Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от Камен Илиев на 07.01.10, 15:34:
Взаимоотношенията мъж - мъж са обречени. Те са сляпо звено в цикъла на живота и еволюцията. Може би затова и се третират по този начин от църквата и мнозинството от останалите индивиди. И никога нормалните няма да са малцинство и няма да бъдат наречени ненормални, защото нормалното е нещо което може да се самопотдържа и развива, гейовете и лесбийките не го могат. Изводите си ги прави всеки. Просто е.
А в противен случай естественият отбор ще си каже думата.
Нали се говори, че човечеството все някога ще изчезне? Представяте ли си то да стане по този начин? Просто да престанем да се възпроизвеждаме, защото всички хора ще са обърнали резбата. АхАХахАхААХ
19.07.16
17:37
Перфектното тяло-Владимир Клитчко
Висок,умерено мускулест..и като цяло хубава костна структура.
Бих искал да съм като него но това няма как да стане тъй като майка ми е 170,баща ми 177,а аз -186 и едва ли ще достигна 198(ръста на Влад)
Абе, как изравяте тема, в която за последно е писано преди над шест години и която на всичко отгоре е само спам и решавате, че е нужно да напишете нещо точно в нея?!?
Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.07.16 17:41.
19.07.16
21:32
Добре,какъв е проблема че е от преди 6 години?
Темата не е заключена,следователно не виждам какво толкова съм направил?
Не съм се ровил да я търся тая тема,в архиви,общи приказки,спам или където и да е !
Порсто бях написал “какъв тип мъжки тела предпочитат жените ” тръсейки нещо като анкета.....е като първи линк ми излезе тая тема,взех да я чета и забелязах че вместо дамите да пишат какви тела ги кефят...пишеха повече момчета,казвайки като кой тип тяло се стремят да се развият,посочвайки известни личности.
АКо е такъв ОГРОМЕН проблем че няква тема от преди 6 годините изведнъж ти е изплувала най-отпред,защо просто не заклюват темите в които не се пише от години?!
Когато се регистрирах в сайта никъде не прочетох правило:”Не коментирайте теми от преди 6 или повече години”.
А, няма проблем, освен че темата е тъпа, никой не се е интересувал от нея сума ти време и ти добавяш още един почти толкова тъп отговор, в който единственото, което се опитваш да кажеш, е колко си висок при ниски родители. :) Ама ти си пиши, не се притеснявай.
19.07.16
22:49
казано от Boby_ на 19.07.16, 22:17:
А, няма проблем, освен че темата е тъпа, никой не се е интересувал от нея сума ти време и ти добавяш още един почти толкова тъп отговор, в който единственото, което се опитваш да кажеш, е колко си висок при ниски родители. :) Ама ти си пиши, не се притеснявай.
Майка му е с 6-7% над средния за страната ръст, баща му е точно средния ръст - значи средноаритметичното отклонение е около 3-4% демек си е горе долу там където трябва, по отношение на наследствеността.
А по темата, мъжки тела не ме привличат.
:d
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 19.07.16 22:50.
казано от Joe Musashi на 19.07.16, 22:49:
Майка му е с 6-7% над средния за страната ръст, баща му е точно средния ръст - значи средноаритметичното отклонение е около 3-4% демек си е горе долу там където трябва, по отношение на наследствеността.
А по темата, мъжки тела не ме привличат.
Кое е среден ръст ела в Шведско да ти покажа. Да не говорим, че шефката ми е холандка и се гледаме очи в очи само с няколко см в моя полза. Там растат нагоре, за да не се удавят, като дойде морето. :D
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече