Хранителните добавки на Крика

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.12.08
12:48

казано от Стоянчо на 03.12.08, 17:18:

Добре дошъл на Крика!
Бих искал да попитам, за произхода на суровините, начинът им на съхранение и на опаковане - как и къде става, какъв е контролът, съответно за хигиена на пакетиране и съхранение и качество на добавките. Стоят ли сертификати зад етикетите на продуктите ви?
Благодаря!

П.С. Цитирам : “Здравейте, приятели! Пиша в този форум,защото съм възмутен от коментарите в него. Несериозно е да обвинявате българските фирми просто ей така. Не искам да говоря за другите фирми ,но за моята смея да твърдя, че не съдържа никакви забранени субстанции. С всеки,които твърди обратното, можем да се обзаложим,като той идва във складът ми, посочва един продукт, изследваме го, и виждаме резултатите от изследването. Естественно трябва да заложи 1000евро и съответно аз ще заложа същата сума.  Ако субстанциите съотвестват на посоченото в продукта съдържание, губи парите и се извинява публично,и обратното....”
Можеш ли да посочиш лаборатория, където могат да проведат изследвания от такъв род и по-конктрено ме интересува да се установи  произход на белтък и съотношение между изолат и концентрат в блендовете.

На някой въпроси прочетох отговори, на други не.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.12.08 12:49.

KR

10.12.08
13:23

Стоянчо,точно преди малко имах посещение от “РИОКОС” и даже ме похвалиха за начина на съхранение и за изрядните документи....Мисля,че по горе съм обяснил къде ги правят и какви разришителни притежават фирмите(евро сертификати),не те упреквам ти си със правото си да ме питаш,защото повече фирми от хранително вкусовата промишленост са съ съмнително качество. Фактът,че няколко големи аптечни складове започнаха да взимат от моите продукт,а там много сертификати са необходими е красноречив.......

FZ

10.12.08
13:25

казано от krika751 на 10.12.08, 12:33:

Питах те ме,дали имам предаване? Да скоро ще имам и то ще е в движение-снима се в зали,игрища итн.,даже вас ще ви поканя да ми гостувате....

По коя телевизия ще е , или е тайна ?

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 10.12.08 13:25.

10.12.08
13:31

Т.е. на етикетите на продуктите ви стои съответното лого, гарантиращо, че при производството на продукта са спазени съответните стандарти?

KR

10.12.08
13:34

Всеки мой продукт има четери вида разрешителни: Удостоверение за качество със състав от фирмата производител, удостоверение за качество от фирмата пакетираща, разрешение за ползване от “РИОКОС”,плюс анализ. Плюс още едно разришително за износ. А складирането, едната по-голяма част е в фабриката, а другата в магазинът ми за добавки на “Стефан Стамболов”

KR

10.12.08
13:39

Пич, аз съм Митьо Крика няма да си позволя да се излагам и да се компромитирам,аз заставам зад продуктите си...Ако още нещо не ти е ясно заповядай в магазинът ми, ще ти дам всички документи и разпоредби от закона за производство на хранителни добавки на РБ. Виждам, че си “компетентен”.....

10.12.08
13:56

Митьо прати ми на мене нещо за качване ама чисто
по принцип ползвам само протеин ,бг добавки съм пил много отдавна
ако твойте ми харесат само такива ще взимам
не съм ти разглеждал цените ,но предполагам ще са като за българия ,нали ?

KR

10.12.08
14:04

Ще издам една тайна: повечето американски продукти,които се внасят в България, не отговарят на Европейските стандарти за качество-тоест те са незаконно внесени.....Сами си правете изводи? Искам с това да потвърдя,че разрешителният контрол за производство на добавки на страна от европейският съюз е много по строг от САЩ. Ето например DHEA е забранена субстанция зя продажба в страни от европейският съюз и още много такива.......

KR

10.12.08
14:09

Карло, заповядай в един от магазините ми и ще ти дам 20% отстъпка, ето ми номера 0887633322

10.12.08
14:51

казано от krika751 на 10.12.08, 13:39:

Пич, аз съм Митьо Крика

Е,и...?!!!

казано от krika751 на 10.12.08, 13:34:

Всеки мой продукт има четери вида разрешителни: Удостоверение за качество със състав от фирмата производител, удостоверение за качество от фирмата пакетираща, разрешение за ползване от “РИОКОС”,плюс анализ. Плюс още едно разришително за износ. А складирането, едната по-голяма част е в фабриката, а другата в магазинът ми за добавки на “Стефан Стамболов”

Регионалната инспекция за опазване и контрол на общественото здраве, следователно се пише риокоЗ!!!

казано от krika751 на 10.12.08, 13:39:

Пич, аз съм Митьо Крика няма да си позволя да се излагам и да се компромитирам,аз заставам зад продуктите си...Ако още нещо не ти е ясно заповядай в магазинът ми, ще ти дам всички документи и разпоредби от закона за производство на хранителни добавки на РБ. Виждам, че си “компетентен”.....

Пише се компромЕтирам, Митьо. Аз може и да съм компетентен в кавички, но и ти не блестиш с особена грамотност ;)

казано от krika751 на 10.12.08, 14:04:

Ще издам една тайна: повечето американски продукти,които се внасят в България, не отговарят на Европейските стандарти за качество-тоест те са незаконно внесени.....

Искаш да кажеш, че вносителите извършват престъпление ли, защото “незаконно” означава точно това? Посочи вносители, но внимавай, защото може и да извършиш престъпния състав клевета по чл.147 от НК и някой може да се почувства оклеветен ;)
Айде със здраве!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.12.08 16:30.

10.12.08
20:54

Аз съм идвал в магазина, знам и какви неща произвеждаш, защото и Радо Вълчев ги продава в магазина си както писах. Следващия път ще си взема един соев протеин от твоите, цената му е добра.

Митко, това с тестването на добавките е добра идея. Но изпълнението и изисква някой да има време да го направи и документира. Да им се вземат проби и да им се провери здравословното състояние на тестваните лица, да си изготвят дневник как пият добавките, как тренират, как ядат и да се види как ще им повлияят.

поздрави

KR

12.12.08
14:10

Просто ви казвам, какви са разпоредбите на “Риокос”, всеки си прави сметката,никой не обвинявам,щом могат продават,но нали Стоянчо е много принципен и затова го пиша.....А за това,което впечетлило Стоянчо,че заставам зад продуктите си,означава ,че не се крия,вие познавате ли кой стои зад другите фирми продукти,тоест собствениците...? Едвали.....Е как ще ги осъдите,ако нещо се случи?

12.12.08
14:25

Крик - нещо като самовъзпровъзгласилите се инструктори - осокатяват те и после не можеш да ги осъдиш! ;)

FZ

12.12.08
15:23

казано от FZKTWGS на 10.12.08, 13:25:

казано от krika751 на 10.12.08, 12:33:

Питах те ме,дали имам предаване? Да скоро ще имам и то ще е в движение-снима се в зали,игрища итн.,даже вас ще ви поканя да ми гостувате....

По коя телевизия ще е , или е тайна ?

Не ми отговори  :smirk:

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 12.12.08 15:40.

ИВ

12.12.08
18:29

По бТВ.

Мнението беше редактирано от emzo на 12.12.08 18:31.

KR

13.12.08
12:35

Приятели, уважавам всяко ваше мнение, вчера един известен културист пи от моят сурватъчен протеин и му хареса,каза, че не е сладък за разлика от повечето други сурватъчни протеини,а защо другите протеини са така сладки като гейнъри? Ами защото ги разреждат с глюкоза и затова са сладки и вместо в него да има 80% белтъчини има 70 или 60%,та дори и 40%, и после защо са им евтини протеините....Дори знам българска фирма,която разрежда сурватъчният протеин със соев изолат, без да е оповестено в етикета. А знаете ли защо слагат в повечето протеини “Гума гуар” или “Сантан”? Защото взимат ниско процентни протеини и да им предадат гъстота ги слагат.....На повечето български продукти съм им направил изследвания,поне имам тази възможност, и много мога да говоря,но в името на етиката ще замълча.....Ви ме питахте в коя телевизия ще имам предаване,нека докато не подпиша договор да не казвам.......Всичко хубаво

13.12.08
12:54

Митъо, продължавай само напред и нагоре!Направил си много за този спорт в България и продължаваш да правиш!

13.12.08
16:53

Приятели, уважавам всяко ваше мнение, вчера един известен културист пи от моят сурватъчен протеин и му хареса,каза, че не е сладък за разлика от повечето други сурватъчни протеини,а защо другите протеини са така сладки като гейнъри? Ами защото ги разреждат с глюкоза и затова са сладки и вместо в него да има 80% белтъчини има 70 или 60%,та дори и 40%, и после защо са им евтини протеините....Дори знам българска фирма,която разрежда сурватъчният протеин със соев изолат, без да е оповестено в етикета. А знаете ли защо слагат в повечето протеини “Гума гуар“ или “Сантан“? Защото взимат ниско процентни протеини и да им предадат гъстота ги слагат.....На повечето български продукти съм им направил изследвания,поне имам тази възможност, и много мога да говоря,но в името на етиката ще замълча.....Ви ме питахте в коя телевизия ще имам предаване,нека докато не подпиша договор да не казвам.......Всичко хубаво

А някои производители отчитат, че глюкозата за разлика от подсладителите е полезна за трениращия.
Цената на соевия протеин  около 8лв./кг, на суроватката между 16 и 20лв/кг. Това в съчетание с липсата на апаратура за изследване на състава на протеина логично (за някои) води до смесване и преобладаване на соевия протеин във всички протеинови продукти. Само потребителя го усеща по газовете и други странични ефекти :)
Пишеш, че продуктите ти ги разработва професор от БАН. Да не би случайно дае екипа, който правеше (прави) Биогейм? А после разработи продуктите на световно(не)известната фирма Готон?
Не получих и отговор на питането ми от другата тема за % протеин в протеиновия концентрат на суроватъчния протеин?
Ако ще отговаряш само на удобните за теб въпроси, кажи да не те питаме!
:)

13.12.08
17:15

казано от krika751 на 13.12.08, 12:35:

На повечето български продукти съм им направил изследвания,поне имам тази възможност

Сподели с нас къде си ги направил тези изследвания и за какви пари става въпрос. Също те моля да кажеш какво си им изследвал и какви възможности предлага лабораторията, в която си изследвал. Любопитен съм понеже преди известно време реших, че ще е добре да се направят няколко контролни изследвания на протеин на няколко марки, но лабораторийте, към които се обърнах или нямат възможност да направят подобен род изследване или искат прекалено много и пак не могат да изпълнят някой изисквания.

13.12.08
21:19

Много го нападнахте крика, накрая ще зае*е форума и пак няма да получите отговори :). В края на краищата - ако искате си купувайте от неговите добавки, ако не искате недейте.

13.12.08
21:49

ozo, повечето постове са смислени, а твоя бие на адвокатска услуга...

13.12.08
21:49

Мите мноо ме кефиш.Аз вярвам ,че това ,което казваш за хранителните ти добавки е истина.Даже аз ще си купя от твойте добавки ся преди коледа(тогава зимам пари),доста неща ще си купя ще си напрая снимки за “преди” и “сега” ти ще ми напраиш програма и след прим 2-3 месеца ще видим резултатите.Аз ще ти звънна на мобилния за да се уточним.Надявам се и мен да ме поканиш в предаването ти!

13.12.08
21:59

казано от ozo на 13.12.08, 21:19:

Много го нападнахте крика, накрая ще зае*е форума и пак няма да получите отговори :). В края на краищата - ако искате си купувайте от неговите добавки, ако не искате недейте.

А ти като няма какво да споделиш по-добре не оспамвай темата. Ако искаш да се мазниш на “крика” ходи в магазина му...

DI

13.12.08
22:59

Тъй като много се отклонихте от темата... аз имам въпросче
“Крика” смятате ли да обогатите серията си от продукти с така нашумялата в последно време формула на креатин cre-alkalyn?
Задавам този свой въпрос, тъй като по мой наблюдения, все повече хора започват да се интересуват от алкалина, поради изключително добрата му усвояемост и фактът, че при енго не се наблюдава задържане на вода, както е при монохидрата.

Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 13.12.08 23:00.

14.12.08
10:31

1) За каква услуга говорим при положение, че никога дори не съм виждал Крика.
2) Не разбирам коя част от поста ми е мазнене, като аз определено нямам високо мнение за въпросния чиляк. Чисто и просто констататирам.
3) Пак ще го кажа - мен лично изобщо не ме интересуват добавките му. Просто никога няма да си купя БГ добавки, пък дали ги прави Крика мрика или трика не ме интересува. Вас ви интересува и имате въпроси. Хем искате да ви се отговори, хем му се святкате-тва е абсурд.
Няма да спамя повече темата, както казах ми е през ... за  световнонеизвестните добавки.

Мнението беше редактирано от ozo на 14.12.08 10:33.

KR

23.12.08
15:47

Приятели, извинявайте ,че се забавих с отговорите, но на последък много ангажименти, покрай моите добавки. Питахте ме колко процента е моят сурватъчен протеин?
Той е 80%, също така къде си правя изследвания? Ами минавам малко връскарската в БАН,тоест без пари и не мога да ви кажа тарифата. Питахте ме ,защо да не разреждат протеина с глюкоза?  Ами защото почва да му пада бълтъчното съдържание от 80 на 60 та дори и по малко проценти. Навремето Стоил Стоилов, ми казваше:” сурватъчен протеин сладък не е на добре.....!!!” и излезе прав,сладки са гейнърите. Питахте ме за Cre-alkalyn,защо не го произвеждам? А ми защото тайната на този продукт е в таблетките и правата за българия ги държат други. Тоест нямам право...Право е момчето “ОZO” , че няма доверие на българските продукти, но нашата мисия е да върнем доверието, защото аз съм: “за българското”!!! Нима едни глупави американци са по-големи родолюбци от нас......? Питахте ме за научния екип,дали има нещо с “Биогейм”? Не няма. Аз знам за “Биогейм”,че именно един от собствениците Патрик Ангелов е участвал в разработването на един продукт на времето”Енерджикс”,който имаше в него креатин в глюкозен сироп с витамини, и действаше за времето си. Не познавам технолозите на “Биогейм”...... В момента пуснах на пазара течен трибестан със супер ефект, ВСАА+вит.В6,таурин и течни амино с ВСАА и вит.В6. Весели празници!!!!

Апропо! Организирам голяма новогодишна томбола с големи награди!Можете да участвате и вие! Виж: www.krikabg.com

23.12.08
16:09

Евала Митьо!Такава промоция няма! :)

KR

24.12.08
14:25

Добре,че кумът ми се нави да финансира проекта за томболата. Пожелавам на всички весели празници и нека новата година ви донесе здраве,щастие и успехи!!!!

MU

20.04.09
12:35

Има една истина тия добавки за нищо не стават, а и цената им е много висока по добре изберете Alternative

казано от Muzata1 на 20.04.09, 12:35:

Има една истина тия добавки за нищо не стават, а и цената им е много висока по добре изберете Alternative

От личен опит ли го казваш или си чул някъде нещо. Какви продукти на фирмата си ползвал

13.08.09
15:00

Приятели трениращи и нетрениращи(приемащи анаболни стероиди) , защо си губите времето да разберете дали тези добавки са качествени или не.В нашата мила рОдина сиренето се прави от лайна , салама се прави от лайна , кашкавала се прави от лайна .... вие ми говорите за хранителни добавки ПАХхХАхахХАххахХХАха то ако се правят от настъргани вахли супер ама май се правят от настъргани чофки и крака на пилета.

p.s.Не позволявайте да ви промиват мозъка!!!

Мнението беше редактирано от vasil genov на 13.08.09 15:01.

KR

17.08.09
17:26

Продукти от ново поколение NUTRABOLICS

Здравейте приятели, казвам се Димитър Ходжев-Крика. От скоро станах представител за България на фирмата за хранителни добавки Nutrabolics. Тя е нова на международният пазар, но бързо се изкачи по стълбицата на 10-те най-добри фирми за хранителни добавки в света. Не случайно нейни рекламни лица са: “Батиста” – световен шампион по кеч, Андерсън Силва – световен шампион по ММА, Франк Мир – шампион по ММА, Маврицио Руа – “шогун” шампион по ММА, Кевин Томазини профи-бодибилдер и шампион по културизъм, Бен Лайт IFBB профи-бодибилдер и шампион по културизъм и силов трибой,Бранди Латимор фитнес модел, Джани Коепе актриса и тв водеща и още много други. Интересното  на тази фирма,че освен продукти за фитнес и бодибилдинг има разработени продукти и за бойни изскуства: боксьори,каратисти, кик-боксьори, борци и ММА борци.Смея да твърдя,че това са едни от най-добрите продукти в света. Предлагам ви пълната гама на тези продукти и техните промоционални цени за България:

1.Anabolic Window ( Post-Workout Protein) 5lb – 127,42lv.
2.Fight Factor (Pre fight performance amplifier) 315g – 101,92lv.
3.Fighters Food (High performance protein & micronutrient complex) 2lb – 92,92lv.
4.Glutabolic (Advanced Glutamine Matrix) 500gr – 67,42lv.
5.Growth Factor (Advanced Amino Ester Matrix) 360g – 67,42lv.
6.Growth Factor Caps (Advanced Amino Ester Matrix) 240caps – 67,42lv.
7.Hemotest (Advanced Testosterone Booster) 90 tabl. – 104,92lv.
8.Hemotropin (Advanced GH Release Formula) 90 tabl. – 164,92lv.
9.IsoMRP (Meal Replacement Protein) 2lb – 74,98lv.
10.IsoMRP (Meal Replacement Protein) 5lb – 158,92lv.
11.Isogainer (Advanced Gainer Protein) 10lb – 179,92lv.
12.Isogainer (Advanced Gainer Prtotein) 5lb – 98,92lv.
13.Isobolic (Sustained Release Protein) 2lb – 82,42lv.
14.Isobolic (Sustained Release Protein) 5lb – 164,92lv.
15.InsuleanK (Insulin Support Formula) 100caps – 59,92lv.
16.NOZ I.V. (Pre-Workout Amplifier) 630gr – 97,42lv.
17.SuperFats (Advanced Fatty Acid Matrix) 120gels – 59,92lv.
18. Skin Bursting Stack ( Arginine NO2 \ Creatine Kit) Box Set x 2 Bottles –173,92lv.
19. Vitabolic (Vitamin and Multi – Nutrient Complex) 60tabl – 56,92lv.

Заповядайте в моите магазини на : Сан Стефано (до БНТ), Стефан Стамболов 24 в безистена (до женският пазар) и в моята фитнес зала Овча Купел 2 , 149 СОУ. Може също да се поръчат и по куриер с наложен платеж.Телефон за контакти 0887633322 - Крика

KR

17.08.09
17:31

ако имате въпроси ми звънете 0887633322

17.08.09
19:28

InsuleanK (Insulin Support Formula)-  ето това е аналог на Слин Сейн-а
инсулиномодулаторите набират скорост ;)

подробна информация за всеки продукт е крайно препоръчителна към момента

Мнението беше редактирано от karlo на 18.08.09 05:16.

KR

19.08.09
11:26

Priateli v momenta mi prevegdat produktite i shte vi dam obstoiana informacia. Ina4e ot Insulean-k, sam mnogo dovolen pia go ot niakolko sedmici i sam dosta naprashtial….

19.08.09
11:38

Чакаме с нетърпение :)

KR

22.08.09
12:38

Продукти от ново поколение NUTRABOLICS

Здравейте приятели, казвам се Димитър Ходжев-Крика. От скоро станах представител за България на фирмата за хранителни добавки Nutrabolics. Тя е нова на международният пазар, но бързо се изкачи по стълбицата на 10-те най-добри фирми за хранителни добавки в света. Не случайно нейни рекламни лица са: “Батиста” – световен шампион по кеч, Андерсън Силва – световен шампион по ММА, Франк Мир – шампион по ММА, Маврицио Руа – “шогун” шампион по ММА, Кевин Томазини профи-бодибилдер и шампион по културизъм, Бен Лайт IFBB профи-бодибилдер и шампион по културизъм и силов трибой,Бранди Латимор фитнес модел, Джани Коепе актриса и тв водеща и още много други. Интересното на тази фирма,че освен продукти за фитнес и бодибилдинг има разработени продукти и за бойни изскуства: боксьори,каратисти, кик-боксьори, борци и ММА борци.Смея да твърдя,че това са едни от най-добрите продукти в света. Предлагам ви пълната гама на тези продукти и техните промоционални цени за България:

1.Anabolic Window ( Post-Workout Protein) 5lb – 127,42lv.
2.Fight Factor (Pre fight performance amplifier) 315g – 101,92lv.
3.Fighters Food (High performance protein & micronutrient complex) 2lb – 92,92lv.
4.Glutabolic (Advanced Glutamine Matrix) 500gr – 67,42lv.
5.Growth Factor (Advanced Amino Ester Matrix) 360g – 67,42lv.
6.Growth Factor Caps (Advanced Amino Ester Matrix) 240caps – 67,42lv.
7.Hemotest (Advanced Testosterone Booster) 90 tabl. – 104,92lv.
8.Hemotropin (Advanced GH Release Formula) 90 tabl. – 164,92lv.
9.IsoMRP (Meal Replacement Protein) 2lb – 74,98lv.
10.IsoMRP (Meal Replacement Protein) 5lb – 158,92lv.
11.Isogainer (Advanced Gainer Protein) 10lb – 179,92lv.
12.Isogainer (Advanced Gainer Prtotein) 5lb – 98,92lv.
13.Isobolic (Sustained Release Protein) 2lb – 82,42lv.
14.Isobolic (Sustained Release Protein) 5lb – 164,92lv.
15.InsuleanK (Insulin Support Formula) 100caps – 59,92lv.
16.NOZ I.V. (Pre-Workout Amplifier) 630gr – 97,42lv.
17.SuperFats (Advanced Fatty Acid Matrix) 120gels – 59,92lv.
18. Skin Bursting Stack ( Arginine NO2 \ Creatine Kit) Box Set x 2 Bottles –173,92lv.
19. Vitabolic (Vitamin and Multi – Nutrient Complex) 60tabl – 56,92lv.

Тел за контакти 0887633322-Крика

22.08.09
15:22

Това го виждам за 16ти пьт.  На бас че следващия пост ще гласи  -  Темата се затваря.Автора е баннат .

Така е, темата се архивира заради нарушаване две от правилата на форума.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1