Дневник на Рару-у-у

Темата е заключена.
Прескочи до:

17.07.09
08:41

Рару, не се вкарвай в такъв филм с мускулите, едва ли са ти в повече.

17.07.09
09:32

Ама как да не се вкарвам във филми... Гледай сега....
Намерих тук едни мерки.....
Обиколка Врат    31.0  
Обиколка Гръб    88.0  
Обиколка Бицепс    28.3  
Обиколка Предмишница    26.0  
Обиколка Талия    68.0
Обиколка Ханш    93.0  
Обиколка Бедро    57.0  
Обиколка Прасец    39.0

И сега да те питам.... нормална ли ти изглежда тая обиколка на бедрото... щото според мен не е.... и на тоя трътляв ханш.... Не знам... На мен ми изглежда... адски несъразмерно... и търся обяснение просто....

17.07.09
09:51

казано от Raruuu на 17.07.09, 09:32:

А
И сега да те питам.... нормална ли ти изглежда тая обиколка на бедрото... щото според мен не е.... и на тоя трътляв ханш.... Не знам... На мен ми изглежда... адски несъразмерно... и търся обяснение просто....

Обяснението е естроген.
Може да имаш и ММ повече.
Но целта е първо да изгориш мазнината - мускулите горят мазничкото => колкото повече мускули, толкова по-лесно ще изядат мазното.
ОСвен това, мазнината е много по-обемна от мускула. Като изчистиш мазничкото, може да решиш, че няма нужда да гориш мускул ;)

fire.is.my.nature

17.07.09
09:58

Eдва ли са мускули в повече - явно ти е такава структурата - когато на мен ханша ми е 93 , талията ми не е повече от 62-62,5 ,а бедрото 52-3 см . Ама пък пълнея главно в дупарата - може да стане внушителна :lol:

Поразрови се из дневниците и виж дневника на Уини “Шортите на Уини” - много интересно четиво хехе :) - до колкото си спомням тя искаше да
коригира точно пропорциите-да запази дупето и да намали бедрата и талията - и дори май беше с почти същите размери като твоите . ;)

Дано съм помогнала :)

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 17.07.09 09:58.

17.07.09
09:59

Тъкмо се канех да напиша нещо подобно на поста на Лим. И за да не е офф, ще допълня, че когато свалях, си мислех, че от прасеца няма какво да се свали и е само мускул - е, дори и той намаля с 1,5 см., ако си спомням правилно. И тая разлика не е изгорен мускул...

Мнението беше редактирано от Инис на 17.07.09 10:00.

17.07.09
10:07

Е.... ето сега ме вкарахте във филм. Имам четене за.... 100 години напред....
За прасеца и аз го знам това... моя намаля с бягане... също и коляното.... там постигнах също значителен успех....
обаче.... гени, мазнотии.... въпроса при мен е един.... как се сваля мазнотия концентрирана на едно място... в дупарата и в горната част на краката.... Има ли такова трикче... да отслабнеш... без да си загубиш и без това скромния бюст... :)... Сега отивам да чета за естрогена.... много любопитно нещо се оказа... и после ще преровя дневниците... :)
Благодаря ви много, мацки.... Много много.... :)

20.07.09
10:35

Да докладвам за вчера.... Спорт нямаше :( , защото трябваше да се работи!!!!
Хранене... посетих един био магазин и заради това храненето ми е такова:
50гр сушен ананас
50гр сушени ябълки
100 гр сусамови бисквити - изядени на няколко порции
няколко крекери от моркови.... :)
Опитвам се да ям помалко и начесто!
Вечеря: риба със зеленчуци на грил.
Днес ще наваксвам със спорта, че вчера се поизложих....
Иначе ... покрай четенето за естрогена направих важно откритие. Заради него се получава онова неприятно отичане в глезените преди цикъл, заради което лично аз съм посетила поне 5 различни доктора и нито един от тях... не можа да ми даде логично обяснение.

04.08.09
09:18

Явно съвсем съм се вманиачила в този естроген... обаче той ми дава доста логични обяснения на някой проблеми, които аз си имам...
Болезнен цикъл, задържането на вода, ПМС, защо трупам мазнинки предимно по задника и бедрата...
В тази връзка от всичките статии, които прочетох се оказва, че трябва да се замисля над тези неща:
в храненето: броколи, ябълки, цветно зеле, грейпфрут, вишни и брюкселско зеле, както храни с омега-3 мазнини те забавят производството на естроген или пък съдържат D -глюкарат, който подтиска активността на естрогена.
хранителна добавка: йофимбин, като е важно да се знае, че тя не трябва да се комбинира с никакви други добавки от типа на ефедрин и пр.

Ето за хората, които се интересуват повече една статия: http://www.bgstuff.net/content/view/1063/109/.
В петък съм решила да се претегля и измеря и ще дам нови резултати... Дано да имам подобрения.... Иначе спортувам сега предимно навън...
Поздрави на всички :)

04.08.09
09:27

Raru, в допълнение на твоите си открития, да споделя и моите: също така можеш да включиш добри количества подправка чимен в менюто си, да използваш само органична козметика и да ограничиш употребата на пластмасови съдове и микровълнова печка (фитоестрогени). Омега 3 ок, но не от ленено семе. Рибено масло, по около 1 гр на ден ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1