29.09.08
09:30
казано от Георги Николаев на 29.09.08, 07:37:
Аз пък не мога да разбера какво му превъзнасят на Хийт - посредствен е.
Посредствен ли , ти разсмя много
Та той беше за второ или първо място , хайде молят ти се не недей се изказва неподготвен :coolsmile:
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 29.09.08 09:31.
Ето и малко видео
http://video.bgstuff.net/index.php?option=com_seyret&task=videodirectlink&Itemid=26&id=19965
http://video.bgstuff.net/index.php?option=com_seyret&task=videodirectlink&Itemid=26&id=19976
казано от INZAGHI на 29.09.08, 06:37:
казано от Стоянчо на 28.09.08, 08:39:
Честито на Декстър, най-накрая! Радвам се, че Кътлър не стана пръв, най-малкото, защото никога не го е заслужавал.
Аз също подкрепям Стоян. Да си ходи. бъдещето е в ръцете на моя любимец ХИЙТ.
Аз пък не мога да разбера какво му превъзнасят на Хийт - посредствен е. Виктор Мартинез ще е мистър Олимпия догодина. За пръв път имаме шанса да наблюдаваме динамични промени в класирането, щото в последните 22 години между 1984 и 2006 - 3 души...!!!!
Реално погледнато, колкото и да е добър, Декстър няма да може да защитава още дълго титлата си. Не казвам че няма да може изобщо, но наближава 40 - не всичко зависи от воля, идва амортизацията.
въпреки всичко ако има достоен замесник на Арнолд за мен това е Хийт и по горе са написали това му е първата олимпия , а е само на 28години , има и физика и всичко за да е номер 1, да може би Мартинес заслужаваше да номер 1 миналата и по миналата годино, но нямаше шанса, а по същата логика Какво му харесвате на Джей- супер грамаден и е като някакъв плондер (буквално), съжелявам за израза и ако ми се разсърдят феновете му , но за мен си е така.
Мнението беше редактирано от INZAGHI на 29.09.08 12:26.
Най-накрая Декстър Олипмия! Да му е честито и на него и неговите спонсори от Уидър! ;)
казано от death на 29.09.08, 08:33:
Не ми харесва това, че на думи го изкарват по-велик от Шварценегер.. ето това не ми харесва. И никога не се казва това, а стане ли въпрос за Хийт веднага скача някой и го оплюва. Това не ми харесва.
Ти какво не харесваш на Хийт ?
хаха, май схвана думите ми като заяждане...не трябваше. Аз харесвам Хийт, даже смятам, че трябваше да е преди Кътлър!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.09.08 15:26.
29.09.08
18:45
казано от Стоянчо на 29.09.08, 15:24:
казано от death на 29.09.08, 08:33:
Не ми харесва това, че на думи го изкарват по-велик от Шварценегер.. ето това не ми харесва. И никога не се казва това, а стане ли въпрос за Хийт веднага скача някой и го оплюва. Това не ми харесва.
Ти какво не харесваш на Хийт ?хаха, май схвана думите ми като заяждане...не трябваше. Аз харесвам Хийт, даже смятам, че трябваше да е преди Кътлър!
Съвсем не, колега :) Просто никога не съм приемал Мартинез като нещо велико, както го определят. Нямам търпение да дойде следващата Олимпия, наистина за мен лично се очертава да е най-интересна от 20 години насам - Кътлър ще направи всичко възможно да си върне титлата, Мартинез ще излезне по-голям от всякога, Хийт ще бъде с по-голям опит, ще бъде респектиран от съдийте заради 3-тото му място на първата му Олимпия, Уулф ще се бори за това, което не му беше дадено тази година. Умишлено не включвам Джаксън - мисля, че ще се оттегли докато е на върха. Аз лично виждам така реалното тазгодишно класиране - Джаксън, Хийт, Уулф, Кътлър - в тази последователност.. А за догодина - не ми се мисли..
Мнението беше редактирано от death на 29.09.08 18:47.
29.09.08
18:50
стига сте спорили ! на следващата мр.олимпия РОНИ се завръща . Тогава пак ще говорим .
29.09.08
18:56
казано от vampire011 на 29.09.08, 18:50:
стига сте спорили ! на следващата мр.олимпия РОНИ се завръща . Тогава пак ще говорим .
Ще се върне на колко, на 45 години ?!
Дали ще влезне и в 5-цата Рони.. Не ме разбирай погрешно, един от любимите културисти ми е и много искам отново да вземе титлата, но нека бъдем реалисти..
29.09.08
18:56
казано от FZKTWGS на 29.09.08, 09:30:
Та той беше за второ или първо място , хайде молят ти се не недей се изказва неподготвен :coolsmile:
Успя да ме издразниш. Какво значи неподготвен? Че ми липсва разбиране? Или че не съм гледал цялата Олимпия? Щото и двете са на лице, така че ти се изказа неподготвен.
казано от Георги Николаев на 29.09.08, 18:56:
казано от FZKTWGS на 29.09.08, 09:30:
Та той беше за второ или първо място , хайде молят ти се не недей се изказва неподготвен :coolsmile:Успя да ме издразниш. Какво значи неподготвен? Че ми липсва разбиране? Или че не съм гледал цялата Олимпия? Щото и двете са на лице, така че ти се изказа неподготвен.
Не съм му адвокат, но е прав( не за опитати или разбирането ти за фитнес) , но да твърдиш че Хийт е посредствен, наистина си е малко не намясто, човека все пак е 3ти на Олимпия при това от първо участие, това ако е посредствено? Мисля че няма смисъл да спорим за това кой как се изказал всеки има фаворит и такъв който мрази. Ок ти не харесваш Хийт, но да твърдишч че е посредствен, мисля че не е така. Сега :)) ще кажеш че по горе говоря против Джей - да така е, но това незначи че не го оценявам като спортист, оф много философствам.
Мнението беше редактирано от INZAGHI на 30.09.08 06:52.
Айде и аз да пусна моята топ 3+Кътлър:
1.Декстър - евала, винаги е бил перфектен и най-пропорционален сред конкурентите си
2.Вълка - ако го нямаше Декстър той трябваше да спори за първото място с Хийт
3.Хийт
4.Кътлър - стана втори само защото е Мр.О.
Е познах го Олимпиеца
ама требваше стотина лева да му сложа
какъв ли коефициент са дали , ако въобще има залози за мр.олимпия?