Аз пък винаги съм си мислил ,че ако оставя нещо в колата е по вероятно да ме оберат.Затова винаги си взимам нещата с мене а понеже ходя с кола не мога да оставя документите в нея а пари винаги за нещо трябват и нестава с 2 лв да се разкарвам.Така че винаги всичко си е в джобовете.А в залата в която започнах да тренирам си оставяхме нещата по первазите на прозорците и върху неработещите радиатори на парното.Иначе шкафчетата са доста ненадеждни и ключовете не са нищо особено.В наща бананова република нищо сигурно няма всичко трябва да е под око явно.
27.01.09
06:11
Аз вече не нося в мен скъпи вещи и повече от 5 лв.След една случка в която чистачката на фитнеса ми взе от портфейла 40 лв., които ми бяха за карта и ги бях сложил в сакът ми,ама добре че беше толкова добра да ми остави 3 лв.зада мога поне тренировката да си плата... много съобразителна жена...Е поне разбрах,че е тя и не съм бил аз единствения оплакал се ... Така и я изгониха,но въпреки това пак не ми се рискува.
казано от alleN на 27.01.09, 06:11:
Аз вече не нося в мен скъпи вещи и повече от 5 лв.След една случка в която чистачката на фитнеса ми взе от портфейла 40 лв., които ми бяха за карта и ги бях сложил в сакът ми,ама добре че беше толкова добра да ми остави 3 лв.зада мога поне тренировката да си плата... много съобразителна жена...Е поне разбрах,че е тя и не съм бил аз единствения оплакал се ... Така и я изгониха,но въпреки това пак не ми се рискува.
хахахах съобразителна верно......сигурно е проявила и майчински чувства в този момент
30.01.09
23:12
Когато съм на фитнес избягвам да държа повече от 10 лв и ценни вещи.Ланци,гривни и пръстени оставям у дома, защото не съм излязал да показвам какво имам и какво нямам пък и пречат :) Дрехите в сака, а той в шкафа.Телефони си ги оставям във фитнес залата на едно диванчe и на често поглеждам, защото не са евтини.
Мнението беше редактирано от Cheresharche на 30.01.09 23:12.
Миналата година всички шафчета бяха пълни и си оставих якето на закачалка в съблекалнята.Откраднаха ми 20лв от якето.Сега ходя в друга зала и там не ми се случвало.
Ами аз от години ходя без телефон и пари колкото да си платя входа.С най -старите и изтъркани дрехи които използвам само за тренировка.Даже не ползвам и баните по залите,а си се прибирам в нас.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече