Забавни

10.04.09
22:31

Спортът е пълен с куриози...Споделете забавни случки от вашата практика! Ако желаете, разбира се...

10.04.09
22:41

ами спомням се бях на 15 и отваме аз и една приятелка на фитнес. И тя реши, че прави коремни преси. Ляга тя и кво направи и падна а до нея бях гиричките и се разби главата. И почна да се смее! Аз и инструкторите се видяхме в чудо докато разберем какво и е. Е ппосле отиде в болница и казах, че има сътресение. Но няма да забравя как лежеше и се смееше. А сега си има един хубав белег. Ама така е като се лигавиш много  :)

Две неща винаги са ме изумявали, първото от които съм го правил и аз в началото:

- разтоварване на уред изцяло само от едната страна (ако е лег преса, става голяма шумотевица)
- правене на упражнение, което е микс между гребане с щанга и мъртва тяга (представете си го, че не мога да го опиша с думи прости)

:)

11.04.09
07:25

казано от Димитър Михайлов на 11.04.09, 05:43:

Две неща винаги са ме изумявали, първото от които съм го правил и аз в началото:

- разтоварване на уред изцяло само от едната страна (ако е лег преса, става голяма шумотевица)
- правене на упражнение, което е микс между гребане с щанга и мъртва тяга (представете си го, че не мога да го опиша с думи прости)

:)

И двата примера, които си дал се сещам за много скорошни случки. Едната беше преди месец и нещо, едно хлапе(12 год.) разтоварва щангата на полулег-а само от едната страна, лоста естествено падна на другата и счупи един прозорец.
А на другата бях свидетел вчера когато едно момче правише точно това, което описа ...

Иначе преди имаше един пич(така и не го видях повече), който се засилваше към калф-машината и я буташе  :lol:  добре, че го спряха иначе щеше да я обърне. А иначе случки с неправилно изпълнение много.

Мнението беше редактирано от difference на 11.04.09 07:28.

11.04.09
08:59

Аз съм виждал вдигане на лежанка при което едната страна се оказва по-натоварена от другата - ефекът е същият,като при разтоварване само от едната страна,само дето човекът държи лоста през цялото време.

MA

11.04.09
12:22

казано от Nikolay на 11.04.09, 08:59:

Аз съм виждал вдигане на лежанка при което едната страна се оказва по-натоварена от другата - ефекът е същият,като при разтоварване само от едната страна,само дето човекът държи лоста през цялото време.

Може едната гърда да му изостава  :snake:

DE

11.04.09
13:38

виждал съм да правят клекове, като на колана си връзват с верига диск 10 кг. Ако можете да си го представите.. - кляка със 120 на щангата, но си е вързал и 10кг, които висят от колана.. аджеба, сигурно натоварва повече, нямам идея :)

http://www.vbox7.com/play:981b9946

ето този случай тренира в моята зала. Винаги пада голям смях като го видя :)

Виждал съм много смешни неща. Бил съм свидетел как световноизвестния певец Найден Милков изгони едно хлапе което така натовари щангата от едната страна и тя се изсипа. Лошото беше, че щангата беше на стойката за клекове и като нищо можеше да отрепе някой. Виждал съм 150 кг прасчо който се счупи да позира на огледалата  и да обяснява на инструктура, че е мнооо добър и няма нужда да му казва да престане. А най много се смях като видях една мацка плувнала в пот да върти колелото, а на поставката за вода беше сложила едно чипсче и си гризкаше докато се потеше. Иначе редовно попадам на хора не преценили оптималната тежест за тях, той прави гърди на лежанката, а партнера му дето го пази прави биепс заедно с него. За 45 килограмов билдер с колан който му хлопаше няма да говоря. Общо взето предполагам всички от изброените неща сте виждали.

eraziel

11.04.09
14:08

Абе, кажете вие к’ви глупости сте правили, а не хората ...

казано от eraziel на 11.04.09, 14:08:

Абе, кажете вие к’ви глупости сте правили, а не хората ...

Лично аз ако се замисля съм правил почити всички от изброените от мен.

11.04.09
15:08

Един малоумник беше клекнал до уреда за мечка и се едно са цели с пушка. И аз отиам при него викам - ‘’Ко прайш ве?!’‘, тоз вика - ‘’Шшш, ся ще гръмна мечката..!’’

Онемях :D

Sparxter

11.04.09
16:22

Ахахахаха то случката на случките е вече описана във форума в друга тема, ама не мога да я изровя!Направо съм се тресял от смях докато я чета! В най-общи линии един пич разказва как в неговия фитнес, който бил изключително малък и тесен влиза някакъв идиот - цитирам по памет:

“И стоим си ние и си блъскаме с пичовете и вратата се отваря и влиза някакъв гардероб, ама само се подава през вратата, всички го гледаме, а той се изпърдява мощно и си излиза като затваря вратата след себе си.. и понеже беше яко голям никой нищо не му каза.. Е добре де, поне вратата можеше да не затваря..”


:D :D :D :D

Мнението беше редактирано от Sparxter на 11.04.09 16:22.

Хахахахах Е много се смях на това! :D :D

MA

11.04.09
16:53

Мухахахха - шах с пешката :) :) :)

Доста куриози са ставали в залата и имам честа да се похваля,че съм участвал в такива.Веднъж след здрав запой,отивам в залата и то рано сутринта(луд умора няма).В залата гледам,че няма никой,само аз и още един двама човека.Та решавам да правя лег на смит машината и последната серия слагам максималните килограми,които поначало си дигам сам.Ама кой да се сети ,че съм пил и като ме затисна,няма мърдане.И лоста се беше на такова място,че нямаше как да го закача,ни надолу,ни нагоре.Напъвам се,напъвам се ама не става(егото ми не даваше възможност да викам за помощ).Добре,че единия човек ме видя,и притича от другия край на залата,иначе щях така да си остана.Все пак ако не бях на смит машината,можех някак си да се измъкна,ама оттам нямаше мърдане.Ей ако се видя на камера, хубаво ще се посмея,ама тогава доста ми се разтуптя сърцето.

11.04.09
17:20

Във фитнеса на моето училище слизаме ние в модулен час по физкултура и решавам аз да прая лег-преса. Слагам 120кг., направих няколко повторения и станах за почивка, а междувременно след мен легна мой съученик (1.90+ висок, тежи 100кг.), който я вдигна, махна куките и при спускането видя, че не може да издържи, но забрави да върне щипките на място и пресата го заклещи... А това бяха 120кг. Умрях от срам заради него. В залата, която е много малка впрочем, учудващо имаше 10-тина човека, повече от половината не ги познавах.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.04.09 17:21.

ekofresh1

11.04.09
20:54

Имаше един ден дето влезна една циганка да продава килими в фитнеса :D :D направо се спуках от смях :D .....

12.04.09
06:13

Снощи влиза едно бабе в залата - с бастун, едва ходи, възраст 70+ и вика на шефчето - “Момче колко струва да се кача на това?” и сочи пътеката за бягане.
Не знам само дали искаше да я ползва по предназначение или я помисли за ескалатор :)

12.04.09
13:44

Не знам дали ви се е случвало да ви напуши див смях докато вдигате от лег, но заради това днес щях да се обезглавя :X

12.04.09
15:37

казано от Voyager на 12.04.09, 13:44:

Не знам дали ви се е случвало да ви напуши див смях докато вдигате от лег, но заради това днес щях да се обезглавя :X

Ми ние 3ма ходим заедно на фитнес и нали се сменяме и т.н. и често се случва да се базикаме с някой докато тренира или да се бъзикат с мен, но си е доста опасно !На лежанката сме се затискали от смях или на  някой скрипец като го изпуснеш и неможеш да продалжиш :D

12.04.09
16:39

Оффф куриози да искате .На времето когато почвах да тренирам ходех с двама приатели , бяхме нещо като тим долу горе еднаква теглова категория поне в началото преди да почнат да зобят и аз да изостана . Единия ядеше по половин сметанова тората преди тренировка ...... имаше магазин до залата в която ги продаваха , твърдеше ,че била бърз въхлехидрат . Един път лятото поръчахме на кръчмата до нас да ни опекат една тава копърка и си купихме една щайга бира и така си приключихме тренировката ..... мили спомени от гр.Елхово . В Ст.Загора както бях студент - след пианска вечер подготовка за силов трибой с повръщане и припадъци в залата на университета . После почнах да тренирам в един частен клуб Тонус идваше едно гигантско говедо което седеше на един стол и просто ръмжеше , седи и ръмжи става изкрещява като идиот и почва да вдига и така през цялата тренировка . Един ден в залата влязоха едни момичета и оня почна да се дърви а беше с трико ..... Няма такъв идиот бишеше си Б12 през трикото без да си сваля гащите идва сяда на лежанката изревава като ненормален и си забожда иглата ... луда работа по едно време намери още един като него - идваха и се подпукваха да си бият шамари преди тренировка .. Просле се преместих в залата на Универсал . Имаше един отакчалник Робо даже сега на Мечката го видях само ,че беше на половина загряваше за бицепс със 40кг дъмбели още от вратата . После се преместих в един клуб по надолу по улицата там зимата се тренираше на течение и на всичките отворени прозорци - хардкор зала . Почти няма машини но пък имаше вериги лостове и дъмбели сигурно колкото желязо няма в Кремиковци . Една зимата ми залепваха ръцете за лостовете беше баси и хладилника а собственика беше нон-стоп назобен и се разкарваше по тениска само като седеше на едно изтърбушено канапе се завиваше с родопско одеало .Тука във Варна във Финес идваше някъкъв луд .... то всъщност доста луди има ама тоя ги бие всичките , ръмженето , поглед на кръв и говори все едно досега е убивал врагове и се готви всеки едн момент да убие още няколко . Тренира със едни разпрани дрехи - тениската не се съблича направо я прави на парцали и в кофата - последно време се загуби а преди няколко ден  го гледам приличаше на старец . Идвати некви самбисти ли са кик боксьори ли са дето почват да си правят хватки из залата а са в нея само да правят тренировка за Врат !!! Никога не съм ги виждал да тренират ефективно само се размахват напред назад бинтовани и показват колко са надъхани . Един ден бяха разстреляли едни мутри тук на Чаталджа в едно А8 чаках да чуя какво е станало в новините ама никой не каза нищо .....

4XL НЕ мога да спра да се смея човек! Ако има още такива историй ДАВАЙ! :D :D

12.04.09
18:53

ония ден докато карах колело гледам един се качва на пътеката,която е развалена,но той явно не знаеше,по едно време го гледам се беше яко засилил и след тва явно е натиснал рязко стоп щото пътеката спря изведнъж и го метна замалко да целуне прозореца,се едно се беше спънал в камък

13.04.09
12:36

2005та мисля бяха едни големи студове и аз си стоях в нас и нямаше какво да правя и тръгнах за залата, ама голям студ- много се чудех дали да се върна. Утешение ми беше мисълта че един път ще тренирам в празна зала. Отивам и вътре поне 10 души - всичките вместо с адидас анцузи за по 250лв и маратонки за 300 бяха дошли с някакви плетени ръкавички, пуловери от прежда (от тия дето бабите ги плетат). Влизам гледам климатика настроен на 40 градуса да бичи, а в залата не повече от 5, предимство беше че е завет. Още от вратата един ме вижда и вика “Адаш, що не си остана в къщи да праиш лицеви опори. Аз ся до 5 мин тръгвам, щото иначе няма да запали тая кола повече, ако искаш ща метна”

изцепки отпреди 2-3месеца
Един прави гребане от седеж (т.нар. “мечка”) обаче много рязко пуска и се злоби. И отстрани си говорят приятелите му и един се извика яката ” Давай давай, мойто момче , шш баахти злобата (обръща се и към лелчето) , той и курвите така ги ебе, бахти изверга”

Някои изцепки

-Лелчее, бъркай ми животНоподдържащата смес !

-Лелчее, преди 30 години си била сигурно страшна плющялка за ебане

-Лелче, кажи му на оня педал (собственика на залата) , ако не ги махне тия уреди, ще дойда вечерта с един бус, ще му натроша стъклата и ще му ги взема аз за вторични суровини

лятото, 40 градуса навън :
-Лелче, еби му мамата, тоя келеш (собственика на залата) ако не смени ебания климатик ще го заключа тук в тоя хамбар и ще го карам да прави кръгове докато не дойде и ми предложи свирка срещу шише минерална вода


Сега трябва да тръгвам, имам още да разказвам :)

-

Мнението беше редактирано от introducer на 13.04.09 12:36.

4XL Уникални истории...хахаха евала!

13.04.09
18:48

набързо две истории от миналата седмица и то в един ден
аз какво тренирам няма значение, но един от редовните посетители (от години тренираме заедно в тази зала) прави гърди, натоварил си е лоста със 130кг мисля, че бяха, ляга да си прави поредната серия, обаче междувременно някой сваля 15кг диск само от едната страна, човека ляга, вади щангата от стойката и ... сещайте се какво стана - хубаво, че нямаше никой край лежанката. пак с участието на същия в същата тренировка - едно момче, но с доста по-слаби възможности ще прави лежанка, разтоварва лоста до 110 и си прави някаква тренировка за сила - максове, моя човек обаче си прави последната серия със 150, става и оставя щангата натоварена, другия ляга след малко без да обърне внимание, вади я и .... поне успя да извика за помощ .... здрави ребра има. хубаво, че имаше хора наблизо. това последното не е много за смях де

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1