Л-карнитин + Аминокиселини

13.02.09
14:17

Искам да знам какво ви е мнението за тази комбинация и ако може да ми кажете как да ги приемам ( смесено наведнаж по една таблетка( от двете )  преди тренировка и по една ( от двете )  преди лягане.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

13.02.09
14:24

Въпреки огромния брой информация, все пак ще отговоря.
Л-карнитин - сутрин, преди тренировка, вечер преди лягане - Все на гладно !
Амино киселини (аз лично предпочитам БЦАА по обясними причини) - сутрин с храната, преди и след тренировка.
Л-карнитин - започни с 1гр. на прием, след определен период я увеличи като не повече от 3 месеца го приемай.
Аминото - от 10 до 20 таблетки (според марката и т.н) / БЦАА-по 5гр на прием.

13.02.09
14:52

за л - карнитина разбрах смисал знам

тренировъчен ден :  преди тренировка 1 гр , вечер преди лягане 1 гр.

нетренировъчен  : сутрин 1 гр ,  вечер преди лягане 1 гр.

Аминокиселини Бцааа

тренировъчен ден : преди тренивовка 3-4 капсули  ( Общо 5 гр ) , след тренивока  същото

нетренировъчен ден : ,,,,,,,,,,, ??????????????

Мнението беше редактирано от Light_motiv на 13.02.09 15:28.

13.02.09
15:37

По-скоро по 2-3гр на прием, че да има ефект. :D

13.02.09
15:39

казано от emzo на 13.02.09, 15:37:

По-скоро по 2-3гр на прием, че да има ефект. :D

За кое по точно аминокиселините или л-карнитина ??

13.02.09
15:43

Карнитина.
..................

13.02.09
15:59

Тъй като се реших че започвам с НВД  +  Л-карнитин  + аминокиселини  искам да ви попитам също така на коя фирма да си взема аминокиселини защото когато се ровех из различните теми навсякаде пишеха ” гледайте на гърба на опаковката да има голям процент чист суроватъчен протеин” тъй като не разбирам от добавки  ви моля да ме опътите... кам някой аминокиселини( BCAA ) .. Л-карнитина който взимам е на JC.

казано от Light_motiv на 13.02.09, 15:59:

Тъй като се реших че започвам с НВД  +  Л-карнитин  + аминокиселини  искам да ви попитам също така на коя фирма да си взема аминокиселини защото когато се ровех из различните теми навсякаде пишеха ” гледайте на гърба на опаковката да има голям процент чист суроватъчен протеин” тъй като не разбирам от добавки  ви моля да ме опътите... кам някой аминокиселини( BCAA ) .. Л-карнитина който взимам е на JC.

BCAA на Primaforce , Scvitation - Xtend

13.02.09
16:12

Л-карнитин на NOW FOODS :
nowbg.com/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=7&id=35&Itemid=44
избирай си всякакви има, и са водеща марка с изключително качество !
П.С. Аз лично бих си взел и техните БЦАА (но това си е мое мнение).

13.02.09
17:10

Благодаря много на всички  от понеделник започвам с горе посоченото в пълен план очаквайте включване в момента сам

178 см  , 84 кг !

Но тъй като горе посочените добавки не са ми по джоба  ако може да помогнете с нещо по евтинко... :/

Мнението беше редактирано от Light_motiv на 13.02.09 17:26.

20.02.09
15:53

По-малко пари - по-малък ефект...

27.02.09
11:24

Вече сам 83 кг ...

07.04.09
05:26

Бих искал да помоля за съвет.

Измислих два варианта на комбинации от добавки, след подробно изчитане на темата на емзо за ацетил л-карнитина.
Ето какви са те:

Първата е с Acetyl-L-Carnitine и BCAA на NOW:     
    1. NOW Acetyl-L-Carnitine 500 мг - 100 капсули (85 лв)
    2. NOW Alpha Lipoic Acid 100 мг - 60 капсули (24 лв)
    3. NOW Branched Chain Amino Acids - 120 капсули (47 лв) 

Тотал: 156 лв. Ще стигне за 3-4 седмици.

Втората е с Liquid L-Carnitine и BCAA на Peak и NOW:
    1. Peak Carni-Juice 25g - 500ml (4 контейнера - общо 100 гр) (108 лв)
    2. NOW Branched Chain Amino Acids - 120 капсули (47 лв)

Тотал: 155 лв.  Ще стигне за 3-4 седмици.

Кардио: през ден тичане, част от което е ХИИТ, а в някои от дните, когато не тичам, съм на велото вкъщи
Хранителен режим: НВД

Кое мислите, че ще е по-ефективно от двете, след като са на сходна цена(~155 лв) и ще стигнат за горе-долу едно и също време(около месец).

Мнението беше редактирано от Genadii на 07.04.09 05:45.

08.02.15
13:52

Здравейте,

Видях, че има вече такава съществуваща тема, затова си позволявам да пиша тук. Извинявам се на автора.

Бях бременна. Миналата година родих. Качих 45 кила (леле!) с бременността. Свалила съм 27. Имам още 18. Ходя на фитнес. Пих Л-карнитин, но четох, че спира да действа след известно време. Понеже организма ми спря да сваля килограми направих една почивка от залата и диетата за 2 седмици (относно храната, която консумирам по време на диета - това са зеленчуци, риба тон, сирене/извара в 90% от храната, останалите 10% са въглехидрати - сладки изделия не консумирам, единственото сладко, което поемам е сутрин с кафето захар - предполагам тук може да отнеса критика).  За този период на почивка съм свалих 4 кг (толкова, колкото за месец зала, което малко ме удиви приятно). ОБАЧЕ, въпреки залата продължавам да си изглеждам като желе и това не ме радва. Ясно е, че имам още мазнини да свалям. Като стегна крака си на пипане отгоре е твърд, но видимо има много излишни мазнини отгоре (все пак 18 кила от това преди бременността и още 7 до идеалното тегло за ръста ми, който е 175). Реших освен Л-карнитин да добавя и аминокиселини. Освен това пия и витамини на Active. Но с аминокиселините съм слабо запозната. Четох, гледах видеота. Окей, запазва мускула да не се руши в процеса на тренировки, сваляне и т.н. Но се казва и че е за маса. Това, което искам да постигна е сваляне на излишните мазнини, които натрупах с бременността и изграждане на една красива форма на стегнато тяло, с добре оформен мускул, но както много жени биха казали, “без да ставам буца” - сваляне, умерено количество мускулна маса и изчистване.
Имам няколко въпроса:
1. Аминокиселините подходящи ли са за това, което искам да постигна в комбинация с Л-карнитина? И в какви количества като прием, за да постигна желаното (взела съм като начало на BioGame Amino Acids 1500 - знам, че не са най-добрата марка, наясно съм с това, но бюджета-майчинството и някои разходи този месец не ми позволиха да взема по-добър продукт като марка)?
2. Как да ги приемам, за да свалям и да оформям една добра линия?

Мерси, предварително момчета! Все пак вие сте запознати мноооого повече и няма до кой друг да се допитам!

Мнението беше редактирано от Dodi Dodi на 08.02.15 14:45.

10.02.15
13:21

Доста стара тема си събудила :) ето това видео мисля ,че ще ти е от полза >> http://vbox7.com/play:ffe23a6213

11.02.15
11:48

Мерси много! Сега го пускам.
ПС: Видях, че доста грешки имам в предния пост, за което се извинявам.

11.02.15
12:00

Добре. Л-карнитина има “илюзьорна ефективност”.
А, с какво да комбинирам тогава аминокиселините, за да свалям мазнини и оформям видна мускулатура (нормална като за жена)?
Някакви продукти като добавки за насока?

11.02.15
14:36

казано от Dodi Dodi на 11.02.15, 12:00:

Добре. Л-карнитина има “илюзьорна ефективност”.
А, с какво да комбинирам тогава аминокиселините, за да свалям мазнини и оформям видна мускулатура (нормална като за жена)?
Някакви продукти като добавки за насока?

Повечето хора не постигат нужните резултати с л-карнитин,тъй като в 90% от случайте те не взимат дори близка до адекватната доза,тоест пестят го,а той в малки количества е почти безполезен.Аз лично съм имал страхотни резултати с 5-6 гр. л-карнитин предтренировъчно.Все пак ако искаш по-бързи и ударни резултати,може да си избереш някой термогенен фет бърнър,те можеби носят най-бърз и видим ефект,но си имат и свойте недостатъци,ако си с нисък толеранс към стимуланти трябва да се приемат с внимание.

11.02.15
14:52

Ако не си в калориен дефицинт нито l-карнитин(в каквито и да е дози), нито фет бърнър ще ти помогнат, това е просто задължителното условие.

11.02.15
17:24

В калориен дефицит съм. Знам за това. 100% иначе щях да си стоя на старите кг. : )) Въпроса е да подпомогна малко повече процеса на горене.

11.02.15
17:29

казано от Dodi Dodi на 11.02.15, 17:24:

В калориен дефицит съм. Знам за това. 100% иначе щях да си стоя на старите кг. : )) Въпроса е да подпомогна малко повече процеса на горене.

Л-карнитина не от тях.Виж имаха клип тези момчета в за интервално кардио на открито 2- рият им епизод май там говореха за добавки в период на изчистване :)

12.02.15
10:29

казано от garret gt на 11.02.15, 17:29:

казано от Dodi Dodi на 11.02.15, 17:24:

Л-карнитина не от тях.Виж имаха клип тези момчета в за интервално кардио на открито 2- рият им епизод май там говореха за добавки в период на изчистване :)

Да. То, преди ходех да бягам на открито - сменях бягане с ходене, после пак бягане и така 6 км. Имаше добър ефект. Но в момента малко ми тежат кг. и смятам да подновя бягането като смъкна още малко, хем да не натоварвам ставите. Малко ми се прецакаха колената от бременността, но се оправят вече.
А, кои фетбърнари са добри, с добра ефективност, макар да не съм им почитателка?

Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.02.15 22:59.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1