10.02.09
13:05
ЧРД
Здраве и много успехи във всичко с което се захванеш !
10.02.09
13:09
ЧРД и от мен.Жив и здрав,много щастие,късмет и успех във всяко начинание.
10.02.09
14:18
Еха, човекът остарява. :) Стефане, желая ти една изпълнена с интересни и щастливи моменти година! Пази здравето си и това на близките! Всичко останало ще си дойде само на мястото.
10.02.09
14:24
Ч.Р.Д. на колегата и безтравмови тренировки ! :)
10.02.09
14:45
:)
Благодаря ви, колеги. Много сте мили!
Остарявам наистина. А дали помъдрявам, времето ще покаже.
Желая на всички ви пожеланията да се връщат при вас умножени по две!
Поздрави!
10.02.09
16:50
Честито!
Желая ти много хубави семейни мигове, защото те са най-ценното!
ЧРД и от мен, ДЗВЕР-ец.
Сибирско здраве ти желая и всичко що си си пожелал да си стане както си го намислил :D
10.02.09
17:34
С годините за жалост намираме все по трудно време за трениране, така че това което аз искам да пожелая на моя градски е: колкото и трудно да ти става успявай да намираш време за зала!
Ч.Р.Д.!
Да ни е жив и здрав!От малкото време ,от което посещавам форума съм си изградил изключително високо мнение за този човек!
10.02.09
19:19
И от мен поздравления. Много здраве ти желая, другото с труд се постига (и малко късмет, разбира се) :)
Весело изкарване на празника!
10.02.09
19:39
Почвай от сега до Трифонов ден :)
Здраве и успехи ;)
10.02.09
21:15
Благодаря ви много за чудесните пожелания, колеги :)
Честно казано изненадахте ме доста приятно.
И стари лица, които си мислех, че вече не посещават форума, явно са видели тази тема и ми звъняха :) Поздрави, дружина!
Благодаря за пожеланията и на екипа на сайта :)
Благодаря на всички за пожеланията за здраве, то си е най - важното, останалото се постига с пари или труд.
Семейното щастие, death… Много добро пожелание, вероятно ще го отбелязвам в отделна тема.
Въобще, благодаря на всички за комплиментите и пожеланията, вторите дано ги заслужа, първите не знам с какво ги заслужавам.
Понеже се падна през седмицата по никое време, аз верно реших на трифон зарезан да празнувам пак, ама то се падало и свети валентин та не знам колко гости ще съумея да събера, ама пък в крайна сметка.... Колкото - толкова :)
Поздрави на всички и ако ви се отдаде шанс пийте по едно за ваше, па ако се сетите и за мое здраве, нищо че може да забави усвояването на протеина :)
Поздрави!
Малко на патерички... :red:
Честит Рожден Ден,Дзвери!:coolsmile:
Бъди жив,здрав,щастлив,усмихнат и все така пич! ;-)
цък
11.02.09
12:28
Хаха :) Благодаря, Тигра! Много сладки котета :)
Поздрави Стефчо, извинявай, че не можах да пиша по-рано. Да си жив и здрав и всичко най-добро ти желая братленце.
ЧРД, Дзвер!
Макар и със закъснение...
Пожелавам ти на първо място да си жив и здрав, защото това е най-важното, а след това и всичко останало - пари, коли и жени! :)
ЧРД Дзверо - много успехи спортни и неспортни, здраве, късмет и спечелени спорове. :)
11.02.09
23:32
ЧРД и от мен. :) На колко става този динозавър? :-) Тия 200 кг лежанка да ги буташ вече...и не си забравяй рибеното масло.
еи тоя ДЗВЕР три дни поздрави,три дни яли пили и се веселили, жив и здрав брат, и да илядиш на лежанката !!! :)
12.02.09
13:51
Благодаря на всички!!!!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече