Lancia Lybra Сребърен металик лимуНзина 2003г. 155 к.с. двулитровка, да се надяваме, че скоро ще карам JEEP Grand Cherokee 2003-....
18.08.08
15:50
Либрата е красавица, бате. Бравос.
Не знам черокито с какви екстри го вземаш, ама то е пластмасинджос пред либрата по принцип. И като комфорт е много дърво. Да не съжаляваш за либрата после??? Нищо, че италианка.
Вярно, има нива и нива на оборудване, но черокито се крепи на стара слава бате... Толкоз е поевтиняла таа кола от 2000 насам...
Освен ако няма да ходиш на лов с него...
Все пак, каквото и да стане, късмет и успех!
казано от D3BEP на 18.08.08, 15:50:
Либрата е красавица, бате. Бравос.
Не знам черокито с какви екстри го вземаш, ама то е пластмасинджос пред либрата по принцип. И като комфорт е много дърво. Да не съжаляваш за либрата после??? Нищо, че италианка.
Вярно, има нива и нива на оборудване, но черокито се крепи на стара слава бате... Толкоз е поевтиняла таа кола от 2000 насам...
Освен ако няма да ходиш на лов с него...
Все пак, каквото и да стане, късмет и успех!
Да аз ходих в сервиза на Jeep (въпреки че имаше и додге и някви други американски работи) да гледам Джееп Партриот беше в промоция, само че бяха свършили в цяла българия и маи сега съм се ориентирал към Чероки на старо понеже излиза по-евтино иначе либрата е хубава ама работата ми налага да карам от вр на вр. оффроад и е тегаво, а тези които се чудят какво да си купят горещо препоръчвам Либра харчи ми 12 на 100 градско мн върви вътре е супер лукс навигация има, на външен вид също е добре до сега не сам имал никакви проблеми нищо не се е чупило и като цяло колата мн стабилна голям багажник добра музика(фабрична) просторна
18.08.08
17:18
казано от ^MaD^ на 18.08.08, 15:41:
Lancia Lybra Сребърен металик лимуНзина 2003г. 155 к.с. двулитровка, да се надяваме, че скоро ще карам JEEP Grand Cherokee 2003-....
Много е яка колата в купето.
18.08.08
18:22
Ако работата наистина е оффроуд, патриота е по - добрият избор според мен. Черокито нито е офроуд като хората, нито е онроуд...
А ако не е офроуд, там където си бил(Балканстар предполагам) питай за Мицубиши аутлендър, по - комфортна колица е, може и 4х4…
18.08.08
22:59
Оставете я тая Lancia,вижте десетгодишните на какво приличат и помислете... VW ruulz
казано от Траян Атанасов на 18.08.08, 22:59:
Оставете я тая Lancia,вижте десетгодишните на какво приличат и помислете... VW ruulz
Защо си толкова негативно настроен.До миналата година карах една Дедра и съм много доволен 95г1,8 100к.с,За 4 години никакви проблеми само бензин и масло.Минах около70000 км и я продадох на един приятел,който я кара здраво и още никакви проблеми не е имал.Иначе сега карам Opel Astra 2007г1.6i 115к.с
19.08.08
09:09
Като заговорихте за Lancia ето ви една красавица Lancia Thesis страшнаааааа . Какво ще кажете ?
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 19.08.08 09:41.
19.08.08
10:09
Ами не съм негативно настроен,но италианските коли никак не ми вдъхват доверие...
казано от Траян Атанасов на 19.08.08, 10:09:
Ами не съм негативно настроен,но италианските коли никак не ми вдъхват доверие...
Личи си, че караш VW.
19.08.08
11:15
AUDI A4 1.9 TDI.Много съм доволен от тая кола(все пак ми е първа).За кола купена на 85 000км и вече 3 години я карам и първия проблем относно някоя част свързана с двигатела беше един дебитомер,който здаде багажа преди 3 дни.Останалото е на 6.И хора да ви кажа няма по-хубаво от автоматика...особенно за София.
Мнението беше редактирано от Денислав Атанасов на 22.08.08 16:46.
19.08.08
11:51
Абе дебитомер на 120 000 км. не е за голяма хвалба, без да говорим че не знаеш какво друго може да е правено по нея...
Дебитомер си е сериозен леш... Какво искаш да хвърлиш повече - сегменти ли :) Господ да не ти дава....
На тея дизели дебитомера зе да им става консуматив мам*а му....
19.08.08
12:04
Мечтата ми е да си купя Дедра 95г и да я тунинговам :) много хляб има в тая кола :P
казано от Траян Атанасов на 18.08.08, 22:59:
е понеже голф 3 или пасат 3 е по-добре +тва аз не си я взимам тая кола с намерението да я карам 10 години
нз ква е тая маня в повечето българи VW та VW, колата си ми е перфектна за 4 години (преди беше на баща ми) само консумативи са сменяни
19.08.08
22:54
^MaD^ това е твое мнение.Тая мания не е на повечето българи ами е по цял свят.Аз имам Голф 5,не е кой знае какво,но чак със Ланча да се сравнява... незнам..
Още един пост не по темата и заминава в архива.
Има си авто форуми за спорове !!!
22.08.08
11:30
S-class W140, 96-ta 350TD
хайде и аз чисто нов Хюндай I30, мнго съм доволен , но мисля до края на годината да скоча на Санта Фе( просто ми се отваря възможност) иначе си запазвам I30-ката, тя ще отиде в друг член на семейството ми.
казано от Winnie на 15.07.08, 16:55:
казано от Ива Павлина на 15.07.08, 16:14:
Хонда ..... ще карам, ако не ме скъсат на шофьорския и този път:)))
Хах, това ми напомни за моите накъсвания... :lol: Ивко, не се хвърляй веднага на хондата, е моят съвет. Вземи нещо калпаво първо, за да се научиш, да го строшиш и после карай смело нещо готино. Аз съм сега на Мечо А170.
Хехе, точно това направих и аз ;)
И понеже карам по-активно от началото на тази година (книжката ми е от януари 2007ма), си взех едно Пежо 205 ;) Възрастничко, ама голям пич.
И се оказах по-добра шофьорка, отколкото очаквах :lol: Та нито съм бутала, нито закачала нещо. Освен един дето ме бутна, след като се бях паркирала, а той изобщо не е погледнал като се е отпаркирал - та.. Задния калник е леко огънат.
ПП. А последните коментари, които чух за шофирането си бяха, че съм заприличала на голфаджия :smirk:
04.09.08
10:34
ами за да си добър шофъор трябва да си добър човек...иначе аз съм само на японско сега на Мазда323 93г.мн доволен никога не ме е предавала.
казано от Грахче на 04.09.08, 07:14:
ПП. А последните коментари, които чух за шофирането си бяха, че съм заприличала на голфаджия :smirk:
Голфарите са друга раса.... И винаги съм се чудел защо са такива. Защо всеки втори с голф 2-ка или 3 кара като идиот, защо в Перник и в Дупница всички карат като идиоти, защо, защо...
Мнението беше редактирано от ozo на 09.09.08 16:17.
Щото е бегачка уж...А е поредния накичен дарак на 10 години...
Толкова са смешни...
09.09.08
17:30
казано от ozo на 09.09.08, 15:52:
казано от Грахче на 04.09.08, 07:14:
Голфарите са друга раса.... И винаги съм се чудел защо са такива. Защо всеки втори с голф 2-ка или 3 кара като идиот, защо в Перник и в Дупница всички карат като идиоти, защо, защо...
Чудиш се, защото не си виждал как добричлия кара във Варна ;)
казано от Финдо на 09.09.08, 15:57:
Щото е бегачка уж...А е поредния накичен дарак на 10 години...
Толкова са смешни...
Сега, че са смешни като ги форсират пред чалга дискотеките - смешни са. Даже жалки.
Обаче ми е чудно, ти каква кола можеш да си купиш под 10години, с парите, които САМ изкарваш ;)
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 09.09.08 17:33.
http://seir.bg/wp-content/gallery/golfovete/nikolay.jpg
Аз нямам коментар :D , всичко си пише.
ПП. Простете офтопика, не се сдържах :)
казано от ozo на 09.09.08, 18:05:
http://seir.bg/wp-content/gallery/golfovete/nikolay.jpg
Аз нямам коментар :D , всичко си пише.
