ЗДравейте пак :) Снимките са мноооооого кофти,но отдавна съм разбрала,че няма да си изкарвам прехраната с фотография затова...моля да ме извините :)
Забравих и да спомена,че съм 1.2кг по-малко....ама да ви кажа под секрет....мен не ме интересуват килограмите,а как изглеждам,затова няма много да им обръщаме внимание на тези килограмчета :)
Мнението беше редактирано от Ines на 23.12.09 11:54.
30.07.09
12:35
Изглеждат си добре!
Аз питах ли те дали правите тренировка с гири във водата? Плуваш различните стилове стискайки гири/тежести?
Ines, тез твойте бицепсчета не плашат :)
Много са си готини...даже и за нежнички минават :)
хахаха :) чак за нежнички... :)
А иначе за плуването с гири...не...има един ластик,който се връзва на кръста и се връзва за блокчето и с него се плува,ама само спринтове се плуват с него,но тренера на мен не ми дава,понеже е доста брутално за рамената..... :)
казано от Limka на 30.07.09, 13:12:
Ines, тез твойте бицепсчета не плашат :)
Много са си готини...даже и за нежнички минават :)
казано от Ines на 30.07.09, 13:31:
хахаха :) чак за нежнички... :)
Ха ха, естествено, че са нежнички. Надявам се, не искаш да ни убедиш, че са големи? Много са си добре.
30.07.09
15:51
Здравей и честит дневник.
Снимки на бицепси :)
Да днеска е офицялния ден за такива.
Аз преброих 5 за днеска.
Браво много добре изглеждат!
казано от Ivan Boichev на 30.07.09, 15:51:
Здравей и честит дневник.
Снимки на бицепси :)
Да днеска е офицялния ден за такива.
Аз преброих 5 за днеска.
Браво много добре изглеждат!
Хаха Мерси :) Твоите са супер също :) Много са изчистени имаш доста голям напредък от началото :)
Между другото лека промяна във менюто :) На вечеря бях в движение :)... и изядох една пилешка пържола и една овчарска салата :)
Добър ден на всички :)
Храна:
5:15-60грама овес+лъжица мед+редче шоколад
9:00-180грама банани+50грама извара
12:30-две яйца+100грама извара+20грама кашкавал+1краставица+1домат+1филийка хляб
16:00-50грама шунка+100грама извара+1/2краставица
19:00-120грама свинско+краставица+домат+филийка хляб
Сухата тренировка беше същата като вчера :) Плуването беше предимно упражнения за кроула така че го броя нещо като разпускащ ден :)
Утре може би няма да тренирам понеже ще пътувам към морео и ще се отбия по пътя на няколко места и не знам кога ще пристигна,но храната би трябвалода е подобаваща :)
Приятен ден :)
Лека промяна :) На вечеря ще ям същото като на обяд,но без филийката хляб,а именно 2яйца+100грама извара+краставица+домат...а сега леко непланувано ;) изядох една малка ръжена франзела(от тия най-малките) +още 50грама шунка+60-70грама извара :) беше много вкусно :) та такааааа ламята спаска се наяде.. ;)
31.07.09
13:33
Чудесно ще можеш да поплуваш на моренцето :)
казано от Иван Шишманов на 31.07.09, 13:33:
Чудесно ще можеш да поплуваш на моренцето :)
Ау мани мани...преди да почна да тренирам плуване си плувах в морето,а сега след като почнах,като влезна в морето се чувствам като удавник с тия вълни.... :) хахах срам и позор :) Но аз най-много се радвам че ще мога да тичам на плажа,да правя совалки и спринтове и подскоци и т.н.....това мноооооооого ама мнооооооого ми липсва от баскетбола...Много обичам физическата подготовка :)
Добър ден на всички :)
Тук от половин час се мъча да налучкам каква ми беше паролата,но много безуспешно,но след положин час мъки се справих :)
Вчерашният ден мина без тренировка...
Сега храната да опиша :)
01.08.2009
6:00-50грама овес+лъьица мед+80грама банан+редче шоколад
8:30-50грама ръжен хляб+50грама филе+1краставица
12:00-120грама свинско+2домата+филийка хляб
15:00-50грама ръжен хляб+50грама филе+краставица
19:00-120грама свинско+три корнишончета+един домат+фиийка хляб
23:00-100грама извара
Така днес вече тренирах :) Много съм доволна не беше велика тренировка,но много обичам да тренирам на плажа....
Започнах с 30минути тичане по сухия пясък.После направих 10 спринта,като първо правя 5отскока,клякам,правя лицева,ставам и спринтирам 30метра.После направих 5совалки-пак 30метра,слагам 4 джапанки и спринтирам от джапанка до джапанка,като след последната спринта е до първата. Та така 5 пъти.После имаше една гума от камион на плажа...много и се зарадвах направих 5 серии по 30 отскока на нея.После правих бегови упражнения-ситно бягане,ръченично,високо повдигнато коляно,ножично ..всичките по два пъти със спринт на връщане и това беше тренировката.
02.08.2009
9:00-50грама овес+лъжица мед+шоколадова бисквита
11:00-100грама извара+20грама филе+краставица
14:00-2яйца+100грама извара+филийка хляб+салата
После ще довърша,че трябва да ставам :)
Ядох толкова късно,защото имаше спящи хора във кухнята и нямаше как :(
Здравейте :)
Пак се добрах до компютър та да ви инразвитието си ;)
Значи за 2.08 да допиша храната:
17:00-50грама извара+60грама филе+краставица
19:30-120грама свинско+филийка хляб+салата
3.08
9:00-60грама овес+лъжица мед+4бисквитки(чаени)
12:30-2яйца+100грама извара+филийка хляб+салата(домати и краставици)
16:00-2филийки хляб+60грама пуешко филе+5корнишончета
19:00-130грама пиле+филийка хляб+домати и краставици
Тренировката беше като предната,но + 5 серии по 30 коремни
4.08
9:00-60грама овес+лъжица мед+2бисквитки
12:00-2яйца+100грама извара+филийка хляб+домати и краставици
15:30-2филийки хляб+50грама пуешко филе+5корнишончета
19:00-риба тон+филийка хляб+салата(домати и краставици)
Тренировката същата като предната,но 40минути тичане. Вчера ходих на кънки на лед и играх волейбол и какво ли още не и краката ми са ужасно уморени,тази сутрин едва събрах сили :)А на кънките един хокеист само се мотаеше около мен и на края се бутна в м,ен и аз естествено се разплъоках на леда и той беше леко разтопен та цопнах направо по задник хахаха аз ако не се изложа няма кой :) После пък си изпуснах кънката върху крака и получих голяяяма рана и даже май си направих нещо и на кокалите и не е само повърхностно защото много ме боли крака и малко се поду,но ще видим :) Нали си падам овца от класа... :)
Е приятен ден на всички :)
Дописвам за вчера :)
4.08
17:00-10сини сливи
22:30-60грама пуешко филе+50-60грама извара
5.08
6:00-1банан
9:00-60грама овес+лъжица мед+3бисквитки златна есен
11:15-150грама пилешко роле с бекон+5корнишончета+филийка хляб
15:15-50грама пуешко филе+100грама извара+4корнишончета
19:00-150грама пилешко роле с бекон+салата+филийка хляб
22:30-50грама пуешко+100грама извара
Тренировката:
40минути тичане по сухия пясък;10спринта с по 5отскока до лицева;6 серии по 30 отскока на гумата;5серии совалки;5серии-спринт 20 метра,20метра придвижване в защитен стоеж(тези които гледат баскетбол знаят за какво говоря;20метра тичане назад,пак 20метра защитен стоеж и почивка 10секунди
Това е за днес :) Утре е ден за развращения :)
Тренировката:
40минути тичане по сухия пясък;10спринта с по 5отскока до лицева;6 серии по 30 отскока на гумата;5серии совалки;5серии-спринт 20 метра,20метра придвижване в защитен стоеж(тези които гледат баскетбол знаят за какво говоря;20метра тичане назад,пак 20метра защитен стоеж и почивка 10секунди
На това мога да издържа до 1/4 от първото упражнение :D
хахаха е ти пък...глупости :) аз много искам и повече ама не съм в мн добра форма за тичане :)
05.08.09
13:32
Много добри тренировки браво :)
Така... да започна с това че вчерашният ден беше денят за развращения хаха ядох вечерта доооооооооста сладолед и малко други “полезни” неща....
06.08
8:30-60грама овес+лъжица мед
11:30-2яйца+100грама извара+филийка хляб+1краставица
15:00-50грама пуешко филе+100грама извара+1/2краставица
18:00-120грама пилешко роле с бекон+1краставица+филийка хляб
22:30-100грама извара
Тренировката:
40минути тичане по сухия пясък;10спринта с по 5 отскока от тези с лицевата;5совалки;5 по 40 отскока на гумата;3 по 30 коремни преси....Нещо много много ме боли крака на отскоците имах чувството,че костта ми се разчупва на две...надявам се скоро да се оправи :)
Е това е за днес :) Приятен ден!
Мнението беше редактирано от Ines на 06.08.09 12:28.
Добър ден :)
Днес е ден за “траур” в моя дневник...сутринта станах както всяка сутрин,отидох да тичам,ама ми беше мн трудно придвижването-крака супер много ме болеше,но тъй като търпя на болка реших че ще събера всичко мъжко в себе си и ще тренирам....направих една дължина на плажа и крака ми тотално се предаде и колкото и да не ми се искаше спрях,за да не стане още по-зле.... :( ... :)
Храната за днес:
8:30-60грама овес+лъьица мед
12:00-2яйца+краставица+100грама извара+филийка хляб
15:30-50грама пуешко+100грама извара+1/2краставица
18:30-120грама пилешко роле с бекон+1краставица+1филийка хляб
Иначе тук направо се побърквам хаха :) Писна ми по 100 пъти на ден да обяснявам,че не искам кифла с шоколад или баница или кутия бисквити или.... Вчера даже ми казаха “Какво хранително има в тия овесени ядки” били само трици... По 100 пъти на ден ми повтарят как не моьело да не ми се яде вафла или баница или пържени картофки...Нямам против да кажа един път,5пъти че не искам и да обясня защо...но по 100 пъти на ден направо ми писва едно и също да обяснявам...ноооо риска на професията :)
Айде стига толкова съм писала,че роман стана :) Приятен ден :)
07.08.09
12:26
Явно си прекалено мила с тях ,за да смеят д ати предлагат по 100 пъти. Я вкарай един злобен поглед , малко дистанция и няма да те занимават хаха :)
07.08.09
12:30
Така като я гледам каква чаровна девойка е силно се съмнявам изобщо да има злобен поглед :).
Ines бих те посъветвал да не тренираш толкова много и то с разни болки по тялото, спорта е за здраве, ти си имала травми знаеш какво е, но ако болката ти харесва влизаш в графа “мазохисти” :lol:
хаахаха злобна съм само когато съм гладна хахаха :)
Иначеее аз много не тренирам...само съм малко безрасъдна,когато ме боли нещо,но нали имам горчив опит та затова днес се спрях :)
07.08.09
16:28
казано от Ines на 07.08.09, 12:43:
хаахаха злобна съм само когато съм гладна хахаха :)
Оу сега разбирам защо немога да се оженя, по всяка вероятност е заради злобния ми поглед предизвикан от хроничния ми глад :lol: .
Всеки в този форум би те посъветвал да се пазиш и да внимаваш.
Добър ден :) Днес е много як ден :) Сега ходих да тренирам :) Взех си бинт и си вързах копитцето и по-малко ме болеше :)
Тренировката:
40минути тичане по сухия пясък;10 спринта с по 10 отскока от тия до лицева;5 по 40 отскока на гумата;3 по 30 коремни преси успоредно на земята; 3 по 10 лицеви опори ама на последното направих 9 че много се уморих.
Храната:
6:30-1 банан
9:00-60грама овес+лъжица мед+3шоколадови бисквити
Останалото по-късно ще го напиша сега отивам да поплувам в едно басейнче :)
12:00-200 грама пилешка пържола на скара с домати и краставици
15:00-40грама извара+50грама пуешко+1рахитична краставица ;)
18:00-2яйца+100грама извара+филийка хляб+салата
Леле тия хора тази сутрин от 7 часа са окупирали плажа :) Днес не съм доволна от тренировката си,но с общи усилия ще го преживея ;) Значи 40минути СВИНСКИ ТРЪС,ако не и по-зле :) После 10 спринта с по 10 отскока от тези до лицева;5 по 30 коремни преси;3 по 10 лицеви и само това за днес ...ама че съм мърда и аз... :)
Храната:
6:00-2блокчета шоколад
9:00-60грама овес+лъжица мед
Останалоо после,че още имам известни колебания относно менюто :)
Иначе нямам търпение да се прибера и да си закусвам в 6,като човек хаха ,че тук с тези спящи хора в кухнята може да колабирам от недостиг на храна преди тренировка :)
Айде стига словоизлияния за сега :) Приятен ден,приятни тренировки и т.н. :)
Така, днешният ден е много шантав...храната ми нещо не е много добре структурирана така да кажа ама...:)
11:45-3кебапчета(190грама)+200грама гъби+1домат и 1краставица+филийка хляб
15:45-500грама сини сливи
19:00-пилешка пържола+салата(домати и краставици)+филийка хляб
И ако евентуално съм гладна към 10 и нещо 11 ще ям извара и пуешко ама не знам :)
Добър вечер :)
Дотътрих се до София :) Беше дъъълго пътуване...докато посетя цялата рода до 9то коляно по пътя....трябваше да ви питам и вас къде имате роднини попътя от Варна до София можеше и тях да посетя както бях тръгнала :)...какво са още един два дена път от Варна до София... :)
Така храната днес не беше планувано да завърши така както завърши хаха :) ама...както и да е не е трагедия :)
02:00-2реда шоколад
08:30-60грама овес+1лъжица мед
12:30-120грама пилешко роле с бекон+2домата+филийка хляб
16:00-2филийки хляб+80грама пуешко
19:30-тук как да кажа няма да ви шокирам с количеството,яе не искам да ми тежи на съвестта после ;) само ще изброя колко разнородни полезни храни хапнах и само ще намекна,че бяха в добро количество :) ...та-ребърца,пюре,салата,царевица,кекс,сладолед и шоколад...нищо храна...само на целия Боливийски народ за една година дажбата :)
А да пропуснах да кажа,защо не запоянах с тренировката....такава нямаше :( едвам едвам си стъпвам на копитцето нещо взе да ме притеснява много...и реших пак да пропусна тренировката утре мисля вечерта да тренирам така ще се събере по-дълго без тренировки и може и малко да се пооправи положението с този мой крак който вече ми лази по нервите!Не съм му давала отпуска,а той нещо ми противоречи.. ;)
След малко мисля малко снимков материал да кача :)
Приятна вечер за сега :)
11.08.09
12:15
Браво :)
казано от aMneSia на 11.08.09, 12:15:
Браво :)
Мерси :)
Днешният ден...ден ли бе да го опишеш...все още не съм тренирала-причината е ясна-кракът ми,но мисля сега да спретна някой комплекс от упражнения за ръце и корем :)....Не ми се е случшало от година и половина да изкарам повече от ден без тренировка и чувството хич не ме кефи....
Иначе храната днес:
08:30-60грама овес+лъжица мед+редче шоколад
12:00-3кебапчета+домат+краставица+филийка хляб
15:15-200грама домашно кисело мляко+100грама къпини(това е по-вкусно и от сладолед ;) )
19:00-2яйца+20-30грама бекон+1чушка+1домат
Е това е за сега,ако потренирам сега ще си напиша тренировката и евентуално ще изям едно ролце от извара и пуешка шунка,но това за сега са само планове,ако стане реалност ще ви информирам :)
Приятна вечер :)
Вчера потренирах цееееееееееели 40минути много скучно беше...няма д аописвам тренировката тъй като беше лудо въргаляне по земята и правене на коремни преси и лицеви опори хахаха.... после изядох 20грама пуешко с малко извара и това беше вчера...
Днес храната:
7:30-4лъжици овес+200грама домашно кисело мляко+130грама къпини
12:00-2яйца+100грама извара+1чушка+1домат+1/2краставица+филийка хляб+2сини сливи(между другото ;) )
15:00-15:30-50грама пуешко+100грама извара+1/2краставица
19:00-120-30грама пиле+филийка хляб+1домат+1краставица
Това е яденето за днес...не знам дали ще тренирам....нямам търпение да дойде понеделник и да отворят басейна(сега е зтаворен за профилактика) и ако не друго поне да плувам,мисля че от плуването няма да ме боли толкова много...
Приятен ден...
Добавям за 22:30-2печени чушки+100грама извара
Мнението беше редактирано от Ines на 12.08.09 18:54.
12.08.09
09:31
Винаги може да плуваш без да ползваш краката само с горната част на тялото, аз дори така повече обичам да плувам, но все пак аз го правя за удоволствие.
Е много ясно че мога :) Аз и сега мога да тренирам без да си ползвам краката,ако ходя на фитнес :) Аз знам...имах предвид за пълноценна тренировка в басейна :)
Ами да ти кажа честно и аз не знам...ходих на кънки на лед и там малко ме бутнаха и малко се пребих и много много ме боли...в смисъл аз много търпя на болка ама така като ходя и имам чувството,че нещо ми се разлепя в крака...сега три дена не съм тренирала и малко намаля болката,което надявам се значи,че не е нещо лошо и утре мисля пак да си почна тренировките :)
Между другото на закуската съм пропуснала да отбележа едно редче шоколад :) :)
Без почивка няма да мине според мен... Такче утре след тренировката, ако се усили пак болката, забрави за тренировки докато се възстанови...
Да тъжно но факт май така ще трябва да направя :) И без това от септември ми почва сезона няма този път да правя глупости,че е по-добре седмица почивка отколкото после да си направя нещо по-сериозно и да не мога да си тренирам на макс през сезона :)
Aми дам, така е... Аз пролета разтегнах сухожилие на ахилеса и това не ми попречи да тичам двуразово дори всеки ден, на обезболяващи и лед на крака, с ластици и т.н. :) Като отидох във фитнеса инструктура като ме видя, че куцам не ми даваше да правя никакви упражнения прав, пък мене сърце не ми даваше да му кажа, че правя и спринтове :lol: Ама после 3 седмици бях аут :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 12.08.09 18:33.