Харесва ми, защо не?
Нямам нито едното от двете, но се каня да се татуирам скоро:)
23.08.13
18:22
Харесвам татуировките. Доста. Имам една по дължината на гръбнака. И си ме кефи. Много ми харесват и т.нар. “ръкави” от татуировки, но не бих си направила... Не, че не искам, ама не смея... (dull) И мъже с тауировки харесвам... Понякога в залата откровено ги зяпам и им разглеждам татусите. :D
Харесвам и пиърсингите на пъпа, и искам... ама няма - щото не си харесвам корема! :D
Такива ми ти работи!
Сигурно в някой от предишните ми животи съм била индианец!
Хау! :D :D :D
Харесвам и двете... и то много. Имам 4 пиърсинга общо. За татуси имам много идеи, но все още неосъществени... това може би ще се промени скоро. :)
Мнението беше редактирано от Кристина на 23.08.13 18:27.
Харесвам татуси определено. Имам 2 до момента и обмислям още. На такива места са, че мога да се облека нормално и да не се виждат. Имам и доста дупки на ушите, но по лицето не бих си сложила пиърсинг.
No! I don`t care what my tattoos are going to look like when i`m 90. By then i`ll just be happy that i`m still alive. :D
Ето това е основното. Всеки има правото да прави със себе си каквото поиска, както и всеки има право да не харесва това. Но никой няма право да казва на друг какво да прави. А разните квалификации за това кой какъв е според външния вид можете да се сетите през къде са ми.... :D
30.08.13
13:26
Аз не се сещам... през къде са ти? :D
Пиърсинг нямам.Мнението ми за него е отрицателно при мъжете. В повечето случаи се закачат обиците в ежедневието ,сборичкате се като се напиете на базик и му закърви пиърсинга и тн.Повече женско е за мене!Кефя се единствено на някакви откачени фенове с обици по зърната,члена,флешове размер-дупка на буркан и такива крайности.Не бих си направил,но просто ги разбирам подобни хора и им се кефя-искат да са различни и да изпъкват,без значение какво мислят останалите,интересуват се от нещо като интерес и хоби се явява,дори и да е пробиване на дупкви в тялото.Но не ме кефи сребърна обичка на ушето,малко селска гъзария ми идва.Колкото до татусите-”ЗА” съм с две ръце!Аз имам череп на дясното рамо почти до лакътя и от лявото рамо до лакътя елементи очи,кръгли, спираловидни форми и плетеници(Ако случайно се сещате за Емил Каменов от къртицата-подобно на неговото на дясната ръка,което му е)и мисля да я продължа в ръкав като събера пари.Кефя се много на разни черепи,криви физиономии,очи,клоуни и тем подобни бруталии-големи татуси,груби,с много мастило и разбира се черно-бели.Цветните ме дразнят супер много.Харесват ми и на момичета-някоя сладурана с груба, черно-бяла татуировка на рамото или крака .Дразнят ме разните трайбълчета на кръста,йероглифчета,пеперудки,цветчета и тем подобни дреболийки.Ако е,да е!Останалото е просто “искам някакъв татус да не съм по назад от аверите”.
И все пак боди арта за мене си е някакъв вид проява на индивидуалност,на различие и няма нищо лошо.Дръг е въпроса,че повечето хора го възприемат като символ на цигания,гъзария,селящина,простащина и каквото се сетите.И нормално!Като видите гола глава,ланец,татуси по тялото и напомпани бицари и се сещате за аграрни персони,ходещи по дискотеките да се бият.Наистина жалко,че създават лошо име на подобни неща.
Аз нямам татуси, нито пиърсинг. Но на моменти си мисля за татуиране. Имам голям късмет, че съм художник и мога сам да скицирам желаният от мен татус/ идея и да я представя на татуиста. Вместо да си избирам нещо от даден каталог или да се обяснявам на самият човек какво точно искам.
Мислел съм за нещо на гърба, нещо което е свързано с мен, с нещата които съм преживял и тн. Така че няма да са никакви китайски символи :D .
Като цяло искам да е на място, което не се вижда когато сложа блуза. Ръкавите не ме кефят много, нито цветните татуировки. Кефя се на класиката.
Имам две татуировки :)
http://instagram.com/p/c_I_XsGAAL/ - на гърба
http://instagram.com/p/h0E4qsmAMA/ - на бедрото
Розичката е само контур,ще я оцветявам след време.
За татуировките и за пиърсинга само на жени :D ..
Eто ги и моите татуировки :)
Мнението беше редактирано от -Phoenix на 17.04.14 20:37.
05.06.14
15:41
Аз лично предпочитам татосите :)