казано от irenaiv на 09.12.09, 20:52:
kozuna4е,здравей!
Икам само да ти кажа,че съм ти фен.....гледах едно видео от профила ти с твое интервю и искам да ти кажа,че си страаааашно чаровна и сладка!Остани си все такава лъчезарна :)
Много милооо! Благодаря ти! Чак сега ти отговармя щот нямах нет.
За жалост вчера ни попариха целия екип на предаването - спират го, нали е за култура, за какво им е. Голяма работа че носи престиж и дори преди известно време Васа Ганчева е пуснала убийствено добра рецензия за предаването. Така днес имаше едно, а последното с мое участие е следващата събота 26.12.2009 пак от 10.00 ч по ТВ7. Абе реве ми се, ама такава буца е застанала в гърлото че чак не мога, и ми е много, ама много криво. Ще се постарая да удавя мъката в тренировки. За тази година това ми е второто губене на работа. Хайде - мааха се 2009 вече. Имам чувството че светът около мен се разпада и чупи. Дано - както казва мъжът ми - този край да доведе начало на нещо ново. Като си изтегля архива с моите участия ще пусна още видео.
02.01.10
12:18
Честита Нова Година,Козуначе!
С интерес очаквам новото ти дневниче :-) Надявам се,че скоро ще те чета и то с най-голямо удоволствие : ))