ПП. Простете офтопика, не се сдържах :)
Искам и аз такава кола, като порастна :lol:
И аз не ги разбирам голфаджийте, познавам такива, даже има и свесни хора (представяте ли си) но повечето се правят на големи гъзари, карат като откачени, вманиачени са в подръжката на колата си и я боготворят. Може да се каже че е бърза, но астра от новите модели, като полицейските би задминала който и да е голф, бил той и 4ка ;) (возил съм се в такава полицейска кола, не питайте защо, ускорява много по бързо от голфа, май са им пипали двигателите)
Иначе засега съм на колело докато взема книжка :-)
Ейй, тия голфове са голям фолклор. :)))
Достатъчно масови са, че да си спечелят просташката слава. Не, че предимно простаци ги карат, просто са много.
http://seir.bg/wp-content/gallery/golfovete/prenos.jpg
Коментара е излишен :lol:
11.09.08
22:53
Защо ви е ФолЦваген?
Земете си големото му! Бащицата в консорциума!
Алди!
Глейте ги кви са гъзета!
http://img.mucunki.com/img/pics/70061161517070.jpg
Земайте, задължително със спойлер, че бъдете неповторими гъзари.
Прическата и ланеца са патент и не бива да се копират.
ПП. Темата взе да ства все повече офтопик...
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 11.09.08 22:54.
11.09.08
23:52
казано от Vasko на 11.09.08, 19:12:
И аз не ги разбирам голфаджийте, познавам такива, даже има и свесни хора (представяте ли си) но повечето се правят на големи гъзари, карат като откачени, вманиачени са в подръжката на колата си и я боготворят. Може да се каже че е бърза, но астра от новите модели, като полицейските би задминала който и да е голф, бил той и 4ка ;) (возил съм се в такава полицейска кола, не питайте защо, ускорява много по бързо от голфа, май са им пипали двигателите)
Иначе засега съм на колело докато взема книжка :-)
Колко бързо ускорява една кола зависи от двигателя, а не от модела и марката. За какви сравнения между голф и астра говориш като не си споменал какви са им двигателите? Или мислиш,че мерцедеса е най-бърз, после бмв, после ауди и накрая опел и фолксфаген?//
Специално полицеиските астри са мега тромави...
В момента карам BMW 318is Coupe 140к.с. 1995, главно заради това, че е със задно, защото много обичам да карам настрани.
Преди това имах Calibra 2.0, преди нея Vectra GT, преди нея Рено Клио 1.4 Energy, Преди него Пежо 309, преди него Форд Орион, преди него Москвич 21412… сам се спонсосрирам с малки изключения
Още не съм разбрал кое от двете ми е по-голяма мания - колите или тренировките...
12.09.08
14:53
Колите. Колите са по - голяма мания.
Държи цял живот и заразява повече хора.
Принципно е положението:
Колите заменят играчките при мъжете
Бебетата заменят играчките при жените
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 12.09.08 14:54.
12.09.08
15:06
казано от D3BEP на 12.09.08, 14:53:
Принципно е положението:
Колите заменят играчките при мъжете
Бебетата заменят играчките при жените
За първото съм съгласен. За второто - не ;)
И аз не съм съгласна с играчките :cheese: , предпочитам колата си пред децата.
12.09.08
16:09
казано от Winnie на 12.09.08, 15:15:
И аз не съм съгласна с играчките :cheese: , предпочитам колата си пред децата.
:cheese: :cheese: :cheese:
Е, определено не при всички.
Но принципно си е нещо такова. Жените имат бебетата точно като играчки. Те на тях, Владо, даже от малки играчките им са кукли бебета, обличаш, събличаш, переш, алабала... И като видят деца им са сладки, искат да щипят, да гушкат...
Докато не разберат, че за разлика от играчката детето не можеш да го изключиш или да го хвърлиш някъде...
Уини, ти си страшна :) Макар че честно казано, не го вярвам, по - скоро си мисля, че го приказваш за да ни забавляваш :)
Поздрави!
Мислиш много, Дзверо! ;-)
Аз искам да ти ги докарам за два дни - колко е до Бургас, и тогава ще видиш дали се шегувам. Е, с колата не мога да си играя като вас да я разглобявам или ремонтирам, но предпочитам скоростта пред събличане и обличане на децата :) Не съм страшна, лоша съм!
казано от Кобра на 12.09.08, 07:27:
В момента карам BMW 318is Coupe 140к.с. 1995
До преди 4-5 години имах същото. Много добра кола!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече