Кандидатстване в НСА?

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

28.06.10
19:37

45 мача, но за сезон,а сезона е разделен на два полусезона - пролетен и есенен.Не виждам какъв е проблема 2-3 месеца за 1 ден в седмицата да имаш по 90 тичане при положение че си се готвил за това.Тренирай всеки ден по 3 часа и не вярвам след години да ти се опрат 90 минути :)

Псевдо футболисти бол - пият,блъскат кроасани и тем подобни.Но за да си добър футболист не мисля че са нужни 90 килограма чиста мускулна маса макар че може и да е плюс ако запазиш бързината :) От всяко правило си има изключения и как се развива човек до 15-16 години донякъде зависи от родителите и треньорите.

Разделете я тая тема накрая че оффа е прекалено много ...

Мнението беше редактирано от mantodeus на 28.06.10 19:42.

28.06.10
19:48

Така първо им е необходим стимулант за шума и концентрацията - номер 1
Трябва им нещо за въздух задължително (то е опасно взимат го селските отбори шанса от инфаркт е голям) - номер 2
Трябва им нещо и за всеки шибан мач човече а тренировките 5 пъти в седмицата и 1 мач как мислиш идват - хич не са леки, дали щяха да ги взимат ако им беше лесно.Начина да не ги хванат беше с преливане на кръв и неможеше да ги хванат ама не си спомням как точно ставаше ;-)

Да де, понеже за никъв .... не стават взимат стимулант даже и за дискотеката.
90 минутни тренировки на ден 5 дни в седмицата? Че на мен ще ми е малко без стимуланти, да не говорим да ми е много.
Както и да е.
Казах СТИГА С ТАЗИ ТЕМА.

TE

12.07.10
19:59

Аммм освен изпита по волейбол , друго има ли - гимнастика баскетбол ............  ?

05.01.11
14:22

Имам въпрос отностно кинезитерапията. Освен изпита по биология и по български език, имате ли повече информация за спортния изпит. Какво представлява, как се провежда и тн.

Мнението беше редактирано от Момчил Ганев на 05.01.11 15:52.

казано от Garibaldi на 05.01.11, 14:22:

...имате ли повече информация за спортния изпит. Какво представлява как се провежда и тн.

Спортният изпит е същия както за учителския факултет (гимнастика и спортни игри).

05.01.11
15:54

казано от Кольо Пияндето на 05.01.11, 15:03:

казано от Garibaldi на 05.01.11, 14:22:

...имате ли повече информация за спортния изпит. Какво представлява как се провежда и тн.

Спортният изпит е същия както за учителския факултет (гимнастика и спортни игри).

По скоро въпроса ми беше какво представлява изпит “спортни игри” ? И дали спортните изпити са трудни и човек има нужда от специална подготовка за тях ?

казано от Garibaldi на 05.01.11, 15:54:

По скоро въпроса ми беше какво представлява изпит “спортни игри”?

Ами... колкото по-добре питаш, толкова по-добре ще ти бъде отговорено... :)

казано от Garibaldi на 05.01.11, 15:54:

И дали спортните изпити са трудни и човек има нужда от специална подготовка за тях?

Тази част от изпита не е трудна, но и определено не е за подценяване. Тя включва най-основните техники на футбол, хандбал, волейбол и баскетбол - водене на топката и завършващи удари. Сигурен ли си, че ще изкараш добре гимнастиката (на земя, на успоредка и акробатичен елемент)? Ако издъниш гимнастиката, спортните игри няма да компенсират това.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.01.11 16:03.

05.01.11
16:11

Изобщо не съм сигурен. За това и разпитвам. Вероятно за гимнастиката ще ми трябва и няколко пъти профисионална консултация от някои клуб. Просто не виждам, как иначе мога да направя нещо, с което не съм се занимавал абсолютно никога.
Благодаря за информацията.

НСА организира кандидатстудентски курсове, разходи се до академията и разузнай как стоят нещата. Това е нещото, което ще ти свърши работа, защото на тези курсове се упражняват нещата, които след това се изискват на изпита. С игрите вероятно няма да имаш сериозни затруднения - трябва ти елементарна двигателна култура и чувство за топка (които предполагам, че имаш), както и научаването на крачките за завършващите удари (те пък не са нещо сложно). На тях, обаче, ти трябва безупречно представяне, щом като не си “пипал” гимнастика (като мен). Волейболът е най-трудната част от спортните игри.

05.01.11
16:40

Мерси за информацията. Все пак има и около 6 месеца до тогава. Няма невъзможни неща.

За невъзможни неща не говоря изобщо! :) Има достатъчно време, така е. Голямо момче си, ще се справиш.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.01.11 16:45.

24.04.11
23:47

А някой да ми каже, какъв е практическия изпит по футбол? Бях чул някъде, че е жонглиране с топка, минаване на 7-8 конуса и удари към вратата.

08.04.13
18:54

Искам  да кандидатсвам  във  НСА треньор  по кик бокс или бокс искам да ви  питам какви са били баловете  миналата  година или във годините назад?

01.08.13
17:18

Здравейте,кои боини изкуства се изучават в НСА,и нужно ли е да си ги практикувал преди това.Например,ако съм се занимавал с кикбокс мога ли да се занимавам с бокс например ?

01.08.13
20:29

Учиш за треньор и излизаш такъв.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1