23.01.05
16:53
Здравейте, искам да попитам някои има ли информация за декстроза как действа и от каде може да се намере
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Гликозата дето я продават в бутилки по аптеките и има сладък вкус това ли е нещото за което си писъл че е същото като декстроза???
Добре ще си взема мерси за савета но по колко гр. да я пия след тренировка с креатина или ....кога и по колко???
Мерси предварително.... 8)
Да, глюкозата се пие единствено и само след тренировка. Целта на нейния прием тогава е да осугири транспорта на протеина /евентуално креатина ако се приема такъв/ посредством индуциране на инсулинов пик. Инсулинът е основния преносител на аминокиселините до мускулните клетки, както и за съжаление на мастните киселини до мастните клетки.
В една от най-добрите статии за следтренировъчно хранене, която съм чел, се препоръчва доза на високоглекимечни въглехидрати в количество около грам на кг. тегло, макар че аз честно казано вземам около 60 гр. глюкоза, въпреки че тежа към 80 кг.
Мерси за отговора ......
имаш ли някаква представа каде се намират тези диетични магазини за които спомена или да потърся във магазините за добавки....?
в магазините за суплементи няма, единствения диетичен магазин, който знам е на пазара на Младост 1, sorry :D.
има я само в диетичните магазини. препоръчително е да се взима в комбинация с креатин.
Можеш ли да ми обясниш по-подробно каде се намира магазина в Младост1 щото грам представа си нямам каде е и с какво може да се отиде до там....Мерси
27.01.05
15:04
декстроза можеш да си вземеш и от 2 магазина в центъра(поне аз знам за тях само). Единият е на бул.Стамболийски,а другият е зад Съдебната палата.ако ви вършат работа като място,ще ви обясня по-подробно къде са....
Супер мястото ме устройва кажи по подробно каде се намират и двата магазина....
27.01.05
16:36
значи....тръгваш по “Алабин” от Съдебната палата в посока към пл.Македония.Първата възможна псесечка вляво е “Цар Асен” - нея я прпускаш и свиваш във втората.Тя е една малка уличка,дето даже не и знам името и на ъгъла има магазин за мъжки костюми.20 метра след ъгъла има магазин за такива неща.Аз си пазарувам оттам и съм доволен :) надявам се да съм ти полезен,ако не разбираш нещо - питай
Вси4ко е ясно сега ще отида да проверя колко съм те разбрал..... 8) Мерси за инфото......
P.S. купих си от този магазин във пряката на Алабин бих казал много изгодно 1кг. Декстроза- 1.70лв направо без пари сравнение с течната в аптеките...Мерси :lol:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече