Какво да НЕ купим? (Вие питате - специалистите отговарят!)

Прескочи до:

22.07.13
21:36

Подходяща ли е кайма “Народна” където е за принцеси за храненето ми и ако може някой да ми каже долу горе колко калории т.н. съдържа,че никъде не намирам.

Здравейте, всички, от доста време ви чета и днес в пристъ на скука реших да драсна няколко реда.
По - назад видях постове за ръжения хляб.От 100 % ръжено брашно не може да стане хляб, поне не и такъв , който да става за ядене,освен ако не си в Сталинград.
Да споделя моя опит с некупуването.Отдавна спях вафлички чипсове и тн . Всики знаем защо. Но преди около 2 месеца имах момент на просветление.Събота сутрин отивам в денонощния да купя нещо за закуска... хляб , кашкавал , Кренвирши, като последните ми струваха 8,50 ст. И се замислих как така предния ден съм дал 7 лева за 4 големи вратни пържоли , а сега давам толкова за нещо снеизяснен състав.
Да оставим настрана от какво се правят колбасите (остатъци, кости, дреболиии и  тн.)За мен проблема  в използването MSG - моно натриев глутамат.Отдавна знаех , че употребата му води до повишаване на апетита, но просто не подозирах колко вкусен може да стане един боклук.И така де да не пиша повече , че да не ставам досаден схванахте ми мисълта...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1