Колко харчите ?

Прескочи до:

леле, аз ако кажа ще ме линчувате значи:

силови тренировки 8 лв (фитнес + треньор) да кажем средно 4 пъти в седмицата= 32 лв на семица, 128 лв на месец
спининг - 9 лв на тренировка  2 пъти семично - 72 лв на месец
значи тренировки 200 лв
храна - поне 350-400 ако не и отгоре (не съм ги смятала никога)
добавки - средно по 100тина лева на месец
солариума бройм ли го? - ако да 10 мин солариум+ крем = 14 лв. 1нъж седмично = 56 лв на месец
за парите за фитнес дрешки ... да не говорим, че там съвсем ще я оакам имайки предвид, че съм пристрастена към Adidas by Stella McCartney. Всеки месец се оборудвам с нещо ново.
Книги? И там пак отиват пари, особено като реша, че искам точно определена книга, която я няма в бг и си я поръчвам от US
Е, поне като си скъсвам гъза от работа, влагам парите в себе си....

06.03.09
17:31

казано от Венцеслава Атилова на 06.03.09, 16:58:

Е, поне като си скъсвам гъза от работа, влагам парите в себе си....

Евала за позицията, жалко е че са малко хората, стигнали до извода, че така е най-добре.

G33K, все пак често се среща тенденция, която е сходна. Е, не е “в”, а “около” - телефон, кола, дрехи, алкохолни преживявания.

Венцеслава, аз исках да спомена същото, което G33K написа по-горе, респект за начина на мислене. Аз също следвам категорично стратегията, само по едно време погрешно опитах да влагам парите в себе си, за да може да си скъсвам г**а още повече от работа. Доста краткосрочен ефект. :)

06.03.09
19:06

Венцеслава, я ми сподели за този спининг, доста слушам за това, ама само общи работи...

G33, Димитър, ами да, със сигурност се различавам от връстниците си, които само се чудят петък и събота къде да се напият (а някои от тях и с какво да се надрусат). В това отношение съм много икономична - илизам веднъж на месец, и то я изляза, я не - след това се чувствам ужасно просто.

славко, спининга е поне за мен много добро кардио, особено ако въртенето на крос тренажора и бягането на пътечка ти е скучно. В общи линии - изпълнява се на специално колело - спинър се казва - нещо като доста упростен велоаргометър. Изпълняват се най-различни комплекси от упражнения - с бързо, по-бавно темпо, повече съпротивление или по-малко. Правят се и доста упражнения за корем и ръце, всичко е доста интензивно, музиката е силна... Както винаги обаче много е важно при какъв инструктор ще попаднеш - ако си от София, мога да ти кажа, че най-натоварващият спининг е в Кемпински - там инструктора дори маха седалките на колелата и не можеш да сядаш.... По принцип продължителността е 45 мин-1 час, като почваш със стандатрно загряване, правят се комплекси за горна част и след това се почва яката работа - скокове, спринтове, изкачване, каране изправен, пак упражнения за ръце и корем,  и така докато не се омаломощиш напълно. Много си зависи и от теб де - все пак ти въртиш, но ако музиката и интруктура са стимулиращи, якото изпотяване ти е в кърпа вързано. Сега ходя на спининг в Спарта - най-тежки са часовете в понеделник, сряда и петък от 7 вечерта. Там  си е за хора със средно и напреднало ниво. От време на време се правят и мастър-класове. Ходила съм веднъж на мастър-клас. Едва оцелях.... Ако трябва да го категоризираме - спининга със сигурност си е интервално кардио, гориш някъде 500-700 кал за 45 мин (ама тов си е строго индивидуално).

DE

06.03.09
21:08

45 за карта, 250-300 за храна, 120-130 за добавки.
Като зимата разходите на последните 2 скачат драстично.

06.03.09
22:17

благодаря за изчерпателния отговор...явно това е нещо точно за мен...падам си по такива разнообразявания на фитнеса:))))  досега с cross-fit комплекси го правих, и е върха:))) Дано скоро в Плевен се появят такива спининг мероприятия...веднага се включвам..!!!!

07.03.09
09:37

за Фитнеса давам 5 кинта а за добавки към 130 лв а за храна не съм смятал :)

07.03.09
10:48

за зала 40 лева на месец
за добавки грубо 130 на 2 месеца
за храна 60-150 лева на месец,другото вкъщи си го набавям (на 17 сам :) )
:)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1