Нацепване

Прескочи до:
FZ

23.08.08
08:40

казано от Финдо на 22.08.08, 15:54:

Ами по 13-15 лв беше тубичката...В описанието го даваха да се използва 6 седмици,като една тубичка стигаше до към седмица.

Аз 17 лв. съм го взимал .

23.08.08
15:50

За да има ефект Контрактубексът за заличаване на всякакви белези,вкл. и стрии, трябва да се използва поне 6 месеца!!!!

23.08.08
18:10

еехее,то ще ти излезне дявол и половина...:)
Трояне,от качване и сваляне се получават,когато това е бързо и кожата не може да насмогне на растежа и се цепи :)

24.08.08
12:32

казано от Ива Павлина на 23.08.08, 15:50:

За да има ефект Контрактубексът за заличаване на всякакви белези,вкл. и стрии, трябва да се използва поне 6 месеца!!!!

Донякъде съм съгласен с  Ива, екстрактът от лук има противовъзпалително действие, от друга страна спира пролиферацията на съединителната тъкан, алантоинът, казват, “омекчавал” излишната съединителна тъкан, така че получените нацепвания намаляват, хепаринът увеличава тургора на кожните слоеве, така че активизира клетъчното делене в дермата, за сметка намаление на съединителната тъкан.
Последните години в научната литература има протоворечиви мнения за ефекта на този препарат- да, има ефект при възпалително ерозии/hipertrophus (белези, келоиди, др), но що се отнася до стриите ефектът бил много слаб..има информация, че Mederma ointment има добри индикации за премахване на тези белези

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1