Дневникът на inis9 / Финал за 2009 /

Темата е заключена.
Прескочи до:

29.12.09
15:39

Много добра тренировка.
И много добри кила на скрипеца :) Яка гърбина ;)

Поздрави за цигарите! Според мен жените са по-силния пол, така че ще се справиш. Съпругата ми ги спря преди две седмици и в къщи беше ад. Гледах да съм по-надалеко, за да не си го изкара върху мен. Но вече е по-спокойно. Затова да знаеш, че  най-важни са първите дни. Ако тогава удържиш фронта, ще успееш. Весели новогодишни празници!

29.12.09
19:17

Здравейте пак,

Лим, не са, не са добри.....надхват 50 кг, подхват 60 кг, при лично тегло 65…Но иначе съм заякнала в гърба, усещам го по лекотата, с която дърпам скрипеца. А и на тягата - 70 кг. ги усещам само в хвата...Мерси иначе, старая се! :P

Владо, мерси. И аз съм нервна, но не много. Фронтът ще го удържа, трябва да го удържа, зависи си от нагласата. Аз просто не искам да съм наркоман повече - това ми е лайтмотивът.

Пак я оплесках с храната...имаше лионска наденица, ядките с боровинки ги довърших (ок. 900 ккал), парченце торта, малко маскарпоне, туршия, сирене, кашквал, хляб малко, бисквитки...мляко, абе кво ли не!
Сурови, несурови, повече ядки за вкъщи няма да купувам, не мога да се спра да ги ям!

Водата - ок. 5 л.

29.12.09
20:09

казано от inis9 на 29.12.09, 19:17:

Сурови, несурови, повече ядки за вкъщи няма да купувам, не мога да се спра да ги ям!

Разбирам те, аз за това съм предприела стратегия да си вземам по малко, в повечето случаи вземам по 50гр, мах 100гр и гледам да изкарам 2 - 3 дни с тях, но определено са изключително зарибяващи и разяждащи, макар да са много хранителни, като се унеса и минавам границата без да го искам, рядко ми се случва вече де, но и такива моменти има човек..

ET

29.12.09
20:35

Водата - ок. 5 л.

браво!!!нз как го постигаш,аз в трнировъчен ден ако 2 литра изпия пак е постижение.
А за ядките аз също го имам този проблем и и си купувам само по 50 гр или 100 гр за моментна консумация и като цяло рядко  мога да се задоволя с една хапка от нещо или с едно парченце : ))....

29.12.09
20:43

казано от Etcetera. на 29.12.09, 20:35:

Водата - ок. 5 л.

браво!!!нз как го постигаш,аз в трнировъчен ден ако 2 литра изпия пак е постижение.
А за ядките аз също го имам този проблем и и си купувам само по 50 гр или 100 гр за моментна консумация и като цяло рядко  мога да се задоволя с една хапка от нещо или с едно парченце : ))....

Без проблем - само по време на тренировка пия по 2 л. - много ми върви водата : )))

Аз вече го нямам проблема с ядките - защото няма да купувам повече...:lol:

29.12.09
20:48

казано от inis9 на 29.12.09, 20:43:

Аз вече го нямам проблема с ядките - защото няма да купувам повече...:lol:

А защо не изпробваш себе си и волята си - кажи си, че за днес ще хапнеш само примерно 50гр , не става дума само за ядките, а принципно за продуктите, които са изкушение..? Трябва да се научим да се задоволяваме с малко и достатчно и да спрем тогава когато трябва, случи ли се това - значи сме герои! :) ок? :)

Мнението беше редактирано от S_L на 29.12.09 20:49.

30.12.09
14:59

Здравейте,

днес официално, така да се каже, закривам дневника за тази година. Следващата ми тренировка ще е чак догодина.

