Кои са най - добрите комплексни аминокиселини на пазара ?

Прескочи до:

15.05.09
07:26

казано от Валентин Иванов на 14.05.09, 07:50:

казано от RAMBO на 14.05.09, 07:43:

Най-добрите аминокиселини са 2200 на ISS, всеки опитен със суплементите човек знае това.
100% аминокиселини в свободна форма, а не както другите които слагат компресиран протеин.

!?
Направи ли си труда да прочетеш етикета?
Състав: Whey Protein Concentrate (Milk), Egg Albumin (Egg), Dicalcium Phosphate, Stearic Acid, And Magnesium Stearate.
Яйце и концентрат на суроватка копресирани и “слепени” с МС.
Има и по-интересни формули с по-чист протеин и частично разградени пептиди.

етикета съм го чел още преди да знаеш че съществуват такива аминокиселини. Аминокиселинният профил на яйчния белтък и най-активен и био-усвояем така че не виждам проблем. Да не говорим, че яйчните аминокиселини и протеин винаги са скъпи ако са качествени. Аминокиселините ги препоръчвам защото ги пия от години и съм много доволен. Но които и да съм ги препоръчал всички са останали доволни. Аз съдя за един продукт по това как работи а не само какво пише на етикета. Повечето заблудени в този форум трябва да разберат, че евтино и качествено са две взаймно изключващи се понятия особено като стова въпрос за хранителни продукти. Качествените аминокиселини струват пари. Нагледал съм се на някакви измислени фирми, които слагат компресирана суроватка за аминокиселини и хората четящи етикетите си мислят че това са “супер чисти суроватъчни амино”.

15.05.09
11:26

ISS амините са единствените които ‘’усетих’’ ,а съм пил по-голямата част от големите табели ;)
Винаги ги препоръчвам и аз.

15.05.09
16:30

Един мой приятел ги беше пил също, каза че е много довелен и че действат...

15.05.09
17:16

казано от Sentetic на 14.05.09, 09:26:

и се пак избора ми добър ли е : BCAA-Xtend и Комплексни Амино -ON 2222.Xtenda 2 лъжици с 400-500 мл вода до средата на тренировката пия и после още 2 лъжици до края на тренировката.Комплексните по 10 хапа на ден,но кога да ги пия ?по 5 преди и след тренировка или 5 сутрин и 5 преди лягане?Или друг вариянт?

Да, това е перфектна комбинация. 2 от най-добрите продукта в класа си.
Комплексните - по 2 след всяко хранене.
Отделно предполагам пиеш протеин. Ако не пиеш протеин, вместо амините и екстенда е трябвало именно него да купиш. И все пак, ако не пиеш протеин, освен по 2тбл. след храна, пий по 5 преи и след трен.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 15.05.09 17:19.

15.05.09
17:56

Оптимум имат много добри неща, ама не бих казал, че соевите 2222 са най-най..... :)

MY

23.05.09
14:51

А какво ще кажете за Super Amino Liquid на Dymatize? Съдържат 23 гр. протеини в една доза от 4 лъжички. http://www26.netrition.com/dymatize_super_amino_liquid.html Препоръчват да се пие по 3 дози (т.е. 12 лъжички) в тренировъчен ден. Доста добре изглежда, само дето ще трябва да си поръчам по 5 шишета на месец:-)

Здравейте!
Мисля да си поръчам ISS-Complete-Amino-2200-Power-325-Tabs.
Мнение дали са добри и как трябва да ги приемам.
И другия ми въпрос с какъв протеин бих могъл да го комбинирам нещо на BCAA
Благодаря предварително

Мнението беше редактирано от Красимир Великов на 11.03.12 15:56.

казано от Красимир Великов на 11.03.12, 15:36:

Здравейте!
Мисля да си поръчам ISS-Complete-Amino-2200-Power-325-Tabs.
Мнение дали са добри и как трябва да ги приемам.
И другия ми въпрос с какъв протеин бих могъл да го комбинирам нещо на BCAA
Благодаря предварително

Това е тема на 3 години. Можеше да си пуснеш нова. Колкото до горното - спести си парите.
Вторият въпрос... дори не разбрах какво питаш. Ако е това, което си мисля - спести си парите от БЦАА и си купи качествен протеин.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1