Татуировки и/или пиърсинг ?

Прескочи до:

23.08.13
17:55

Харесва ми, защо не?
Нямам нито едното от двете, но се каня да се татуирам скоро:)

Харесвам татуировките. Доста. Имам една по дължината на гръбнака. И си ме кефи. Много ми харесват и т.нар. “ръкави” от татуировки, но не бих си направила... Не, че не искам, ама не смея... (dull) И мъже с тауировки харесвам... Понякога в залата откровено ги зяпам и им разглеждам татусите. :D
Харесвам и пиърсингите на пъпа, и искам... ама няма - щото не си харесвам корема! :D
Такива ми ти работи!
Сигурно в някой от предишните ми животи съм била индианец!
Хау! :D :D :D

23.08.13
18:27

Харесвам и двете... и то много. Имам 4 пиърсинга общо. За татуси имам много идеи, но все още неосъществени... това може би ще се промени скоро. :)

Мнението беше редактирано от Кристина на 23.08.13 18:27.

30.08.13
13:25

Харесвам татуси определено. Имам 2 до момента и обмислям още. На такива места са, че мога да се облека нормално и да не се виждат. Имам и доста дупки на ушите, но по лицето не бих си сложила пиърсинг.

No! I don`t care what my tattoos are going to look like when i`m 90. By then i`ll just be happy that i`m still alive.  :D

Ето това е основното. Всеки има правото да прави със себе си каквото поиска, както и всеки има право да не харесва това. Но никой няма право да казва на друг какво да прави. А разните квалификации за това кой какъв е според външния вид можете да се сетите през къде са ми.... :D

Аз не се сещам... през къде са ти?  :D

30.08.13
13:35

Абе, бих казала, ама ще ме цензурират или направо баннат ;)

03.04.14
20:37

Пиърсинг нямам.Мнението ми за него е отрицателно при мъжете. В повечето случаи се закачат  обиците в ежедневието ,сборичкате се като се напиете на базик и му закърви пиърсинга и тн.Повече женско е за мене!Кефя се единствено на някакви откачени фенове с обици по зърната,члена,флешове размер-дупка на буркан и такива крайности.Не бих си направил,но просто ги разбирам подобни хора и им се кефя-искат да са различни и да изпъкват,без значение какво мислят останалите,интересуват се от нещо като интерес и хоби се явява,дори и да е пробиване на дупкви в тялото.Но не ме кефи сребърна обичка на ушето,малко селска гъзария ми идва.Колкото до татусите-”ЗА” съм с две ръце!Аз имам череп на дясното рамо почти до лакътя и от лявото рамо до лакътя елементи  очи,кръгли, спираловидни форми и плетеници(Ако случайно се сещате за Емил Каменов от къртицата-подобно на неговото на дясната ръка,което му е)и мисля да я продължа в ръкав като събера пари.Кефя се много на разни черепи,криви физиономии,очи,клоуни и тем подобни бруталии-големи татуси,груби,с много мастило и разбира се черно-бели.Цветните ме дразнят супер много.Харесват ми  и на момичета-някоя сладурана с груба, черно-бяла татуировка на рамото или крака .Дразнят ме разните трайбълчета на кръста,йероглифчета,пеперудки,цветчета и тем подобни дреболийки.Ако е,да е!Останалото е просто “искам някакъв татус да не съм по назад от аверите”.
И все пак боди арта за мене си е някакъв вид проява на индивидуалност,на различие и няма нищо лошо.Дръг е въпроса,че повечето хора го възприемат като символ на цигания,гъзария,селящина,простащина и каквото се сетите.И нормално!Като видите гола глава,ланец,татуси по тялото и напомпани бицари и се сещате за аграрни персони,ходещи по дискотеките да се бият.Наистина жалко,че създават лошо име на подобни неща.

17.04.14
19:20

Аз нямам татуси, нито пиърсинг. Но на моменти си мисля за татуиране. Имам голям късмет, че съм художник и мога сам да скицирам желаният от мен татус/ идея и да я представя на татуиста. Вместо да си избирам нещо от даден каталог или да се обяснявам на самият човек какво точно искам.
Мислел съм за нещо на гърба, нещо което е свързано с мен, с нещата които съм преживял и тн. Така че няма да са никакви китайски символи :D .
Като цяло искам да е на място, което не се вижда когато сложа блуза. Ръкавите не ме кефят много, нито цветните татуировки. Кефя се на класиката.

17.04.14
19:24

Имам две татуировки :)
http://instagram.com/p/c_I_XsGAAL/ - на гърба
http://instagram.com/p/h0E4qsmAMA/ - на бедрото
Розичката е само контур,ще я оцветявам след време.

17.04.14
20:32

За татуировките и за пиърсинга само на жени :D ..
Eто ги и моите татуировки :)

Мнението беше редактирано от -Phoenix на 17.04.14 20:37.

Аз лично предпочитам татосите :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1