Доста път изминах през 2009, много неща опитах и научих. Големият пробив се оказа преминаването от сплит към многоставни. Многоставните ми позволиха да постигна много повече отколкото изолиращите, при това за по-кратък период. Научих много нови упражнения, които вече са част от културата ми на трениране. Успях да се “изваям” и да се “замажа”. Не ми се е случвало да претренирам, просто защото не съм човек на крайностите. Имах период с болки в коленете и прасците (сплит + кардио) и период със силни болки и слабост в раменете - е, сега нямам силни болки, но пък болки все пак имам, и слабост също. Затова и гледам да не ги натоварвам излишно много.
Напоследък се уча на щангистки движения - не се справям добре, но затова се уча :lol: Във всеки случай е забавно, много забавно и с времето ще се получи.

Ето и малко постижения - те са работни, не са максове - обикновено за 3 х 5:

Мъртва тяга - 80 кг.;
Сумо тяга - 75 кг. - не съм я правила толкова често, иначе мисля, че е 1:1 с класическата;
Клек - 60 кг. - отдавна не съм опитвала повече, би трябвало да се справя със 65 поне;
Преден клек - 58 кг - правя го отскоро, но ми се струва, че е 1:1 с класическия;
Напади - 50 кг.;
Лежанка - почти не съм правила, за последно преди лятото бях опитвала единични серии с 38 кг. Мисля, че 40 кг. сега няма да ми се опрат за три серии;
Скрипец надхват - 50 кг., но не в три серии;
Скрипец подхват - 60 кг., но в 2-3 х 3;
В тази връзка набирания не съм опитвала отдавна, иначе съм правила по 3-4 с подхват и по 2 с надхват. Предполагам, че моментните ми възможности са пак такива, най-много да съм добавила по още едно.

Пуш пул - 44 кг.;
Военна преса - 30 кг.;
Кофички - 3 х 5 с 5 кг. тежест; иначе ги правя в 4 х 6 със ст;
Ренегатско - 18,5 кг., иначе го работя с 12,5 и 15 кг.;
Обръщане - 2 х 5-6 с 40 кг.

Значи, не е нещо изключително, но ме задоволява. Е, догодина ще искам стабилни серии с единица на тяга и 80 кг. на клек, ако може. Ако не, здраве да е.

Тъй като малко си развалих храната последните три месеца, качих и 4-5 кг. Дрехите от слабия ми период ‘(11,1 %  мазнини) все още ми стават, някои на кантар. Сега би трябвало да съм между 12 и 13%.

Качвам и една снимка - следващата година си пожелавам по-добра визия. Същата снимка ще украси и новия ми дневник за 2010.

Мнението беше редактирано от Инис на 14.01.10 21:59.

30.12.09
15:09

Поклон от мене за постигнатото, весело изкарване на 31 и 1 :)

30.12.09
15:35

казано от Lenks на 30.12.09, 15:09:

Благодаря, Ленкс, за подкрепата ти през тази година. И аз от своя страна ти желая весело посрещане на Новата 2010 и ти пожелавам да бъдеш все така волеви и целеустремен!

30.12.09
17:44

казано от Lenks на 30.12.09, 15:09:

х2
Страхотни постижения, поздравления и от мен и ти пожелавам и за напред да постигаш целите си с такъв хъс, а временните отклонения от режимите ни мисля, че са неизбежни, нека те ни карат след това да бъдем още по-стриктни! :) Успех!

ET

30.12.09
20:59

Браво за постигнатите резултати и като визия,и като силови постижения.Ще следя следващия ти дневник с голям интерес.Весело посрещане на Нова година!

Супер обобщение, успех в новата 2010:) и с щангистките движения - също!

31.12.09
13:01

Бладодаря, момичета!
Същия (не, по-голям) хъс и ентусиазъм ви пожелавам и аз през Новата година! И в добавка - удовлетворение от собствените действия и стабилност в емоционален план!

Весело посрещане на всички на 2010 година!

IR

01.01.10
06:54

Честита Нова Година!
Инис,желая ти да постигнеш целите,които си си набелязала!В момента изглеждаш страхотно!Ако понамалиш и сладостите,килограмите,които казваш,че си трупнала за няма месец ще паднат...така,че това не е болка за умиране/нищо не са 4-5 кила/.Когато усетиш момента ще го направиш.Особено пък ти с тия тежести с които работиш.....трябва си гориво!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1