МОМЧЕТА СЪБИРАМ ОТБОР ЗА КАМЕНИЦАТА,АКО ИМА ФУТБОЛИСТИ...

5T

18.04.09
11:36

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ,НО СЕ ОКАЗА ЧЕ ВСИЧКИТЕ МИ ПОЗНАТИ СА ИЛИ МЪРДИ ИЛИ ГИ МЪРЗИ,НЕСЕРИОЗНА РАБОТА.АЗ СЪМ ОТ МЕДЕН РУДНИК-БУРГАС.АКО ИМА НЯКОЙ КОЙТО ДА ИГРАЕ НАДЪХАНО И ДА Е НАД 18 ДА ПИШЕ.

MA

18.04.09
17:50

Представям си няколко билдъри по 100+ кила как играят футбол - като кеч мания ще е :)

5T

18.04.09
18:14

хааххаах.Е предполагам че кандидатите ще си имат понятие от футбол.иначе няма значение колко кила,само да имат въздух за 2 по 20мин.аз лично съм 80кила ама играя тактически и чак когато тактиката куца много почвам да бягам на макс.

22.04.09
12:52

Аз съм навит, от 6 годишен тренирам, живея в комлука, викат ми малкия Батистута. Мога да събера малко братчеди и те са много добри. Кога ще проведем първата тренировка?

5T

22.04.09
18:43

Викай 4 жици с теб и отиваме в боровата горичка на нощна тренировка в събота вечер.За предпочитане е братята да са по-черни че са ми любимите.Отбора се казва ‘’ЖЕРТВИТЕ’’ първия ни мач ще е срещу едни приятели,техния отбор се казва ‘’ХИТЛЕРюГЕН’‘.Ай пиши после като сабереш бразилците да се дооточним.

23.04.09
16:47

казано от 5tuza на 22.04.09, 18:43:

Викай 4 жици с теб и отиваме в боровата горичка на нощна тренировка в събота вечер.За предпочитане е братята да са по-черни че са ми любимите.Отбора се казва ‘’ЖЕРТВИТЕ’’ първия ни мач ще е срещу едни приятели,техния отбор се казва ‘’ХИТЛЕРюГЕН’‘.Ай пиши после като сабереш бразилците да се дооточним.

ХИТЛЕРюГЕНД ,не ХИТЛЕРюГЕН.

Е така се казва отбора сигурно, може и да не знаят немски :lol: При все че ако се правиш на оригинален е хубаво малко от малко да се поинтересуваш как се пишат думите :)

5T

24.04.09
11:44

аз да не съм ви комик да ви забавлявам.големи разбира4и станахте.хитлерюген се пишело с ‘д’ накрая,искам да го видя написано на книга с ‘д’ накрая(на български)иначе знам 4е немския го знаете перфектно,като сте решили да ме образовате ми кажете как са на немски и български целите наименования на SS,SA и другите 40000 термина и думи които са използвали и използват германците,явно това е любимото занимание на някои хора.

24.04.09
11:51

Не е тук мястото за такива безмислени спорове..Темата не е коментирайте името на отбора.

Profesora...

24.04.09
14:27

аз преди(2-3год) се занимавах с футбол ......ама сега мноо натежах и като направя 2 бързи спринта немога да си поема въздух ианче можеше да се включа....

5T

24.04.09
15:07

от каде си професоре :).няма значение дали сме роналдо,зидан и рибери.на каменицата играят футболисти,мутри и връзкари така че няма как да станем намбър лан,но можем да покажем воля за победа и да се раздадем малко за самия футбол.

24.04.09
15:18

казано от 5tuza на 24.04.09, 11:44:

аз да не съм ви комик да ви забавлявам.големи разбира4и станахте.хитлерюген се пишело с ‘д’ накрая,искам да го видя написано на книга с ‘д’ накрая(на български)иначе знам 4е немския го знаете перфектно,като сте решили да ме образовате ми кажете как са на немски и български целите наименования на SS,SA и другите 40000 термина и думи които са използвали и използват германците,явно това е любимото занимание на някои хора.

100 процента повече знам за тия неща от тебе...

Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 24.04.09 15:23.

24.04.09
17:30

Добре, бате, казвай кога само и събирам чаветата. Може да не станем нъмбър уан, но ще откраднем наградата!

5T

24.04.09
17:30

може.аз се надъхвах по нацизма,фашизма и национализма доста,но вече гледам да не влизам в темата,въпреки че продължавам да си се кефя на такива неща.сега по-интересни теми са ми за масонски организации,илюминати,корпорации,банки,мафия,политика,но като видя как всичките ми познати живеят щастливия живот на идиоти мислещи за секс и пиене(ЕДИНСТВЕНО-ТОВА Е ВЪРХОВНА И ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ НА ВСЕКИ ФЕШАН ИЛИ ЗДРАВ БАТКА)и аз почвам да си гледам моя живот и не влизам по форуми и не търся хора с които ще се ядосвам докато им обяснявам неща които те не искат да вярват и не ги интересуват.

dakata kaburov

24.04.09
20:44

казано от 5tuza на 24.04.09, 17:30:

може.аз се надъхвах по нацизма,фашизма и национализма доста,но вече гледам да не влизам в темата,въпреки че продължавам да си се кефя на такива неща.сега по-интересни теми са ми за масонски организации,илюминати,корпорации,банки,мафия,политика,но като видя как всичките ми познати живеят щастливия живот на идиоти мислещи за секс и пиене(ЕДИНСТВЕНО-ТОВА Е ВЪРХОВНА И ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ НА ВСЕКИ ФЕШАН ИЛИ ЗДРАВ БАТКА)и аз почвам да си гледам моя живот и не влизам по форуми и не търся хора с които ще се ядосвам докато им обяснявам неща които те не искат да вярват и не ги интересуват.

слабо чуееек. малко адидаси имаш щом пишеш така. дрънни 1 тилифон утре събирам нацепените батки и маняци от луска и утиаме им изпиим бирата леееек. първо ш миним през макдоналца. ти черпиш

Мнението беше редактирано от dakata kaburov на 24.04.09 20:45.

24.04.09
20:48

казано от 5tuza на 24.04.09, 17:30:

Национализма е хубаво  нещо , национал-социалзма повечето хора не го разбират .Надявам се ти да знаеш за какво се бориш.За секс няма как да не мислиш, специално пък нацистите дето аз познавам повечето пият много повече от мен.

5T

24.04.09
21:37

Дака няма да можем да ги мятаме е.те са професионални килъри :lol: .сериозно казаха ми че миналата година пак е имало изпълнения,някъв отбор само битки играли грубо и съдията като ги изкара с картон ония почват да та ритат и блъскат и да ти викат заради теб ма изкараха е мухльо  :lol: зачесват съдията че не ги оставял да играят малко по свободно,ченгетата отиват и изкача някъв пич целия в дупки от ножки и вика на ченгетата:ние идваме от (поморие ли,несебър ли забравих ко ми казаха)да си правим кефа вие не ни оставяте да играем и почнал да ги плюе,онея седят и мигат.ако ще се стига до кръв и сополи нека да е за нещо смислено примерно да убием ахмед доган.пък ако си надъхан да направим отбор,гледай момчетата поне да бягат да не се излагаме там да ни бият с 30 на нула.то е 5+вратар и 2 резерва,ако професора се навие ще ни трябват още поне 3,4 :lol: .

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1