Никои не ще да ми отговри явно нямате мнение по въпроса ... ок :)
Аз да си кажа резултатите все пак, понеже днеска е ден за мерене т.е край на 2-те 4 седмици :) и така въпреки, че тези 4 седмици не са по режим имам някакви резултати. А понеже спрях да тренирам в зала и така ще е поне още месец, съм свалила вече и килограми. Та картинката е следната:
27.04.09
08:09
Свинските сърца до колкото знам са много полезни - съдържат разни Q10 витамини ( или нещо от сорта,съжалявам ,ако се изкажа некомпетентно :) ) и трябва да се ядат :)
А иначе браво з резултатите ! Особено в ханша...! ;)
Ехоооо :) Здравейте :) Жива съм :) Почти свършиха изпитите остана само 1, но той е след 10 дена затова се надявам да започна пак да тренирам поне за малкото време, което ми остава в България.
Виждам, че вие се развивате много добре поздравления за което. Аз за себе си не мога да кажа същото за жалост през последния месец отслабнах, но от нямаме на време за храна и нерви покрай заминаването и изпитите ми. Освен това като не тренирам и свалям от ММ не съм се мерила,... но аз го виждам :( Бицепс не ми остана :(
От утре започвам обаче да ям сериозно ... ако трябва ще се тъпча (защото нямам апетит) и почвам да тренирам, защото това което виждам в огледалото хич не ми харесва... лице - изпито, ръце - отпуснати, корем ( към него нямам претенции) крака и дупе все още мазнички ми се виждат. Та така по някакъв начин трябва да престана да свалям ( главно мм имам предвид), защото в чужбина ме чака пак един режим едно чудо... миналата година заминах 65 кг за 4 месеца без да ми е било цел слязах на 56, които не ми отиват никак и съответно в Б-я ударих джакпота на 68кг за 4 месеца пак някъде :) Ама то голям глад и после голямо ядене беше. Та така сега целта е стабилизиране и овладяване на подобни процеси тази година ако изобщо е възможно :)
Хайде от утре почвам с отчетите пак. Тоя път режим и калориии и т.н няма да има ще ям много и ще тренирам умерено. Ще наблягам на месо естесвено както и до сега. А между другото през изминалия период, в който не съм писала от НВД минах съвсем неусетно на ВМ имам предвид, че мааам само свински пържоли тук таме някое заблудено пиле и тъй ако имам време и салата или таратор. Само от млеката не мога да се откажа, но така или иначе сега лятото искам не искам 4 месеца мляко няма да кусам.
Ами това е от мен. Браво на всички за резултатите ви. И чакам да ме оплюете, че така не се прави като мен :)
Ъх, няма да те плюем, сега пък и ти ;-) Повечето знаем какво е да си по изпити, ох само като се сетя и се стресирам отново.
Давай ги отчетите утре :)
Здравейте ето ме и мен с ” отчета за днеска”
Храна :
3 кафета + 1 луканка + 1/2 суджук :) Туи то :) Незнам към коя диета спада ама е супер комбинацията :) По-късно ще има таратор или салата иии довечера диско да полеем сесията :)
Тренировка:
довечера в дискотеката
Мнението беше редактирано от FuFi на 13.05.09 16:48.
Уху здравейте, то се е видяло че отчетите ги зарязах и дневника ми заминава на кино, но все пак ще минавам от време на време да кажа как се движа :) Напоследък я карам яко въглехидратно :) От както са излезли плодовете набивам само ягоди и череши :) И месото не съм го забравила, но наблягам повечко на въглехидратите, щото утре заминавам и в САЩ са им мн гадни плодовете. Та така доволна съм от наддаването си :) Заминавам на стабилните 63 килограма :) Мерки не съм мерила скоро, но са паднали от последния път, защото новите дънки са ми вече широки. Та целта е за следващия период от 4 месеца е да не надебелявам и да не отслабвам кой знае колко :) До +/– 5 кг мърдане си позволявам :) Няма да мога са се отчитам какво ям и какви тренировки правя, но от сега знам, че ще се яде много и ще се тренира много :) Най-малкото искам не искам 40 мин ми се събират с колело от квартирата до работа и обратно, така че се очертава яко кардио лято :)
Пожелавам Ви много усмихнато лято. Повече тренировки на вън и по-малко да се завирате в залите :) И това е от мен за сега.
Хубаво, емоционално и запомнящо се лято, Фуфи!
Да поздравиш ония далечен континент от мен! :)
Успешно (и приятно) изкарване!
Ако нямаш друга възможност/желание за тренировки вкарай няколко серии клекове/напади преди прибирането с колелото.
Успех!
Ехо здравейте :) Да ви се оплача от себе си :) Великата америка развали всичко здравословно в моя живот. Не е голяма изненада де, очакваше се. Хранителният режим е предимно съставен от пици и то с гадно тесто. А тренировките са час и половина с колелото до работа по байрите и още час и половина на обратно. Двуразова кардио тренировка се получава и е доста изморително :)
Толкова с моя примерен отчет. Явно на есен пак ще се оправят щетите от лятото.
10.06.09
23:42
Фуфи..аз да им пикая на америката проста,те народ нямат,език нямат,държава тръгнали да градят. :) Затластяващи тъпанари са те,ама това е друга тема.
Какво искаш да ми кажеш сега,че са ти пъхали пиците в устата ли ? Какъв е проблема да отидеш и да си купиш нещо ,което би се вписало в хранителен режим.
Искам да ти кажа, че живея с много други хора и каквото ядат те това ям и аз. За пица има пари това ядем, не можем да си позволим да ядем постоянно само пилета и меса и така нататък, както си се хранех в България.
казано от FuFi на 10.06.09, 23:49:
Искам да ти кажа, че живея с много други хора и каквото ядат те това ям и аз. За пица има пари това ядем, не можем да си позволим да ядем постоянно само пилета и меса и така нататък, както си се хранех в България.
Фуфинце, привет и от мен! Това че живееш с много хора няма никакво значение..пак може да си хапваш здравословни неща(поне по-здравословни от пица..) Някъде около теб трябва да има Safeway OR Whole Foods. Втората верига магазини имат органична храна...Пиците не са тоооолкова евтини, така че със същите пари може да си вземеш пълнозърнест хляб, месо (в Whole Foods имат 4 пилешки бутчета за около $4.50)...
Не ти казвам какво да правиш и какво не, просто се опитвам да помогна! Знам какво е, така че горе главата мила ;)
Ако имаш каквито и да било въпроси, please don’t hesitate to ask ;););)
Защо не си купиш протеин и шейкър и да си носиш?
Ще можеш да заместиш поне едната пица с качествен протеин - при теб протеините са евтини и доставката е безплатна.
При повече от 2 часа на колелото на ден няма да има чак толкова “щети” за поправяне на есен.
Може ама по нататък :) Сега има други приоритети като да си платим наема :) Пък тука чековете идват малко със заскъснение :) И като цяло е криза :) Щом сме още на пица, а не на консерви пак сме добре :)