Animal серии - бум на ментета

04.07.09
13:34

Колеги билдъри, имам сигурна информация, че в момента има бум на ментета от Анимал серийте.Сигурен съм за Animal Pak че положението там е трагично и ще е така още няколко месеца.Подозирам за няколко още продукта, но ми трябва още информация.Тази тема просто я пуснах за да си имате едно на ум.Знам че повечето сте наясно с положението, но все пак...

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 14.11.11 15:22.

Пич, сподели откъде имаш тази информация...
че така само си чешим езиците.

04.07.09
14:39

Така пуснато това инфо,си е малко като слух,докато не споменеш източници само всяваш паника.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 04.07.09 14:40.

04.07.09
20:13

С един приятел някъде април бяхме поръчвали пак и мстак.За него бяха.Поръчвахме ги от САЩ.Остана много доволен.Значи се предполага, че не са биле минтета.Незнам да не би да имаш предвид само тези, които се вземат от България, че някои нашенци правят далавери или като глобално ?? :) Или е просто слух..както и мен ме бяха филмирали с 1 слух, че Анимал серията официално била забранена за внос в България.. ;)

04.07.09
20:35

казано от Aleksandar Marinov на 04.07.09, 13:47:

Пич, сподели откъде имаш тази информация...
че така само си чешим езиците.

Дистрибутор съм и работя главно с американски добавки и фирмата, с която работя, спира да зареждат за определено време главно Animal Pak-а и бях предупреден.


П.С:Цялата тема не е с цел да си правя реклама и т.н, просто ме дразни факта че е пълно с ментета и хората дават големи количества пари за добавки, а не получават нищо в замяна.

Какво означава “фирмата с която работя, спира да зареждат за определено време”
Те нали си зареждат уж от USA защо да спират да зареждат?

04.07.09
22:08

Не им знам политиката дали ползват друга фирма или директно от USA, но факт е, че спират зареждането докато нещата се нормализират.

Мнението беше редактирано от Милов на 04.07.09 22:09.

04.07.09
23:48

Дрън дрън

Влиза потребителя Х почва да пише разни постове трупа ги до 27 и изведнъж взривява публиката с твърдението “имам сигурна информация, че в момента има бум на ментета от Анимал серийте”. После пък излиза, че бил дистрибутор говори за някакви фирми с които работил и някакви фирмени политики които не познавал. Милов дразнело те, че било пълно с ментета и хората си давали парите, що не написа нещо в стил “купете си ги от мен при мен не са ментета и не си давате парите”. Съжалявам, но аз не бих си купил хранителна добавка от дистрибутор който пита за лещата:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37341/

или такъв който пита какъв бърнер да си вземел

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37236/
по скоро бих си купил картофи. Как да се доверя !??!!? На какво основание ?!!? То според теб ако утре фирмата Х спре да внася продукта Y щото примерно не е рентабилен за пазара, то веднага ще плъзне слуха, че е менте продукта ?!?! Ако имаш някакво истинско реално доказано потвърдено инфо от първа ръка давай го насам, ако имаш някакви шикълкавенки от уста на ухо на уста по добре го задръж за фитнеса в квартала.
Хайде и аз да взривя публиката имам сигурна информация, че има бум на пазара на кренвирши менте, още нямам доказателства щото ми трябва още информация, но не познавам политиката на фирмите производител, тоест вносител, тоест дистрибутор, или май доставчик беше  :lol:
Благодаря за вниманието. Нека модовете си преценят какво да правят с темата.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 05.07.09 05:45.

05.07.09
12:05

Твой си е проблема дали ще ми повярваш или не.Това, че съм питал определени неща в миналото, не ме прави по-малко разбиращ от страна на добавките понастоящем.Така че както искаш - твой си е проблема.Вече наистина съжелявам, че изобщо я създадох тази тема.
А също така не ми трябват реклами - клиенти си имам.

06.07.09
19:19

Кажи поне кой ги внася/продава ментетата?:)

tigra къде се губиш по тъча бре  :lol: . Точно там е проблема на темата, че човека твърдящ това нищо незнае, но го твърди.

14.11.11
14:47

Да вдигна малко темата от прахта Някои забелязал ли е, че напоследък Анимал цветовете на хапчетата са коренно различни

15.11.11
10:47

взимай от доказани сайтове и магазини и нямаш грижи

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1