10.01.05
20:51
Темата е модерирана от Mr_Muskul
Преди бях пил Креатин на Юниверсал под формата на хапчета......
голям боклук стана ми някакво лошо и после няколко дена се чувствах като “сопол” рацете ми трепереха и подобни...
Интересува ме дали ако пия креатин на прах това нещо ще се повтори
или просто креатина не ми деиства добре и организма ми не може да го понася.От както беше този случеи вече ме е изстрах да пия креатин
апак имам нужда.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
10.01.05
21:17
може да си попаднал на нещо с изтекъл срок... вземи си на някоя хубава фирма на прах и хапвай смело, няма страшно... е ослушвай се де.. а и не го взимай на гладно а с глюкоза на прах или друг прост въглехидрат.
Ммм още един фен във форума се беше оплакал от креатина на Universal, че му създавал проблем със стомаха.. макар, че твърдеше, че няма разлика от другите марки..
Първо си вземи читав креатин и след това не прекалявай с него. Повече от 10-15 грама в зареждащия период (който аз изобщо не правя) са достатъчни и след това макс 5 грама на ден, като не пий повече от 5 грама на веднъж.
Аз лично смятам, че един свестен креатин не създава проблеми със стомаха.
Ако си алергичен (не ти понася креатина) то изобщо не го пий.
пил съм креатин ан рпах на Юни и съм доволен. Най съм доволен от Уайдър креатина.
11.01.05
15:32
сега пия на Weider Victory креатина. Страхотен е мисля, разтваря се даже, хмм.
11.01.05
16:27
ми забравих, защото го платих тогава заедно с BCAA аминото от същата серия и май двете ми излезнаха 55 или 65 лв.. нещо такова си спомням като число. Креатина е 400 гр. , аминото са 90 хапа. От магазина на Пиротска.
п.с. гледам да не смятам добавките, че сумата ще ме откаже от тях и гледам бързичко да забравям че съм дал пари... внушавам си че от небето са ми паднали :lol: :lol: :lol:
Мдаа аз се бях оплакал, че един или два пъти като взех от креатина на Universal на гладно ми стана лошо. Нищо сериозно - за 10-15 мин премина, но все пак е гадно така. Според мен креатина на Weider трябва да е добър (не съм го пробвал още), имайки предвид качеството на другите му продукти.
Bobtosh: по колко хапчета дневно пиеш от тия аминоси?
11.01.05
17:30
Да, препоръчвам креатина на Уидър. Взимам по 3 хапа преди тренировка и по 3-4 след. По друго време не взимам. Някога обаче когато излизам и знам че няма да мога да хапна дълго време, взимам с мен 3 хапа и си ги гълтам някъде по пътя...
аз познавам един ербап, дето го внася нелегално през митницата, в свякакви разфасовки, на Универсал е, може да си попаднал на него! :?
Аз ще го подгоня копелето, ама.... че го гепцам вече че много пара направи той!
[quote author=“aeshna”]аз познавам един ербап, дето го внася нелегално през митницата, в свякакви разфасовки, на Универсал е, може да си попаднал на него! :?
Аз ще го подгоня копелето, ама.... че го гепцам вече че много пара направи той!
Какво точно искаш да кажеш? Внася креатин с неясен произход и го продава за Universal?[quote author=“bobtosh”]Да, препоръчвам креатина на Уидър. Взимам по 3 хапа преди тренировка и по 3-4 след. По друго време не взимам. Някога обаче когато излизам и знам че няма да мога да хапна дълго време, взимам с мен 3 хапа и си ги гълтам някъде по пътя...
Хахах и аз така правя - взимам си АК запаси като излизам понякога.
Много скъпи тия BCAA на Уидър - по 6-9 на ден не стигат и за половин месец :?
Използвайте бутона промени ако искате да добавите нова информация.
Mr_Muskul
От креатина получавам газове. Леко дразни стомаха. Взимай го винаги след ядене иначе ефекта му наподобява този от пиене на кафета на гладно. Разтреперват ти се ръцете и според мене ми пада кръвната захар. Това е мое мнение от мой опит. Поправете ме, ако греша.
Апсолютно съм съгласен с тебе точно това са нешата наблюдавани при вземането на Креатина
Аз взимам от креатина на Biogame и съм доволен пия по една чаена лъжичка долу горе 5 грама след тренировка . Направо гълтам праха задържам го под езика и го пия с нещо като кола или каквото безалкохолно има около мен абе мисля че особено значение няма . Креатина не е панацея и някакви особени рзултати не чакайте. Аз тренирам на тоталния предел на възможностите си през ден . Една тренировка не я считам за направена ако след нея не ми се вие свят и не ми прилошава така че докато си стигна у дома и си изпия креатина са си доста мъчителни минути. Определено Биогеймския креатин при мен не създава стомашночревни проблеми. Прави ми впечатление че докато го пия си вдигам постиженията във всички движения . Но пък ако ми видите диетата надали е от креатина но мисля че имам малко повече сила от него но може и илюзорно да е . Все пак това е единствената химия която пия и въпреки това не я усещам почти. Абе напрвете си яка диета и като ходите в залата вдигайте във всички движения на предела и ако почне да ви се повръща значи сте на правия път а ако останат пари от мръвките и ориза може и някой прахоляк с неизяснен състав да си купите но надали ще е той това което ще накара хората да се обръщат след вас.
31.01.05
20:12
4XL покажи си хранителната програма да видим за какво става въпрос! ;)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече