Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим14.09.09
07:04
казано от grafa на 13.09.09, 15:29:
Друг въпрос. Тъй като сега пия креатин, предполагам, че трябва да направя един месец пауза и след това да почна сус Сайз-он-а. Тост, на същия принцип ли да карам - 2 пиеш, един почиваш?
Така ще е добре. 2 месеца SizeOn един почиваш.
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 14.09.09, 07:04:
казано от grafa на 13.09.09, 15:29:
Друг въпрос. Тъй като сега пия креатин, предполагам, че трябва да направя един месец пауза и след това да почна сус Сайз-он-а. Тост, на същия принцип ли да карам - 2 пиеш, един почиваш?
Така ще е добре. 2 месеца SizeOn един почиваш.
А така ли е и с азотните бъстери(BSN NO-XPLODE) 2 пиеш 1 почиваш?
05.12.09
20:42
Миналата година направих цикъл със стака на BSN със ВВД и сичко както си пише и не усетих абселютно никакъв ефект.Учаквах много,осеобено от азотния буустер,но устанах много разочерован.Тази година ще направя стака на Controlled labs.
Пичове,
Тренирам от 2 години, по принцип вземам амино киселини и протеин сурватъчен и
миналата година по това време си взех, сел мас голям, голям но експлоуд, голям бсн нитрикс, амино киселини на ОН, сурватъчен протеин на мусаши, сурватъчен протеин на нейтурес бест фоод. Май това беше :)
Та истината е че доста качих маса, заякнах, сила много, НО тази маса не беше чиста при положение че не ям сладко, храня се на 90% само с качествени храни, без пържени и бързи храни.
И всичко това за 2 месеца, след което потренирах около 20 дни докато силата почна да пада. Минах само на протеин и нитрикс защото ми остана. Почнах кардио и тренирофки и стрктна ниско въглехидратна диета за изчистване и релеф . Получи се доста добър резултат. Бях много доволен. Да отбележа че силата спада на половина постепенно. Издържливостта не толкова.
Както и да е мускулите малко по-малко започнаха да спадат, въпреки че тренихрах по 3-4 пъти на седмица.
Края на 2009 до сега намалих тренировките на половина, защото нямам мн време. Даже бях прекъснал 1 месец и сега въпреки че изглеждам едър, не съм в такава форма като преди.
Сега възнамерявам пак да си взема този път сайз он (за да го пробвам и него), гутамин, амино на он, протеин про комплекс на он и едно ново на бсн не му помня името. И този път с малко по различна програма отностно време траенето 1 месец после 10ина дни почивка(защото тялото ми ще е заредено) и после пак 1 месец.
Един съвет от мен, не прекалявайте със хранителните добавки, Аз това което го права си мисля че е много, а какво остава за тези, които прават 2 месеца креатин 1 почивка и после пак. Това не е шега работа, не си мислете че като не е химия не вреди, само сметнете за колко кратко време ви преубразува тялото, а после когато спреде да преиемате тея неща, организма се обърква. Неговоря на изуст, имам един приятел който направи точно това месец и 1/2 цикъл после почивка месец и после пак и сега има проблеми с кръвното и си прави изследвания и е спрял всичко. Не бъдете чак толкова големи гъзари. :)
Успех на всички!
Мнението беше редактирано от dimiar на 16.02.10 13:42.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече