суроватъчен протеин

07.07.09
13:22

Здравейте, купих си суроватъчен протеин, но никога не съм пил и имам няколко въпросчета:
1. понеже искам да го пия след тренировка, а залата е на 30мин от нас мога ли да си направя протеиновия шейк вкъщи и да го изпия след като тренирам веднага. Всмисъл дали ще му стане нещо, ако е бил приготвен преди 2 часа?
2. понеже сутрин бързам да закуся и излизам дали е по-удачно да изпия един шейк между закуската и обяда или да го изпия със закуската, щото не ми се става с час по-рано за да пия протеина.
3. Напоследък ме приболва единия бъбрек, та въпроса ми е дали протеина макар и да го взимам в умерени количества може да го подразни?

07.07.09
13:56

Бързо и точно :)
мерси много

08.07.09
07:50

След тренировката в залата, първо приеми някакъв бърз въглехидрат и след половин час (както каза) пий протеина.
Относно бъбрека - сам ли си постави диагнозата, че именно той те понаболява? Може да е схващане, разтежение... Приемай течности над 2 литра на ден.

08.07.09
11:20

Аз да питам на Трек , Био Тек ли да си взема Глутамин или на Оптимум? Че Трек имат някакви нови формули.

08.07.09
12:27

Най-добрия глутамин е на MHP.Ако ти идва скъп виж Primaforce.

08.07.09
14:59

Ами незнам този дето е на Трек L-glutamine extreme е с по-лесно и по-пълно усвояемата форма на глутамина Н-ацетил–л-глутамин НАГ (NAG) и на таблети го взимам 100 за 24 лв. Така и този на Био Тек за 24 го взимам а Оптимума на 32.
Та незнам кой...

Мнението беше редактирано от blagovest17 на 08.07.09 15:01.

08.07.09
19:08

Все пак някой ще ме насочи ли?

08.07.09
19:12

Оптимум

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1