травма...

27.03.09
17:49

преди около 2 седмици на тренировка(борба) паднах на рамото си и усетих силна болка в началото ама понеже бях загрял и продължий тренировката като ма наболяваше,но след това като се прибрах 1-2 часа след тренировка адски ме болеше и 2 дена неможех си мръдна ръката.Лекарят ми изписа Диклак да се мажа и понеже нямаха направления ми каза:”ела април ако не ти е минало щи дам направлени” та така до сега са мажа още 3-4 дена ма боля доста вече поотшумя болката и почнах да тренирам по малко ама пак има моменти и движения които немога да правя свободно и ми опъва,усещам болката може би в сухожилието от рамото към врата където е трапеца...(нз как да го обясня).МНЕНИЯ,СЪВЕТИ....?!?

27.03.09
19:44

Ми гелове  ( “репарил”) , “Кокстрал” доста често (поне в Бургас) се избиват да предписват(това е обезболяващо)..според мене още 1 ходене до доктора няма да навреди...все пак здравето е най-важно(нали?) .

28.03.09
21:21

Зависи какви са ти симптомите, но ако се опасяващ, отиди на лекар и  да ти поставят поне каква точна диагноза.

Според мен забрави да тренираш докато не ти отшуми травмата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1