Мога ли да живея на прах?

Прескочи до:
GU

12.12.08
12:32

Hahahh тая тема избива рибата просто :D Невьзможно е да живееш на прахчера бе да не си луд? Аз ако не хапна някво месо днеска ставам леко неадекватен и адски ядосан и раздразнителен. Па камоли да сядам да уча без да сьм се хранил, то просто няма смисьл! Имам един приятел дето и работи и учи едновременно и той като тебе по 3 часа спи и пак отива някьде по работа. Аз няма да издьржа така и 1 седмица сигурно. По добре да хода да си бачкам някьде за некви кинти без учене и да си имам време за спане и за ядене поне. 8 часа сьн с 3 пьти на ден истинска храна според мен е минимума за да живееш нормално и да се чувстваш в кондиция.

12.12.08
23:20

Еи да е*а аз ся се замислих колко протеин хакам :) .В същност хранителния ми режим е перфектен ,но имам по 30 гр вхеъ след сън преди и след трен. преди лягане иам казеин ...доста прахчета се сабират , но имам и здрава храна мн 1то ми ядене е 250 овес с вода + 6яйца(с 3те жълтъка само) 3,6,9 омега след 2 4аса вкарвам  уеайа .. нз дали е добре ?В смисъл въпроса ми е мн ли е 4 пъти дневно в трен. дни да се вкарва протеин (та и гейнерче иам )

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1