16.01.09
16:29
Ако сред нашите редици има потребители на сайта facebook.com, нека заповядат в група BB-TeaM да видим колко ще се съберем:)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
16.01.09
16:41
Такава група вече имаме: http://www.facebook.com/group.php?gid=32739729531. Добре дошли! :)
16.01.09
17:50
И аз съм в кюпа =)
И аз съм вътре вече ;) .
Мнението беше редактирано от Aquiles на 16.01.09 18:27.
16.01.09
18:26
И аз така..
казано от HeartCore на 16.01.09, 19:10:
имаше една група преди време май стоянчо я беше направил.
Да, така е, казва се bb-team и я направих доста отдавна, но не съм разгласявал честно казано незнам защо :) Между другото мога да изтрия групата, ако искате да се казва bb-team емсто Хелти ливинг
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.01.09 09:20.
29.01.09
21:52
Абе винаги съм се чудел какъв им е смисъла на тия групи ? Имам покани за “шоколад милка” , “да спасим дърветата” и тем подобни глупости... ? КАКВО ДА ГО ... Е ТОВА ?
30.01.09
18:27
Стоянчо, не че се заяждам ама сега съвсем случайно забелязах, че за по-малко от 2 години си изписал 3904 мнения, а аз от 2004та до сега имам с 3590 мнения по-малко от теб :o ...
А за facebook, яко е сайтчето, обаче е пълно с глупости като тия групи. Тъпо също толкова като да се разменят скайпове м/у потребители дето ен се познават и имат да си пратят 1 файл. Позволявам си да разводнявам темата, щото е уж за извън всичко свързано с форума :)
Мнението беше редактирано от introducer на 30.01.09 18:29.
Стоянчо, не че се заяждам ама сега съвсем случайно забелязах, че за по-малко от 2 години си изписал 3904 мнения, а аз от 2004та до сега имам с 3590 мнения по-малко от теб :o ...
А за facebook, яко е сайтчето, обаче е пълно с глупости като тия групи. Тъпо също толкова като да се разменят скайпове м/у потребители дето ен се познават и имат да си пратят 1 файл. Позволявам си да разводнявам темата, щото е уж за извън всичко свързано с форума
Не ми е ясно какво точно се опита да кажеш...
fb е сайт за губене на време и това е ясно от първия момент в който го видиш.не е голяма работа.
казано от introducer на 30.01.09, 18:27:
Отдай го на различна активност. Това, че имам повече мнения не означава, че знам повече, а просто, че взимам повече участие. Считам, че в повечето случаи коментарите са ми уместни, а тези подобни на този—>
казано от Стоянчо на 29.01.09, 22:03:
Ами ставаш член и спасяваш света :)
са рядкост.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 30.01.09 20:53.
31.01.09
16:25
Не исках да се заяждам. Просто ме учуди. А това че си активен в темите е безспорен факт, което е и хубаво, понеже малко хора имат нерви да обясняват на новорегистрирали се как се пие креатин и т.н. :)
Мнението беше редактирано от introducer на 31.01.09 16:26.
казано от valerious на 01.02.09, 18:34:
И аз съм вътре.Приятели ставаме ли вътре или нямаме такава практика?? :)
Ами май, ама би било интересно. Аз няколко човека добавих. Пращай покана и сме приятели :-)
Релефа (a.k.a КОНАН СМЪРТТААААА) вътре ли е ? :)
Мнението беше редактирано от ozo на 01.02.09 20:43.
казано от ozo на 01.02.09, 20:43:
Релефа (a.k.a КОНАН СМЪРТТААААА) вътре ли е ? :)
Не сме в неговата категория... той в World Strongest Mans групата трябва да е.
29.04.09
20:19
Айде и аз в групата.
Facebook е най-обикновен сайт за запознанства с тази разлика, че е възможно обединяване на хората в една група по даден признак. Функционалността му е под всякаква критика обаче - супер хаотично и нашарено разположение на опции и информации из заредената страница. Лично за мен тези му характериситки го правят натоварващ.
05.05.09
16:43
казано от KRUPA на 05.05.09, 15:04:
Facebook е най-обикновен сайт за запознанства с тази разлика, че е възможно обединяване на хората в една група по даден признак. Функционалността му е под всякаква критика обаче - супер хаотично и нашарено разположение на опции и информации из заредената страница. Лично за мен тези му характериситки го правят натоварващ.
Крадечка на мисли ;)
х2
Грешите. Facebook е къде-къде по-добър от обикновените сайтове за запознанства. Идеята му е коренно различна. Дори мотото му загатва за това “helps you connect with the people in your life” т.е. - общуването с твои познати е главната цел. Още повече, че профила ти се разглежда САМО от хора, които ти решиш. Няма никакви оценяванки, рейтинги и тем подобни. Няма досадни коментарчета от 93849 малки идиотчета и прочие и прочие. Никога не бих си направил регистрация в обикновен сайт за запознанства, но FB е друга работа. Мен лично ме дразни myspace - адска шарения, тотален хаос и анархия.
05.06.09
09:52
Привет!
И аз съм вътре!
05.06.09
11:44
И аз съм там, но хайде коментарите да си останат тук!
05.06.09
16:20
И аз се добавих:) По принцип не ми харесва особено фейсбуук, но много от колегите ми са вътре, пък е хубаво да се поддържа контакт, независимо под каква форма :))
то и аз имам регистрация, ама много глупаво нещо ми се видя и не намирам смисъла - ако ще е да общувам с някой - имам си телефони и скайп и си контактувам с който си искам
06.06.09
10:31
казано от FRANKO1 на 06.06.09, 09:45:
то и аз имам регистрация, ама много глупаво нещо ми се видя и не намирам смисъла - ако ще е да общувам с някой - имам си телефони и скайп и си контактувам с който си искам
То е по-скоро със студентска насоченост - ако учиш в чужбина или дори и в България с групи, които са дошли от различни градове. Така общуването помежду ви ще е по-лесно отколкото със скайп, а и не е много удобно да се обаждаш на всеки. Tака си мисля.
Самият сайт е бил направен от 2 момчета от американски университет с цел по-лесно комункиране между студентите.
Според мен най-приятната му функционалност са снимките и организирането на събития, каузи и прочие. Реално погледнато не общувам с никой от сайта, обикновено ако ми е до общуването искам скайп. Но споделянето на албуми е добър вариант - вместо да се пращат 1 GB снимки на цялата група, просто един ги качва във фейсбука и останалите разглеждат. Както и ивентите - добре се популяризират разни събития чрез фейсбук.
26.08.09
12:53
Вероятно 95% от кликванията ми във фейс-а са били “ignore” на нещо, та в тази насока е удивителен спам. :) Другите 5% пък бяха значително полезни, тъй като намерих познати и приятели, с които май при други обстоятелства никога нямаше да се открием.
26.08.09
17:53
казано от Димитър Михайлов на 26.08.09, 12:53:
Вероятно 95% от кликванията ми във фейс-а са били “ignore” на нещо, та в тази насока е удивителен спам. :) Другите 5% пък бяха значително полезни, тъй като намерих познати и приятели, с които май при други обстоятелства никога нямаше да се открием.
С малко игра по настройките този спам няма да те притеснява изобщо. Аз не го издържам и ми излизат само неща, които искам да ми излизат. :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече