корема, Ронката - също.
Дам, чешем си езиците, ама статистиката в горната част на страницата е показателна, поне за мен ...
казано от podlecii на 11.07.08, 06:51:
казано от Mayhem на 11.07.08, 02:59:
Арнолд не можел да се мери с Рони? Рони бил много голям? Голям му е корема :DАко си говорим за размери, ето това чудовище трябва да взима Олимпията няколко пъти по ред
http://bp2.blogger.com/__aQQm19auJI/R0BE1m9qoQI/AAAAAAAAAtQ/aUQoNgpFti4/s400/steroid-bodybuilder003.jpgА аз лично мисля, че нито един от двамата не заслужава титлата. Ама Рони е даже по-зле, с тоя корем...
За разлика от този на снимката Рони освен маса има и релеф. А по въпроса за корема я ми кажи някой от сегашните култористи с малка талия, че аз нещо не се сещам.
За Арнолд ще кажа само, че ми прилича като жива карикатура с голямата си горна част и пилешки крачета.
:bug: Тоа пъ
Рони е единия от двамата с най-много титли Mr. Olympia и другия НЕЕЕЕЕ Е Шварцнегър!!!!
К’во разправяш...
http://img187.imageshack.us/img187/8151/ruhlvscolemanfo7.jpg
11.07.08
12:33
Първо пак да кажа, че това е като да сравнявате калкулатор с компютър и Мерцедес 124ка с последната C класа.
Второ сега всичко е шоу. Хората не плащат билет за олимпията(между другото ако някой има представа какви са цените моля да ми драсне едно ЛС) за да гледат нормални до почти невъзможни постижения. Хората искат да гледат изродщина. Да видят нещо което те не биха постигнали никога.
Аз лично съм фен на Арнолд и винаги ще бъда. И не само като състезател. Като личност, харизма, държане и т.н..
11.07.08
12:36
Mercedes 124 е в пъти по - добро от последната С класа :) Ако намерите такава нова, нея си купете :) Освен това е поне един клас отгоре :)
Та... вервам че разбирате смисъла...
Когато Арни тренираше все още не беше хормона на растежа основния стероид.
А за синтол... не бяха и чували.
И... тва е основната разлика.
казано от ognem на 10.07.08, 10:39:
Колкото до Арнолд, самия аз лично може да съм пристрастен защото в последните години Арни прилича на нищо подобно и освен всичко има доста информация за връзката му със сатанистки култове!
Може ли малко повече информация за това ognem? Питам защото и аз подочувам за подобни култове, дори бяха направили предаване за това в България (местни клонове на тези култове) мисля по Нова телевизия и ми се стори доста обезпокоително.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 11.07.08 14:05.
Прави ми впечатление, че Рони е най-оплювания съвременен културист... Не мога да си обясня защо така.
казано от Стоянчо на 11.07.08, 15:20:
Прави ми впечатление, че Рони е най-оплювания съвременен културист... Не мога да си обясня защо така.
Според мен, защото съвременните културисти като цяло на нищо не приличат, но той е дори една крачка пред тях - уродливост, която трудно се възприема напълно. Критериите в този като идея (а и като реализация допреди 30на години) нелош спорт се менят именно заради хора като него. Така че, логично почитателите на естетиката да не го харесват (и не само него, но понеже е най-популярен, най-вече него).
Хората просто не могат да приемат фактите. Културистите по-малки никога няма да стават.
Хората просто не могат да приемат фактите. Културистите по-малки никога няма да стават.
И защо мислиш така?
След Серджо, Арни и Колумбо мистър Олимпия става Франк Зейн с около 90кг лично тегло. Няколко пъти подред.
Състезанията и фитнес-индустрията като цяло са Бизнес и зависят от мнението на хората. И ако интереса към натуралния културизъм запази тези темпове на нарастване и надмине “традиционния” - със сигурност визията на мистър Олимпия ще стане пак “класическа”.
Вярно е, че всячески се опитват да култивират вкуса ни да харесва такива тела като на Рони , Джей и Рул, ама някакси нестава (и слава Богу). Защо е изгодно на индустрията да харесваме такива тела?
Ами защото неможем по естествен начин да поддържаме нещо подобно и ще купуваме:
протеини, зоб, креатини, зоб, амино, зоб, витамини, зоб, добавки заместващи храненето, зоб, добавки за след събуждане, зоб, добавки за между храненията, зоб, добавки за повреме на храненията, зоб, добавки за преди/след тренировка, зоб, добавки за преди сън, зоб, добавки за повреме на сън,зоб. Ако съм пропуснал зобта или някоя добавка, това е защото НЕ чета/гледам реклами, извинете.А всички пари за тези (излишни) луксове текат еднопосочно - от нашите джобове към техните сметки. И то за да изглеждаш неестествено грозен?!? Май дори американците не се връзват на тази въдица.
Рони е наистина чудесен спортист и велик културист, но обстоятелствата го принудиха да се обезобрази (лично мнение). При първите му две титли имаше чудесна визия, разкошен силует и талия като на оса. После реши да стои на върха на всяка цена и хората го помнят с последните му изяви - контузен, с подут корем, огромен задник, .... въобще негативи. А хубавите му години се забравят. Също както се случи и с Дориан. Той зададе въпроса:”кой е този Арнолд?” малко преди да залезе. Ами от време на време питам някой “новобранец” в залата дали е чувал за Дориан Йейтс и повече от половината не са. Ама непознавам човек, който да не е чувал за Арнолд.
След няколко години и за Рони няма да знаят поне половината начинаещи. Но всички ще са чували за Арни.
Това е разликата.
Маркус Рул е животно, каквото и да говорим, огромен е и на състезанията също е в добра форма, а ето тук и някаква снимка на Рони Колман, под която пишеше новия Рони:
http://a940.ac-images.myspacecdn.com/images01/7/l_e44879bbda3e0a8a999ed10b13e3e4fb.jpg
казано от mitaka101 на 11.07.08, 22:20:
И защо мислиш така?
Просто предполагам с оглед развитието на медикаментите,а и погледнато в близкото минало няма мъничък мистър олимпия. Не бива да се умаловажава постигнатото от Колман, поне така си мисля аз. Също така това, че ми харесва Рони като спортист, това НЕ означава, че искам да приличам на него, просто му свалям шапка. Също така не забравяйте моля ви се, че Арнолд е толкова популярен не само заради културизма, а заради киното и то в много голяма степен. А сега е и губернатор, т.е. политик. Рони не е нищо друго освен културист и следователно е нормално да не е толкова известен колкото е Арнолд.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.07.08 18:24.
13.07.08
09:50
Стига сте пускали снимки на Маркус,внушителен е,но Рони има много повече мускули.
Ей митак прав си,че първите места са заети от големите,само че нещо не си забелязъл,че освен най-големи те са и най-релефни и с най-малко изоставащи мускулни групи(Колман например).Класиранията са си напълно реални с много малко изключения.Колман не се е обезобразил,човека си играе играта и когато нещо се харесва и иска той просто го прави и показва-това е то,разбира се е по лесно да тъпчеш на едно място и да мрънкаш срещу съдиите - всеки с номерата си. Талията на Колман винаги е била малка.
http://s76.photobucket.com/albums/j26/obelka/?action=view¤t=coleman16-101.jpg ето снимка на Колман от 98 и 2005 и “обезобразяването’ му :ДД . А тая статистика по-горе недей да и обръщаш много внимание,въпреки че мненията съвпадат с твоите,защото тук 90% от потребителита са начинаещи а 100% от начинаещите ще дават от тия тъпите отговори за естетиката с малки крака и тн...
Арнолд може и да е по-изестен,но не заради културизма - както казах Колман е най-добрия КУЛТУРИСт!
Прави сте - аз съм си фен на Арнолд и го заявявам кажи-речи във всяко мое мнение.
Рони е голям спортист - никога не съм го отричал (пък и да отричам, надали на някой му пука затова).
Исках (и запоследно ще пиша в тази тема) да кажа, че такава визия за какъвто и да е спортист не ми харесва (лично на мен):
http://www.schwarzenegger.it/mro/coleman/rc905.jpg
http://www.schwarzenegger.it/mro/coleman/rc888.jpg
http://www.schwarzenegger.it/mro/coleman/rc852.jpg
http://www.schwarzenegger.it/mro/coleman/rc658.jpg
http://www.schwarzenegger.it/mro/coleman/rc546.jpg
А по отношение на това дали да гледам или не статистиката - по тази логика да е закрие цялата тема, нали тя е за “субективната” оценка на потребителите. Все си мисля, че критериите за “красиво”, “естетично” и т.н. се определят от мнозинството от хората, а не от малка група специалисти по нещо.
Извинявам се ако съм засегнал някой с мненията си - било е неволно.
Хубав ден на всички!
Спора е малко безмислен? Ако се пита кой е по-известен, кой е по значим като фигура и личност то това определено е Арнолд и това е най-вече заради киното и заради политическите му начинания... ако беше просто един културист надали щяха да го помнят.
Но ако се сравняват на културистичната сцена, то не мисля че Арнолд има какъвто и да е шанс срещу Рони. Рони е в пъти по-мускулест, релефен и без почти никакви слаби муск. групи. И мисля че го показва постоянно на сцената на олимпия. Арнолд с това тяло и на републиканското в БГ няма да стане първи. И определено мр. олимпия ще стават все по-едри и мускулести и т.н... може да не е красиво но това се търси там... ако искате красота има такива конкурси - Мр. Олимпия е състезание за големи мускули не за красота.
Ако става въпрос за красота Арнолд да не би да има красиво тяло? Не мисля че средностатистическият трениращ би искал да изглежда така и всеки да се обръща и да вика “ебаси изрода”. На мен по ми допадат телата на момчета от класическият културизъм на републиканското... стегнати оформени тела, без много маса и без да имат вени по долната част на корема... но това си е лично мнение.
казано от Alkorin на 11.07.08, 14:05:
казано от ognem на 10.07.08, 10:39:
Колкото до Арнолд, самия аз лично може да съм пристрастен защото в последните години Арни прилича на нищо подобно и освен всичко има доста информация за връзката му със сатанистки култове!
Може ли малко повече информация за това ognem? Питам защото и аз подочувам за подобни култове, дори бяха направили предаване за това в България (местни клонове на тези култове) мисля по Нова телевизия и ми се стори доста обезпокоително.
това мение го видях едва сега :-P , следващите дни ще попрегледам малко из други сайтове където пиша и ще поставя линкове! Иначе тези неща дето ги дават по телевизията ги зарежете, това си е част от гоlямата завеса и манипулация, в момента интернет е единственият информационен източник. Инфокалипсис!
Мнението беше редактирано от ognem на 15.07.08 06:36.
казано от PumpedFreak на 13.07.08, 09:50:
Стига сте пускали снимки на Маркус,внушителен е,но Рони има много повече мускули.
В смисъл? Броил си му мускулите ли, к’во? :D
Снимки не гледаш ли? :D
По-назад в темата пуснах една, където Рони и Маркус са един до друг.
http://www.infowars.com/print/nwo/shwartz_section.htm
за Арнолд Шварценегер и Новия Световен Ред
15.07.08
05:57
казано от Mayhem на 14.07.08, 16:42:
казано от PumpedFreak на 13.07.08, 09:50:
В смисъл? Броил си му мускулите ли, к’во? :D
Снимки не гледаш ли? :D
По-назад в темата пуснах една, където Рони и Маркус са един до друг.
Хах пишлемак и понеже Маркус е най-голям и с най-много мускули загуби бичата поза на снимката която си дал :lol: Сигурно и за това при еднаква височина Маркус е 10-ина кила по лек.То не е само да имаш нагърмяна горна.
успокой се малко бе рони
не съм ти от аверите, тъй че внимавай как говориш
Мнението беше редактирано от Mayhem на 15.07.08 07:18.
15.07.08
11:35
казано от Калоян Георгиев на 13.07.08, 11:05:
Но ако се сравняват на културистичната сцена, то не мисля че Арнолд има какъвто и да е шанс срещу Рони. Рони е в пъти по-мускулест, релефен и без почти никакви слаби муск. групи. И мисля че го показва постоянно на сцената на олимпия. Арнолд с това тяло и на републиканското в БГ няма да стане първи. И определено мр. олимпия ще стават все по-едри и мускулести и т.н... може да не е красиво но това се търси там... ако искате красота има такива конкурси - Мр. Олимпия е състезание за големи мускули не за красота.
С туй последното никога не мога да се съглася . За мен Рони, особено накрая, беше отвратително надут, но не и нафибрен и нацепен и имаше огромни плочки, но релефни като за трето място на републиканското в Хасково.
Последните поне две години въобще не мисля, че трябваше да печели, даже и спрямо извратените критерии и гигантската си физика, например срещу Маркус Рул, който беше по - голям от него и често и по - нафибрен.
Изобщо, беше един размер. Голям наистина.
По времето на Арнолд изискване беше например тясна талия и определени пропорции.
Нито Арнолд ще спечели Олимпия във времето на Рони, нито Рони щеше да го направи във времето на Арнолд.
Като сравнявате, сравнявайте и двете, не само Арни във времето на Рони.
И печалната истина е, че от двамата Арни би имал по - голям шанс да постигне това, което се иска във времето на другия
Но отново казвам: докат Арнолд е епоха, човекът, който изгради тоя спорт, Рони е един прост продукт, манекен на фармацевтична компания без какъвто и да е друг принос за спорта.
15.07.08
12:48
:lol:
казано от D3BEP на 15.07.08, 11:35:
казано от Калоян Георгиев на 13.07.08, 11:05:
С туй последното никога не мога да се съглася . За мен Рони, особено накрая, беше отвратително надут, но не и нафибрен и нацепен и имаше огромни плочки, но релефни като за трето място на републиканското в Хасково.
Последните поне две години въобще не мисля, че трябваше да печели, даже и спрямо извратените критерии и гигантската си физика, например срещу Маркус Рул, който беше по - голям от него и често и по - нафибрен.
Изобщо, беше един размер. Голям наистина.По времето на Арнолд изискване беше например тясна талия и определени пропорции.
Нито Арнолд ще спечели Олимпия във времето на Рони, нито Рони щеше да го направи във времето на Арнолд.
Като сравнявате, сравнявайте и двете, не само Арни във времето на Рони.
И печалната истина е, че от двамата Арни би имал по - голям шанс да постигне това, което се иска във времето на другияНо отново казвам: докат Арнолд е епоха, човекът, който изгради тоя спорт, Рони е един прост продукт, манекен на фармацевтична компания без какъвто и да е друг принос за спорта.
Пфф няма такова приказване наизуст.Точно пък послоедните 3 титли са му абсолютно безапелационни-това е просто очевадно :lol:
Маркус Рул е толкова назад от Рони,че няма накъде.Той ми е един от любимците,но вече юношите в БГ излизат с нацепени задници...
Тя и сега тясната талия си е изискване :Д иначе хора като Пако Батиста и Арт Атууд например нямаше да са назад :Д
Рони би смазал всички и в ерата на Арнолд-да видят такъв невероятен монстър,няма как да го класират на по-задно място.
15.07.08
13:34
Таз талия ли е малка по изискване? Тука е преди състезание.
http://www.lifeinthefastlane.ca/wp-content/uploads/2008/05/body_builder_21sfw.gif
Ае да не си говорим щуротии. Щом сте казали, че Колман, значи Колман. То става на ЦСКА или Левски е по - добрия отбор.
За мен Колман никога не е изглеждал добре, хеле пък последните години и нарочно говоря за Рул, който беше безапелационно по - голям, а не за Кътлър, който често му беше по петите.
Единствените му безапелационни титли на лицето бяха като Дориан му остави подиума, но как да е. За мен в този спорт без категории и без естетика става все по - важно коя компания те финансира та да си първи, а не колко си добър. Че то остана ли свястно изискване? И после показвате културист след 2-3 години и не можете да повярвате, че е същият човек.
казано от PumpedFreak на 15.07.08, 12:48:
Рони би смазал всички и в ерата на Арнолд-да видят такъв невероятен монстър,няма как да го класират на по-задно място.
Ако го мислиш наистина, значи смяташ, че този спорт е бил извратен още от зората си, а това не е така. Точно защото е невероятен “монстър” и нищо повече, той никога не би спечелил състезание от онази епоха или от която и да е епоха, освен сегашната (на която дано и се види края скоро, че започва да става много противоестествено всичко). Някакъв изрод... добре - шампион в шоуто на изродите, но не и достоен конкурент на кой да е от хората, които са тренирали за естетика и са постигали такава (и то без химия, ако се върнем дори по-назад от Арнолд).
16.07.08
05:24
казано от D3BEP на 15.07.08, 13:34:
Таз талия ли е малка по изискване? Тука е преди състезание.
http://www.lifeinthefastlane.ca/wp-content/uploads/2008/05/body_builder_21sfw.gif
Ае да не си говорим щуротии. Щом сте казали, че Колман, значи Колман. То става на ЦСКА или Левски е по - добрия отбор.
За мен Колман никога не е изглеждал добре, хеле пък последните години и нарочно говоря за Рул, който беше безапелационно по - голям, а не за Кътлър, който често му беше по петите.
Единствените му безапелационни титли на лицето бяха като Дориан му остави подиума, но как да е. За мен в този спорт без категории и без естетика става все по - важно коя компания те финансира та да си първи, а не колко си добър. Че то остана ли свястно изискване? И после показвате културист след 2-3 години и не можете да повярвате, че е същият човек.
Хехе браво много хубава снимка.Само дето в тази поза всички културисти изглеждат така,че и по-зле.
Айде стига с тоя Маркус,трябва да се ебаси дебила,че да мислиш,че той може да е някаква конкуренция на Колман.Този спорт не е само до размери,има много големи,но как все става,че титлите отиват при един?
Не е важно коя компания те финансира,ако беше така Кътлър щеше да има бая титли.
казано от G33K на 15.07.08, 13:41:
казано от PumpedFreak на 15.07.08, 12:48:
Ако го мислиш наистина, значи смяташ, че този спорт е бил извратен още от зората си, а това не е така. Точно защото е невероятен “монстър” и нищо повече, той никога не би спечелил състезание от онази епоха или от която и да е епоха, освен сегашната (на която дано и се види края скоро, че започва да става много противоестествено всичко). Някакъв изрод... добре - шампион в шоуто на изродите, но не и достоен конкурент на кой да е от хората, които са тренирали за естетика и са постигали такава (и то без химия, ако се върнем дори по-назад от Арнолд).
Всъщност няма значение,така или иначе няма как да разберем.Той не е само невероятен монстър,но ми омръзна да го защитавам пред хора които явно са го видели на 1-2 картинки и са се отвратили от мскулите му.Няма смисъл..Също няма смисъл и такива хора да пишат в такива теми.За мен е логично да спеччели всяко състезание преди неговата епоха.Това,че тогавашните културисти са били по-малки не е заради това,че така са искали,а защото не са могли да стават по-големи ;)
18.07.08
13:05
Като гледам някои хора колко възхваляват Рони ...
Ми сега ако го погледнем кой е по-добър м/у Рони и Кътлър.Еми разбира се Кътлър. :)
18.07.08
13:36
Каква смислена анкетааааааа охоооооо чак ме е срам да пиша в такава глупотия ама..
Арнолд си е най - добрия поради простата причина че когато е нямало нищо той е бил нещо
А на Рони Колмън може да се кефят само дечковците!
Колко време е прекарвал арнолд в залата и колко прекарва рони днес?
Какви са били хранителните добавки преди 40 години и какви са днес?
Как култорист от преди 40 години се доближава до днешните “животни” УНИКАЛНО!
Няма място за спор Арнолд трябва да е идол на всеки млад култорист!
Отделно идеята на състезанието Мистър Олимпия е мажът с най здраво и КРАСИВО тяло а не мажът натъпкан с най-много стериопор както е днес.
Красивото тяло се изразява във голям гръден кош ръце гърди а не шкембе от мускули гърди който найстина започват да приличат на цици и 2 бидона пълни с кръв вместо крака..
Аз и затова мразя съвременнит култористи ... можеби имам само маалко по добро отношение относно Маркус Рул..
Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 18.07.08 13:41.
казано от Borqn на 18.07.08, 13:05:
Като гледам някои хора колко възхваляват Рони ...
Ми сега ако го погледнем кой е по-добър м/у Рони и Кътлър.Еми разбира се Кътлър. :)
На последната олимпия Кътлър бе по-добър, но на предходната (2006) когато Рони стана втори си беше ощетен.
казано от DiscoveryCold на 18.07.08, 13:36:
Каква смислена анкетааааааа охоооооо чак ме е срам да пиша в такава глупотия
Някой да те е напънал да пишеш?! ...а да, култУрист не се пише с “о”!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.07.08 20:21.
19.07.08
14:54
да речем че правописа не ми е силна страна :)
аз и запетай не слагам :P
А ти след като си толкова за рони та рони (неможе да не си гледал филмите му) пие по 40 хапа на ден отделно си готви с протеин чак.. и колко малко време стой във фитнеса (за разлика от това което знаем за баче арни) защо подяволите заслужава да спечели каквото и да било състезание?
Рони? ФАРМАЦЕВТ :)
Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 19.07.08 14:55.
казано от DiscoveryCold на 19.07.08, 14:54:
да речем че правописа не ми е силна страна :)
аз и запетай не слагам :P
А ти след като си толкова за рони та рони (неможе да не си гледал филмите му) пие по 40 хапа на ден отделно си готви с протеин чак.. и колко малко време стой във фитнеса (за разлика от това което знаем за баче арни) защо подяволите заслужава да спечели каквото и да било състезание?
Рони? ФАРМАЦЕВТ :)
Явно и английския не е сред силните ти страни, защото това, което той взима от онази прозрачна кутийка са витамини, минерали, омеги и т.н. Незнам какво те притеснява това. Ако си мислиш, че това е химията му, уви не е това. Незнам какво не ти допада и в тренировките му - времетраенето им не можеш да го прецениш на 100%, защото може да са рязвани някой моменти при обработката на филма. И да, по дяволите, заслужил си е да е победител!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.07.08 18:58.
21.07.08
18:53
Да прав си гледах филма пак :) Като си му фен радвай му се аз например го мразя така че :P
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече