26.01.05
15:38
Темата е модерирана от Mr_Muskul
Един приятел яко помпа ,пие креатин и понякога по пушва тревица.Имали някаква опастноси и пречи ли му да тренира и да расте мускулно?моля ви ако знаете пишете! :)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.02.15 11:21.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимЕ много ясно,че му пречи щото тревата е токсична, а и влияе на нервната система.
по-здрави
Тревата влияе и на либидото мисля, (което съответно означава ниско ниво на тестостерона, следователно намалява растежа) - личното ми мнение е че изтъпяваш от нея, но това си е мое мнение. Никога не съм пробвал - няма смисъл ако искаш да си спортист!!!
Значи на либидото съм почти 100% сигурен, че НЕ влияе (поне в нормални количества). Да, изтъпява се, най-просто казано, също както се изтъпява и от алкохол и т.н. тъй като убива мозъчни клетки. За белите дробове няма к’во да се казва въобще би трябвало да го знаеш... Със сигурност ще навреди от каквато и гледна точка да гледаш на нещата и със сигурност ще пречи на тренировките и растежа. Сега някой да се включи и да каже защо точно щото не мога да се защитя с факти :) Сори. Аз лично не съм привърженик на тревата. Алкохол rulez… ;)
и аз не съм тревоманче но мисля че згреши това за белия дроб .. до колкото знам тревата пречиства белия дроб ... и ако някой иска да го оспори не искам просто да каже “а бе ти луд ли си не е така” а ако наистина знае дали вреди тогова да пише !
27.01.05
20:33
Братле, спирай тревата :)
Или приятелят ти, който и да е там да я спре, не знам.
По скорошни изследвания съм чел, че тревата май се оказва по - зле за белия дроб отколкото цигарите.
При условие, че белият дроб е ключов орган при тренировката, прави си сам изводите.
Мисля да заключвам темата - не е съвсем етична за обсъждане :)
28.01.05
00:20
1-я минус е че семките в тревата вредат на либидото и изобщо на производството на тестостерона...
2-я минус е че наистина трови яко белия дроб
3-я е че след като те “пусне” си супер скапан ..спи ти се ..и т.н.
единствения “плюс” сякаш в случая, е че освирепяваш от глад :)
Аз преди си попушвах и според мене няма някакъв вреден ефект, но не трябва да става всекидневен навик. По една на купон не вреди. Не е хубаво да ходиш напушен на тренировки, защото нищо няма да направиш.
Сега не пуша и мисля, че така е по-добре. 8)
29.01.05
16:54
Преди време пушех много.. и полза - никаква...
Четох едни изседвания преди време за това как тревата намалява производството на тестостерон и оттам се получава усилване на пубертетната гинекомастия (казвам го понеже не вярвам възрастни да пушат трева). Това ме кара да се чувствам късметлия... но при теб може да не стане така...
Но иначе тревата не си взаимодейства с креатина...
04.02.05
14:51
Според мен от време на време не е кой знае колко вредно като се има в предвид околната сред в която живеем... Но ежедневно употребяване е много вредно значи челсам че една Марихуана = на 6;7 обикновени цигари по отношение на катрана!
!!!Наркотиците убиват!!!
Долколкото съм запознат, тревата не съдържа катран.От къде го чу това?!
ПП Освен това, по никакъв начин не влияе на нивото на тестостерона,а именно това е важно в този спор.Мога само да кажа, че със сигурност е по-малко вредна от цигарите, алкохола, солта ,захарта, въздуха,който дишаме.....
Моля не пускайте 2 мнения едно след друго. Използвайте бутона “промени”, за да добавите каквото искате.
Mr_Muskul
23.02.05
10:16
Хахахах направо се разбих - добра проява на чувство за хумур! Не била вредна, а защо тогава е в списъка със забранени субстанции и продажбата, притежаването и употребата й се преследват от Закона в почти цял свят?
Че не е вредна?! Факт е. Това, разбира се, не означава, че е полезна!!!Факт е още, че по научен начин, не е доказано нито едно вредно въздействие.В крайна сметка, това са само съвкупност от дъбилни вещества.Защо е забранена - счита се, че в повечето случаи действа като трамплин към употребата на наркотици. Така, че най-добре не употребявайте, а ако да - не прекалявайте!!!
Междувпрочем в някои страни се предписва като силен антидепресант,сваля драстично нивото на стреса и на кортизола.Сега да не вземете да пропушите!!! :wink: :wink: :wink:
Някъде бях чел, че я ползват като стимулант за енергия в някои спортове. Саскай и не се стряскай :twisted:
25.02.05
00:36
Продължителната употреба води до загуба на стимул за каквото и да е ....
Не само това.Аз лично приемам, че не вреди изобщо, поне във физическия смисъл, ама някак си поначало никак не мога да свържа идеята, начинът на мислене и на живот - бодибилдинг/трева. Абсолютни кранйности просто.
15.03.14
14:15
Според мен има и плюсове и повечко минуси :)
(+) Премахва стреса и агресията,както и отпуска мускулите;
(-) Но може да те стресира;
(+) Повишава апетита което е факт ;
(-) Но също и жаждата за сладко;
(-)При честа употреба ставаш разсеян както и се повишава трудността на запомняне;
(-)Вреди на белия дроб - може и по малко но все пак оказва някакво влияние (все пак не е балкански въздух);
(+)Подпомага отхрачването (но най - вероятно белия дроб се пречиства от самите остатъци)(Тичането е по добър помощник в случая)
(-) Най-големия минус според мен:
При честа употреба ставаш муден,по отпуснат,както и по мързелив.
(Което има своя отрицателен ефект върху стимула за по усърдни тренировки!)
24.02.15
13:37
Според мен коза до някаде ми помогна доста . Винаги преди зала палех един коз , положителното което видях беше мн по-голяма мотивация и концентрация по време на тренировка и през последните месеци качих доста кг. в упрежненията . и според мене тревата обезводнява и помага за по хубав релеф . Разликата на снимката е 4 месеца , коз само преди тренировка
:Д
Мнението беше редактирано от Dimityr Valentinov на 24.02.15 13:39.
^ Браво, супер форма (y)
Aз като се напуша не мога да ходя, какво остава за тренировка :D Затова винаги планирам - първо тренировка на гладно, после коз и след това храна - нещо със стевия, че да не нападна някоя торта :D
В сравнение с алкохола, тревата не влиза във храносмилателната система и е много по-добър вариант, а ефекта е много близък.
Преди пиех по цели нощи - какъв мускул ще направя, като в половината от денонощието корема ми е пълен с бира, съня е нищожен, а на следващия ден съм махмурлия и не тренирам. Реших и спрях алкохола тотално и увеличих тревата за да балансирам уравнението :Р
Резултат - никакъв махмурлук, перфектен сън, перфектни тренировки
Конкретно за комбинацията с креатин - не знам, но по принцип фитнес и марихуана са съвместими неща, особено ако се овладее глада за вредни неща
Има изледвания обаче че тестостерона не е на максимум, а естогена е по-висок (в сравнение с непушач). В един период миналата година спрях и коза за няколко месеца за да видя дали ще кача повече - не усетих да има разлика, но поне храненето ми беше изрядно, със всякакви гнусни меса, риби и карантии, които по принцип не са му вкусни. Като заключение за мене си направих че не трябва да се лишавам
За дехидратиращия ефект - така е, ама е кратковременен ефект. Също както и лишаването от вода по принцип (преди състезания и т.н.) което си е вредно за организма
Мнението беше редактирано от Pavel D на 24.02.15 14:21.
Направо минете на тежки базови наркотици - хероин, лепило и крокодил. Светата тройца на всеки истински наркоман.
Аз да попитам проблем ли е да си шмъркам кокаина с креатина ? Помага ми , защото 10 кг. ме зорят като 100 и има прогрес.
25.02.15
10:58
Внимавайте до колко далеч отивате в шегите си.
Някои хора възприемат нещата буквално!
Ще помоля темата да не продължава в посоката, в която сте я започнали. :)
To вече и кварталните баби знаят че тревата не е в един кюп с кокаина и хероина, ама хумор да има (call)
25.02.15
11:21
Тази материя не ми харесва.
Нито пък виждам смисъл от празните приказки.
Хайде, разотивайте се.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече