митак демек нестават ?
Може и да стават - незнам.
Моята зала е оборудвана с уреди от Гришата, плюс някои подобрения. Но това ми костваше 4 месеца в халето на производителя да следя кое как и защо прави. Наложи се да оказвам постоянен качествен контрол и използвах възможността да вкарам малко творчество: Направих си пластмасови (полиамидни) макари, ползвам други въжета (с пластмасово покритие, тествах 3 марки), профила от който са направени машините е 3мм - най-дебелия и си платих извънредно затова, тапицериите са правени на друго място (и други пари) и ми боядисаха уредите прахово в Ловеч, а не в Плевен.
Като цяло съм доволен - осем години се ползват здраво и издържат. Като цена ми излязоха много на сметка в сравнение с другите Бг производители.
Но, ..., това беше при Гришата.
Сега незнам как ги правят и затова казвам - виж уред от същия производител, но на година-две и си прецени.
А също така се огледай за ниски цени на вносни машини - има такива.
Наскоро консултирах оборудването на нов среден по размер фитнес и се учудих колко са свалили цените някои вносители.
Други - не, но това си е техен избор :)
еми най-ниските цени от сайтовете които знам са на флексбг.ком
Ако имаш идеи от каде по изгодно мога да взема било то и втора употреба ще съм ти мн. благодарен :)
Мнението беше редактирано от Ivan. на 28.08.09 06:09.
16.07.16
11:06
Аз имам повече и от 30 :-) :-) :-)