Рони срещу Арнолд

Прескочи до:

23.07.08
12:42

казано от DiscoveryCold на 21.07.08, 18:53:

Да прав си гледах филма пак :) Като си му фен радвай му се аз например го мразя така че :P

...така че не оспамвай темата !...

23.07.08
12:59

Последните 2 години на Олимпията нямаше значително присъствие на победителя в челната тройка например. Рони , Джей или Декстър - всичките са ми еднакви - гибони. Определено Арнолд!

DiscoveryCold

23.07.08
17:03

казано от Purgatory на 23.07.08, 12:42:

казано от DiscoveryCold на 21.07.08, 18:53:

Да прав си гледах филма пак :) Като си му фен радвай му се аз например го мразя така че :P

...така че не оспамвай темата !...

Тук се води дискусия не виждам някой от постовете ми да е спам.. За разлика от ТВОЯ!

Последното ми мнение в тази тема е малко повтарящо се  Арнолд е бил НЕЩО когато е нямало нищо а сега вече няма фигури няма красота Кой е по назобан... затова и не го гледам вече както казах.. сбогом анкетке :P

23.07.08
23:08

казано от FZKTWGS на 27.06.08, 12:16:

Бат Арни е №1 !

24.07.08
05:30

Айде стига с тоя Маркус,трябва да се ебаси дебила,че да мислиш,че той може да е някаква конкуренция на Колман.Този спорт не е само до размери,има много големи,но как все става,че титлите отиват при един?
Не е важно коя компания те финансира,ако беше така Кътлър щеше да има бая титли.

PumpedFreak, нямам нищо против да харесваш Рони и да го защитаваш, но не обиждай другите че говорят наизуст, когато ти го правиш повече от всички. Мистър Олимпия става този, който го финансира най-силната компания. И това не е от сега, а още от времето на Дориан даже. Като смяташ, че последните три титли на Колман са безапелационни, сигурно си на мнение, че го ощетиха през 2006, когато Кътлър спечели. А ако си беше направил труда да почетеш малко (както правят хората, като Митака и Дзвер - “говорещите наизуст”), щеше да знаеш, че в началото или средата на 2006 година, Рони разваля договора си с Уидър за рекламно лице на добавки. Мястото му е заето веднага от Кътлър и какво стана на състезанието? Мисля че ти е известно.
Колкото до твърдението, че Рони може да стане шампион в ерата на Арнолд - просто нямам думи. Досега не можех да си представя, че някой който се занимава и интересува от бодибилдинг и поне малко е наясно как стават нещата, ще твърди подобно нещо, но вече и на това съм свидетел.
И за да не ме причислиш към групата хора, които са се “отвратили от Рони заради една-две картинки” ще повторя, че му правя евала на този човек. Защото е машина, защото при едно интервю с Маркус Рул на въпрос за Рони той казва: “Рони не е човек”. Защото не се предаде а се бори до последно, но като във всеки субективен спорт, последната дума имат съдиите (парите, ако ви харесва повече). Желая всичко хубаво и успех на всички ви! :)

PumpedFreak, нямам нищо против да харесваш Рони и да го защитаваш, но не обиждай другите че говорят наизуст, когато ти го правиш повече от всички

- добре,така е  :lol:

Мистър Олимпия става този, който го финансира най-силната компания

- Както вече казах,това не е така.

И това не е от сега, а още от времето на Дориан даже. Като смяташ, че последните три титли на Колман са безапелационни, сигурно си на мнение, че го ощетиха през 2006, когато Кътлър спечели.

- Ами не мисля,че го ощетиха,иначе това за 3-те титли си важи.

А ако си беше направил труда да почетеш малко (както правят хората, като Митака и Дзвер - “говорещите наизуст”), щеше да знаеш, че в началото или средата на 2006 година, Рони разваля договора си с Уидър за рекламно лице на добавки

- Я,това съвпада с травмите и неперфектната форма,която Колман показа на Олимпията 1-вите рундове.Може и да си прав,че е загубил заради тези договори,ама..по-скоро не  :lol:

Колкото до твърдението, че Рони може да стане шампион в ерата на Арнолд - просто нямам думи. Досега не можех да си представя, че някой който се занимава и интересува от бодибилдинг и поне малко е наясно как стават нещата, ще твърди подобно нещо, но вече и на това съм свидетел.

- Хаха,ами радвам се,че научаваш нови неща.Я сега научи и нас как точно стават нещата,че като гледам са ти много ясни.

И за да не ме причислиш към групата хора, които са се “отвратили от Рони заради една-две картинки” ще повторя, че му правя евала на този човек. Защото е машина, защото при едно интервю с Маркус Рул на въпрос за Рони той казва: “Рони не е човек”. Защото не се предаде а се бори до последно, но като във всеки субективен спорт, последната дума имат съдиите (парите, ако ви харесва повече). Желая всичко хубаво и успех на всички ви! :)

Мерси

Мнението беше редактирано от Ангел Kostov на 24.07.08 10:32.

Obelka, почваш(пак) да разваляш темата.
Поздрави!

05.08.08
02:57

Ха!
Иска ли питане?
<- №1 :exclaim:

13.08.08
13:29

Извинете ме , ако греша , но според мен не трябва да се прави сравнение междо Coleman Vs Schwarzenegger , защото те имат по най-малко 30 години разлика ... Та той когато Арнолд е тренирал условията са били “пра исторически , а сега има много хр.добавки и суплименти , които подпомагат (а да не говорим , че са и по качествени ;) ))

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 13.08.08 14:38.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1