Добавки за повишаване на протеиновия синтез

Прескочи до:

06.11.08
11:38

давай го веднага момче :)

06.11.08
11:42

Ето какво ми прати силабг на ЛС

Ето ти списък с тези, които работят на 100% и са се доказали неколкократно!
FAST ACTION PHARMA
Monster Pak
MD1T
Di-Stianozol
S-Drol
Sustadrol
Trena
H-Drol
EST /Engeneered Sports Technology/
Methyl E
Methyl XT
Propadrol
Hemadrol
Methanstan
di-testinal
ANABOLIC XTREME
3-AD
ERGOPHARM
1-AD

СБ

06.11.08
12:01

Другият, “ЛОШИЯТ” списък, с добавките, които НЕ ДЕЙСТВАТ, е много трудно да бъде публикуван, защото е твърде дълъг и би предизвикал такава дискусия, че до война ще се стигне... Ние няма да го пуснем... Достъпен е в нета... Може да бъде намерен свободно!

06.11.08
12:41

Без лоши чувства към сила.бг но до колкото виждам определените от тях като действащи  суплементи са в  по голямята си част, да не кажа всичките - прохормони. А това дали прохормоните и простероидите са единствените работещи “добавки” е истина или не и в двата случая  е лошо за крайния потребител . Отговорете си сами защо. :)

Мнението беше редактирано от PullTheTrigger на 06.11.08 12:47.

07.11.08
11:50

направо кво си мислим че прайм с креатини,протеини и тем подобни
не си ли е да се разбазикаш хормонално пфффф
хахах

СБ

07.11.08
11:58

По-запознатите и по-навътре в материята са наясно, че за да имаш отличаващи се резултати, трябва по някакъв начин да се въздейства на хормоните. Няма какво да се залъгваме, когато говорим за наистина сериозни резултати без по-специфични продукти.

ЛП

Безпосрна е ролята на Протеина и останалите допълващи добавки. Но нито първия тип продукти (по горе описаните), нито вторите (Протеин, BCAA, Креатин и т.н.) могат едни без други, когато се търси маса, твърдост, релеф и пропорционалност в развитието, отличаващо Ви от останалите в залата.

PS Към списъка по горе даден от нас е и LG Sciences с техните продукти, които ги има в БГ наред.

Nick K.

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 07.11.08 12:24.

FZ

07.11.08
12:50

казано от karlo на 06.11.08, 11:38:

давай го веднага момче :)

Какъв е този зор бе момче ? Ти не можеш ли да се поразровиш в нета и да си го намериш сам ?
Стига мързелува ! ;-)

07.11.08
16:51

казано от Сила БГ на 27.09.08, 13:54:

Имам само един въпрос към теб без да взимам отношение по въпроса, който си задал..

ЗАЩО, щом си имал такива УНИКАЛНИ резултати от добавката, която си взимал миналата година, не си се ориентирал пак към нея... резултатите, които споделяш са повече от добри... чак трудно да повярва човек ;)

И какво му е уникалното на резултатите.Той сам си го каза  че не е спазвал режим и според мен се омазнил здраво.То и аз когато не се ограничавам и ям каквото ми падне качвам 10 кг на месец без разните му там добавки.Ама мисля че ти е ясно какво качвам-паласки.На теб ти е по ясно от мен че с тия стеролни комплекси чудеса не стават.Вьпроса е да качваш,но качествена маса.

07.11.08
18:47

казано от nedko petrov на 07.11.08, 16:51:

казано от Сила БГ на 27.09.08, 13:54:

Имам само един въпрос към теб без да взимам отношение по въпроса, който си задал..

ЗАЩО, щом си имал такива УНИКАЛНИ резултати от добавката, която си взимал миналата година, не си се ориентирал пак към нея... резултатите, които споделяш са повече от добри... чак трудно да повярва човек ;)

И какво му е уникалното на резултатите.Той сам си го каза  че не е спазвал режим и според мен се омазнил здраво.То и аз когато не се ограничавам и ям каквото ми падне качвам 10 кг на месец без разните му там добавки.Ама мисля че ти е ясно какво качвам-паласки.На теб ти е по ясно от мен че с тия стеролни комплекси чудеса не стават.Вьпроса е да качваш,но качествена маса.

Ами аз сам казах , че и се омазних докато взимах стерола. На мен не ми беше цел както тогава така и сега да качвам маса, а просто по плътна мускулатура,но безразборното хранене си каза думата. Най- силно впечатление ми направи бързото покачване на сила и определено качих и мускулна маса докато взимах въпросния суплемент. Следващия път ще го взимам заедно с добър хранителен режим и пак ще споделя впечатления :)

ИВ

12.11.08
18:04

Момчета, ако имате проблеми със спонтанното напикаване си купете трибулус, ако нямате си купете yohimbine HCL.

ИВ

12.11.08
19:11

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=110647081

Ето го списъка. Който знае английски ще се оправи :). Прочетете подробно за какво става въпрос, а не просто имената на безполезните съставки.

СБ

12.11.08
19:38

ДА, това е една по-голяма част от списъка. Има и още. Поздрави за Иван Станков

ИВ

12.11.08
20:07

казано от Сила БГ на 12.11.08, 19:38:

ДА, това е една по-голяма част от списъка. Има и още. Поздрави за Иван Станков

Дай 5 лева :).

12.11.08
20:25

Искаш да кажеш купон за 5% отстъпка :P

Тоя списък .... пак е строго индивидуален, аз от ЗМА съм доволен.

СБ

13.11.08
04:42

Прав си, ЕМЗО, въпросът е,че приложението на ЗМА далеч не е свързано със силата и масата както много си мислят. ;-) Но,че има и много добавки, които все още се ползавт, а всъщност няма никакъв смисъл от тях или се бърка с приложението им, не можеш да го отречеш.

Мнението беше редактирано от emzo на 13.11.08 08:46.

13.11.08
08:46

Не мога ;)

FZ

13.11.08
09:31

казано от Сила БГ на 13.11.08, 04:42:

Но,че има и много добавки, които все още се ползавт, а всъщност няма никакъв смисъл от тях или се бърка с приложението им, не можеш да го отречеш.

Много хора не знаят как да комбинират и пият добавките и за това нямат ефект от тях , а  после изкарват че добавките им са виновни , че не действат .  :smirk:  Фитнес маниаците трябва повече да се образоват на тази тема !  :)

СБ

13.11.08
09:39

казано от FZKTWGS на 13.11.08, 09:31:

Но,че има и много добавки, които все още се ползавт, а всъщност няма никакъв смисъл от тях или се бърка с приложението им, не можеш да го отречеш.

Много хора не знаят как да комбинират и пият добавките и за това нямат ефект от тях , а  после изкарват че добавките им са виновни , че не действат .  :smirk:  Фитнес маниаците трябва повече да се образоват на тази тема !  :)

Или просто ги пестят с надеждата да изкарат по-дълго време... това е нещо, което никога не съм разбирал... не може да се очакват резултати от един продукт, ако същият не се взима по предназначение и с ясна цел, или ако се взима целенасочено и “умно” то не се взима в достатъчни количества.

Много химери и митове има на пазара, които е нужно да бъдат разбити на пух и прах, както за марки така и за продукти... но за да не си хабиш думите напразо ти е нужно някой да те чуе и да осмисли казаното... но хората обичат да се самозалъгват и вярват на “Пешо Пудувката” от местната зала, имайки го за абсолютния капацитет, чиито поглед не стига по далеч от деката и метана...

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 13.11.08 09:43.

FZ

13.11.08
09:48

казано от Сила БГ на 13.11.08, 09:39:

казано от FZKTWGS на 13.11.08, 09:31:

Или просто ги пестят с надеждата да изкарат по-дълго време... това е нещо, което никога не съм разбирал... не може да се очакват резултати от един продукт, ако същият не се взима по предназначение и с ясна цел, или ако се взима целенасочено и “умно” то не се взима в достатъчни количества.

Много химери и митове има на пазара, които е нужно да бъдат разбити на пух и прах, както за марки така и за продукти... но за да не си хабиш думите напразо ти е нужно някой да те чуе и да осмисли казаното... но хората обичат да се самозалъгват и вярват на “Пешо Пудувката” от местната зала, имайки го за абсолютния капацитет, чиито поглед не стига по далеч от деката и метана...

Така е  за съжаление сте много прави  :)

ИВ

13.11.08
19:32

SILABG, след време може да ви помоля да погледнете 1 продукт - дали е възможно да се внесе и прочие :).

СБ

13.11.08
20:13

казано от Иван В. Станков на 13.11.08, 19:32:

SILABG, след време може да ви помоля да погледнете 1 продукт - дали е възможно да се внесе и прочие :).

Стига да не е представена в БГ компанията от друга компания, не би трябвало да има проблем... Знаеш, че на теб трудно ще откажем ;) Прати ми го на ЛС

14.11.08
11:25

Kre-Alkalyn
How to make your own kre-alkalyn:Buy 100grams baking soda from your local grocery. Costs a few cents. Throw it in your regular mono. Voila. You just saved 10$. Nuff said. I’m not even going to adress the crappy claims that mono gets rapidly cyclyzed e.t.c.

:ohh:

FZ

14.11.08
12:03

казано от karlo на 14.11.08, 11:25:

Kre-Alkalyn
How to make your own kre-alkalyn:Buy 100grams baking soda from your local grocery. Costs a few cents. Throw it in your regular mono. Voila. You just saved 10$. Nuff said. I’m not even going to adress the crappy claims that mono gets rapidly cyclyzed e.t.c.

:ohh:

:smirk:

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 14.11.08 12:40.

15.11.08
10:32

Да това нещото което ми хвана окото в списъка.... ама се опасявам, че е “лошата бутафория”.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1