Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим45 мача, но за сезон,а сезона е разделен на два полусезона - пролетен и есенен.Не виждам какъв е проблема 2-3 месеца за 1 ден в седмицата да имаш по 90 тичане при положение че си се готвил за това.Тренирай всеки ден по 3 часа и не вярвам след години да ти се опрат 90 минути :)
Псевдо футболисти бол - пият,блъскат кроасани и тем подобни.Но за да си добър футболист не мисля че са нужни 90 килограма чиста мускулна маса макар че може и да е плюс ако запазиш бързината :) От всяко правило си има изключения и как се развива човек до 15-16 години донякъде зависи от родителите и треньорите.
Разделете я тая тема накрая че оффа е прекалено много ...
Мнението беше редактирано от mantodeus на 28.06.10 19:42.
Така първо им е необходим стимулант за шума и концентрацията - номер 1
Трябва им нещо за въздух задължително (то е опасно взимат го селските отбори шанса от инфаркт е голям) - номер 2
Трябва им нещо и за всеки шибан мач човече а тренировките 5 пъти в седмицата и 1 мач как мислиш идват - хич не са леки, дали щяха да ги взимат ако им беше лесно.Начина да не ги хванат беше с преливане на кръв и неможеше да ги хванат ама не си спомням как точно ставаше ;-)
28.06.10
20:50
Да де, понеже за никъв .... не стават взимат стимулант даже и за дискотеката.
90 минутни тренировки на ден 5 дни в седмицата? Че на мен ще ми е малко без стимуланти, да не говорим да ми е много.
Както и да е.
Казах СТИГА С ТАЗИ ТЕМА.
12.07.10
19:59
Аммм освен изпита по волейбол , друго има ли - гимнастика баскетбол ............ ?
05.01.11
14:22
Имам въпрос отностно кинезитерапията. Освен изпита по биология и по български език, имате ли повече информация за спортния изпит. Какво представлява, как се провежда и тн.
Мнението беше редактирано от Момчил Ганев на 05.01.11 15:52.
05.01.11
15:03
казано от Garibaldi на 05.01.11, 14:22:
...имате ли повече информация за спортния изпит. Какво представлява как се провежда и тн.
Спортният изпит е същия както за учителския факултет (гимнастика и спортни игри).
05.01.11
15:54
казано от Кольо Пияндето на 05.01.11, 15:03:
казано от Garibaldi на 05.01.11, 14:22:
...имате ли повече информация за спортния изпит. Какво представлява как се провежда и тн.
Спортният изпит е същия както за учителския факултет (гимнастика и спортни игри).
По скоро въпроса ми беше какво представлява изпит “спортни игри” ? И дали спортните изпити са трудни и човек има нужда от специална подготовка за тях ?
05.01.11
16:02
казано от Garibaldi на 05.01.11, 15:54:
По скоро въпроса ми беше какво представлява изпит “спортни игри”?
Ами... колкото по-добре питаш, толкова по-добре ще ти бъде отговорено... :)
казано от Garibaldi на 05.01.11, 15:54:
И дали спортните изпити са трудни и човек има нужда от специална подготовка за тях?
Тази част от изпита не е трудна, но и определено не е за подценяване. Тя включва най-основните техники на футбол, хандбал, волейбол и баскетбол - водене на топката и завършващи удари. Сигурен ли си, че ще изкараш добре гимнастиката (на земя, на успоредка и акробатичен елемент)? Ако издъниш гимнастиката, спортните игри няма да компенсират това.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.01.11 16:03.
05.01.11
16:11
Изобщо не съм сигурен. За това и разпитвам. Вероятно за гимнастиката ще ми трябва и няколко пъти профисионална консултация от някои клуб. Просто не виждам, как иначе мога да направя нещо, с което не съм се занимавал абсолютно никога.
Благодаря за информацията.
05.01.11
16:20
НСА организира кандидатстудентски курсове, разходи се до академията и разузнай как стоят нещата. Това е нещото, което ще ти свърши работа, защото на тези курсове се упражняват нещата, които след това се изискват на изпита. С игрите вероятно няма да имаш сериозни затруднения - трябва ти елементарна двигателна култура и чувство за топка (които предполагам, че имаш), както и научаването на крачките за завършващите удари (те пък не са нещо сложно). На тях, обаче, ти трябва безупречно представяне, щом като не си “пипал” гимнастика (като мен). Волейболът е най-трудната част от спортните игри.
05.01.11
16:40
Мерси за информацията. Все пак има и около 6 месеца до тогава. Няма невъзможни неща.
05.01.11
16:44
За невъзможни неща не говоря изобщо! :) Има достатъчно време, така е. Голямо момче си, ще се справиш.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.01.11 16:45.
А някой да ми каже, какъв е практическия изпит по футбол? Бях чул някъде, че е жонглиране с топка, минаване на 7-8 конуса и удари към вратата.
Искам да кандидатсвам във НСА треньор по кик бокс или бокс искам да ви питам какви са били баловете миналата година или във годините назад?
Здравейте,кои боини изкуства се изучават в НСА,и нужно ли е да си ги практикувал преди това.Например,ако съм се занимавал с кикбокс мога ли да се занимавам с бокс например ?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече