казано от Бай.Миле на 15.12.08, 17:56:
Не са краини заключения просто се бъркат тука и това е !!!
За това, че се бъркат тук съм скептичен - не ми се вярва, ти от къде си го купи?
Мнението беше редактирано от exstasy на 15.12.08 18:00.
казано от exstasy на 15.12.08, 17:58:
казано от Бай.Миле на 15.12.08, 17:56:
Не са краини заключения просто се бъркат тука и това е !!!
За това, че се бъркат тук съм скептичен - не ми се вярва, ти от къде си го купи?
Еми купих си го от един магазин на витошка!!!
15.12.08
18:06
ужас
блаклистед!!
стара поговорка,че няма качествено ефтино се оказва права ;)
казано от qm_meso на 15.12.08, 18:06:
ужас
блаклистед!!
Прав си евтиното излиза скъпо приател!!! за това аз правя следното може да си купувам по рядко добавки но са скъпи и качествени!!!
Но от магазина които си купих тоя WHEY няма да стъпя никога при мене са вече blacklisted !!! :)
ужас
блаклистед!!
Ммм..все пак може да пробваш от вносителя или sila.bg/това по-скоро важи за Бай Миле/.
Една кутия няма да те вкара в преразход.
П.с. ама аз като гледам си вземал, ако ти харесва къде е проблема?
Мнението беше редактирано от exstasy на 15.12.08 18:18.
казано от exstasy на 15.12.08, 18:16:
ужас
блаклистед!!
стара поговорка,че няма качествено ефтино се оказва права ;)Ммм..все пак може да пробваш от вносителя или sila.bg
Една кутия няма да те вкара в преразход.
Няма смисал приятел просто се насочи към друга фирма и това е !!!
15.12.08
18:20
@tralala- Нектара и американа са различни продукти. При нектара може и да е от друга материя и да е залепено по друг начин и да го играе защитник. Не съм пил нектар и не знам. Знам само за АСН и за БСН. И при двата няма защитна функция. При БСН-а даже има две картончета и се случва често да няма долното. На мен ми се е случвало 5 пъти.
@ss. Alexandrov - Няма да се повтарям и на малките деца им стана ясно защо пишеш тук
@Бай миле - Много интересна тенденция забелязвам. Последната седмица всеки ден има негативно мнения за наши продукти от хора които това им е първо, или второ мнение във форума въобще. И всички призовават към едно- НЕ КУПУВАЙТЕ. Интересно е още че от 2 години се продават протеините и досега всички мнения са били положителни. Какъв е извода?- Единственото менте тук си ти, приятелю.
Ако имаш някакви обвинения:
Комисия за защита на потребителя: 0700 111 22
РИОКОЗ: 8130 400
Няма какво да крием и от какво да се срамуваме. Подписвам се с цялото си име, а не в псевдоним. Мога да покажа и докажа произхода, правилния транспорт и съхранение на всеки един продукт, който предлагаме. Този месец сме внесли близо 2000 кутии протеин защото хората ги харесват и купуват и явно това дразни определени хора.
казано от Валентин Иванов на 15.12.08, 18:20:
@tralala- Нектара и американа са различни продукти. При нектара може и да е от друга материя и да е залепено по друг начин и да го играе защитник. Не съм пил нектар и не знам. Знам само за АСН и за БСН. И при двата няма защитна функция. При БСН-а даже има две картончета и се случва често да няма долното. На мен ми се е случвало 5 пъти.
@ss. Alexandrov - Няма да се повтарям и на малките деца им стана ясно защо пишеш тук
@Бай миле - Много интересна тенденция забелязвам. Последната седмица всеки ден има негативно мнения за наши продукти от хора които това им е първо, или второ мнение във форума въобще. И всички призовават към едно- НЕ КУПУВАЙТЕ. Интересно е още че от 2 години се продават протеините и досега всички мнения са били положителни. Какъв е извода?- Единственото менте тук си ти, приятелю.
Ако имаш някакви обвинения:
Комисия за защита на потребителя: 0700 111 22
РИОКОЗ: 8130 400
Няма какво да крием и от какво да се срамуваме. Подписвам се с цялото си име, а не в псевдоним. Мога да покажа и докажа произхода, правилния транспорт и съхранение на всеки един продукт, който предлагаме. Този месец сме внесли близо 2000 кутии протеин защото хората ги харесват и купуват и явно това дразни определени хора.
Ей приател ти си fake не говори много само това ще ти кажа фактите говорят няма ленти !!!
15.12.08
18:31
http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=111415294&albumID=1329576&imageID=14299709
http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=111415294&albumID=1329576&imageID=14299667
http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=111415294&albumID=1329576&imageID=14299677
eто ги протеините в щанд в американски магазин
3 либровите имат външно тиксо а петиците и десетките нямат външно
15.12.08
20:50
казано от Валентин Иванов на 15.12.08, 18:20:
Мисля, че причината, поради която пишем в този форум и за двама ни е една и съща, а тя е да внасяме разяснения по недоразуменията, в които са изпаднали потребителите и да бъдем полезни с каквото можем. А за темата конкретно... не мога да кажа, че съм пристрастен към нещо с изказванията си... просто разяснявам.
Айде лека и със здраве!
казано от Валентин Иванов на 15.12.08, 17:10:
казано от karlo на 15.12.08, 13:39:
http://www.gohard.org/forum/viewtopic.php?t=4082&start=15
защитното ти фолио не беше залепнало под къпачката , А ГО НЯМАШЕ НИКАКВО ;)
Това под капачката НЕ Е защитно фолио, а уплътнител. Защитното фолио е отгоре на капачката и ти гарантира, че кутията не е отваряна. Картончето няма никаква защитна функция. Нито затваря херметически кутията, нито нови някакъв бандерол за произход.
Просто не мога да повярвам, че продължавате да я чепкате тази тема!!!
Да се зачуди човек за какво ги пиете тези протеини. Добър вкус, разтворимост, възстановяване... и хоп в един момент забелязва някой че етикета е накриво и веднага - МЕНТЕ!!!
В момента ми се иска да се гръмна, чесно...
добрее уплътнителя го нямаше ,същия шит казах ти замириса ми на ванилия още като скъсах найлона на ЛЕО експрес,това кво ми говори,че съдържанието изобщо не е изолирано от околната среда (или ми е прясно насипан ,етикета изглеждаше набързо лепнат ,дори недозалепен)
вкуса не ми хареса ,часове след това имам афтъртейст на сладко, а вече ям солена пържола .
разтворимоста ок,възстановяване не мога да преценя от 2 пъти ,но ме съмнява да има такова както ме съмнява изобщо това протеин ли е ...
аз за първи път ли пиша в тоя форум а ?
16.12.08
07:34
При нас всички кутии са запечатани и в срок на годност.
Ако имаш някакво обвинение съм посочил горе телефоните на компетентните отгани.
Миришело ти на ванилия. А синтата не ти ли миришеше? Всичките му вкусове се усещат и през кашона. Или матрикса, който дори не е в кутия. До сега не съм срещал херметически затворен протеин, освен кофата на Американ уей:)
Спирам да пиша, защото не виждам смисъл да хабя нерви.
сори обаче не съм си купувал протеин дето да мирише още като е запечатан ;)
тоя беше първия
Аз немога да разбера откаде тая злоба,факта е че се продават повече от добре асн на бг пазара и от там гениия на българина се включва и започва да плюе,че се правели в бг и незнам си кфо,ами който има желание нека иде има документи за всичко откаде идва откаде е минало,а щом не ви харесва зимайте “вкусните добре пакетирани” Бългериан Спортс Нутришън .Аз съм зимал баргин няма такъв вкус и разтворимост ест. ,че като се бълват хиляди кутий в дадено помещение по тях има прах,хората ги запчатват в кашони и не ги бършат преди тва,по ноу експлоуда също отгоре има прах и не само мирише а и е сладак да не повярваш.
никва злоба няма човек
просто имам правото да се съмнявам ,колко са истинските неща в бг? ,не само добавките ;)
аз до тук си прая извод че тоя баргейн-а е по-добрия протеин (всички него хвалят)
американ уей не ми хареса.
17.12.08
10:09
казано от karlo на 17.12.08, 08:05:
Някой да те кара зорлен да го пиеш ;-)
17.12.08
11:05
казано от karlo на 17.12.08, 10:57:
е кат съм го купил да го хвърля ли е тарикат
Извинявам се за спама , задавам последен въпрос на karlo в тази тема
karlo :) кажи ми един протеин , който ти е харесал до сега , ама честно !
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 17.12.08 11:16.
и аз се извинявам
казвам ти
нектара ме кефи яко ,на нау изолата,преди години абб ,мет рекс-а е готин също.
казано от karlo на 16.12.08, 07:49:
тоя беше първия
Купи си нещо на Синтракс и можеш спокойно да си го ползваш вместо ароматизатор, даже по този начин пестиш пари :). Нека миризмата в запечатано състояние да не бъде критерий за качество, отделно на споменатата марка направо трудно си се разопаковат.
казано от karlo на 17.12.08, 08:05:
аз до тук си прая извод че тоя баргейн-а е по-добрия протеин (всички него хвалят)
От какво правиш такива заключения?! По етикет по-добрия е Американа! Малко са протеините, които да бият вкуса на шоколада на Американ.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.12.08 16:24.
казано от Стоянчо на 17.12.08, 16:22:
тоя беше първия
Купи си нещо на Синтракс и можеш спокойно да си го ползваш вместо ароматизатор, даже по този начин пестиш пари :). Нека миризмата в запечатано състояние да не бъде критерий за качество, отделно на споменатата марка направо трудно си се разопаковат.
Хм тук не съм съгласен с това за нектара, изобщо не мирише през опаковката нито пък матрикса. Евентуално след като бъде отворен - може, но преди това категорично не )
казано от tonu на 17.12.08, 17:05:
казано от Стоянчо на 17.12.08, 16:22:
тоя беше първия
Хм тук не съм съгласен с това за нектара, изобщо не мирише през опаковката нито пък матрикса. Евентуално след като бъде отворен - може, но преди това категорично не )
Есенса ми омириса кухнята, въпреки, че си е редовно запечатан. Просто силна миризма. tonu, твоето обоняние отдавна е дефектирало, заобиколен от толкова много пудри ;)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.12.08 20:20.
21.12.08
09:22
искам да кажа че в краина сметка си взехме с едни приятелчета американ уеове и нямаше нищо кофти
всичко си беше 6
яко запечатани си бяха нито миришеше на нещо нито нищо,всичко беше 6
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече