07.04.09
07:23
Искам да попитам кои витамини са по- добри. Тренирам от 1 месец. Бях си харесал Universal, но не ги откривам в местата, където питах във Варна. Та въпроса ми е струва ли си да обиколя и да намеря тези на Universal или да си взема тези на Biotech? В какво се състои разликата между тях?
Естествено че има разлика и то доста голяма :)
Аз бих те посъветвал да погледнеш Daily formula NOW Foods
Аз лично бих предпочел тях пред всички Дайлита.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 02.02.16 15:03.
Като гледам са на еднаква цена долу- горе. В какво се изразява разликата най- общо? Ясно ми е, че в различните пропорции на витамините и минералите, но накратко поради какво избра тези на NOW пред другите?
NOW предпочитам заради разликата в качеството и по-общо, това че са едни от най-качествените. С стаж от 40години иии ГМП сертификат - мисля че достатъчно ги отличава от останалите марки.
А понеже видях в сайта, че имат представител само в София някой знае ли дали имат представител във Варна?
02.02.16
14:58
Здравейте! Днес получих витамините на UNIVERSAL DAILY FORMULA и при отварянето на кутийката имаше памук вътре. Защо? Също така забелязах, че витамините има черни, леко кафеникави петънца. Това нормално ли е или са развалени?
02.02.16
15:06
Памукът не е за консумация - той уплътнява опаковката, за да не се нараняват таблетките по време на транспорт.
02.02.16
15:14
Цвета характерен ли е за такъв вид витамини?