Организация за посещение на Балканското в Атина на 22-24 апр

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.03.05
17:01

[quote author=”Чукундур”]И аз ще дойда, но само ако се класирам:) А това ще го разберем на 16-17 април. Въпреки, че квалификацията няма голямо значение, так или иначе скапаната ни федерация решава кои да отиде и кои не (т.е. които е платил).

От Варна ли си?

16.03.05
20:30

[quote author=“aeshna”][quote author=”Чукундур”]И аз ще дойда, но само ако се класирам:) А това ще го разберем на 16-17 април. Въпреки, че квалификацията няма голямо значение, так или иначе скапаната ни федерация решава кои да отиде и кои не (т.е. които е платил).

От Варна ли си?

Вече не. Сега тренирам в София, но ще се явя от “Чани” - Варна.

16.03.05
21:23

Хм, интересно, ами да вземем се видим, сега и аз съм в София, поне още едни мизерни десетина календарни месеца, иначе съм кореняк варненец, а колкото до състезанието, мога ти организирам агитка  :wink:

16.03.05
21:27

[quote author=“aeshna”]Хм, интересно, ами да вземем се видим, сега и аз съм в София, поне още едни мизерни десетина календарни месеца, иначе съм кореняк варненец, а колкото до състезанието, мога ти организирам агитка  :wink:

Ами да може да се видим, но агитка не ми трябва. Нека хората не знаят за мен като ме видят на сцената, след това може да ми станат:-). Аз иначе тренирам в ЦСКА. Обиколол съм всички зали наоколо, но никоя не ми хареса. Или нищо не става от тях или са много скъпи или и двете. Ако не е проблем може да дойдеш да тренираме заедно някой път.

16.03.05
21:29

Ако искате може да съм ви гард докато вдигате :) та викайте може да ви стана гард не е фатално
по-здрави

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1